Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_60_Opakovani Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, 3.ročník Opakování pro 3. ročník - čj Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_60_Opakovani Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, 3.ročník Opakování pro 3. ročník - čj Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_60_Opakovani Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, 3.ročník Opakování pro 3. ročník - čj Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola Jivina Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

2 Opakování z českého jazyka pro 3.ročník 1.Doplň i-í/y-ý: Naše kob-lka Běl-na skotač- po pastv-nách. 2. Podtrhni rovnou čarou všechna podstatná jména 3. Vlnovkou podtrhni sloveso 4. Vyznač základní skladební dvojici 5. Ve slově po pastvinách urči rod, číslo a pád 6. Ve slově skotačí urči osobu, číslo a čas y i í i r.ž. č.m. 6.p.Os.3. Č.j. Čas př.

3 Základní údaje o DUM Autor DUM: Veronika Biskupová, Základní škola a Mateřská škola Jivina, Jivina 9 294 14 Období vytvoření DUM: 1. a 2. pololetí šk. roku 2010/2011 Ročník: třetí Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: český jazyk Tematický okruh : Tvarosloví Téma: Opakování DUM byl vytvořen jako doprovodný materiál pro procvičování v předmětu český jazyk ve třetím ročníku ZŠ. Je určen k prezentaci pomocí datového projektoru nebo předvedení na monitorech žáků. Lze ho využít i pro procvičování do žákovských sešitů, stejně tak ho lze zaslat mailem žákům, kteří v době procvičování učiva chyběli.

4 Zdroje : Text vlastní Využití: Prezentace na úvod učiva


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_60_Opakovani Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk, 3.ročník Opakování pro 3. ročník - čj Autor: Veronika Biskupová, Základní škola a."

Podobné prezentace


Reklamy Google