Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/"— Transkript prezentace:

1 Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/21.2165

2 AnotacePracovní listy obsahují činnosti určené pro podzimní měsíce. Slouží k procvičení přítomného času prostého, řadových číslovek, věnuje se rozvoji slovní zásoby, připomíná svátky a narozeniny. AutorMgr. Ivana Tesařová PředmětAnglický jazyk Očekávaný výstupSeznámí se se zvyky v anglicky mluvících zemích. Čte nahlas a foneticky správně jednoduché texty, aktivně se zapojí do jednoduché konverzace. Druh učebního materiáluProjekt. Cílová skupinaŽáci 4. a 5. ročníku Metodický postupPřed vlastním projektem popsaným v textu se naučíme báseň Trick or Treat např. skládáním jednotlivých veršů. Datum30. 10. 2011

3 TRICK OR TREAT Trick or treat. I want something good to eat. Trick or treat. Give me something nice and sweet. Give me candy and apple, too. And I won’t play a trick on you!

4 Vyprávějte si o oslavách tohoto svátku v anglicky mluvících zemích, Můžete zhlédnout nějaký strašidelný film v angličtině. Nakonec si připravte masky, naučte se říkanku Trick or Treat a můžete si to ve škole vyzkoušet.

5 Možnosti práce s říkankou TRICK OR TREAT: TRICK OR TREAT. I WANT SOMETHING GOOD TO EAT. TRICK OR TREAT. GIVE ME SOMETHING NICE AND SWEET. GIVE ME CANDY AND APPLE, TOO. AND I WON’T PLAY A TRICK ON YOU!


Stáhnout ppt "Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/"

Podobné prezentace


Reklamy Google