Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Díl druhý:Děsivý sen. Jednu noc se Shakesovi zdál děsivý sen. Já Vám povím jaký…. Jednou večer v hospodě, seděl maskovaný muž. Vyprávěl, že kolem pobíhá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Díl druhý:Děsivý sen. Jednu noc se Shakesovi zdál děsivý sen. Já Vám povím jaký…. Jednou večer v hospodě, seděl maskovaný muž. Vyprávěl, že kolem pobíhá."— Transkript prezentace:

1 Díl druhý:Děsivý sen

2 Jednu noc se Shakesovi zdál děsivý sen. Já Vám povím jaký…. Jednou večer v hospodě, seděl maskovaný muž. Vyprávěl, že kolem pobíhá smrtka, která vraždí lidi! Samozřejmě vedle seděli !!Shakes a Fidget!! Když to slyšeli, ani nedýchali. Za chvíli si uvědomili, že je pozdě a měli by jít spát. Zaplatili za své pivo a vyšli z hospody.

3 V tom se něco šustlo vedle v křoví. Shakes i Fidget nadskočili tři metry nad zem. Za pár vteřin, se v křoví zase něco šustlo. Shakes vyhrkl: „Podívej se Fidgete, co je v tom kkkřřřooovvvííí!!“ Fidget se strachem vlezl do křoví a dlouho nevylézá. Shakes zakřičí:,,Smrtka?!!“ Všichni vyběhli se zbraní a ptali se kde je. V ten okamžik vyběhl i Fidget z křoví s holí v ruce a celý vystrašený. „Coo jjjeee, kkddee jjii vviiddiišš??“,vyhrkl Fidget. Nastala chvíle ticha a po té se rozhodli, že je to planý poplach. Shakes i Fidget šli se strachem domů, stále se ohlíželi v té tmě všude kolem.

4 Když došel Shakes dom ů, okamžit ě si lehl do postele. Za nedlouho se mu za č al zdát d ě sivý sen!!! V tom snu byl Shakes a Fidget na venkov ě a moc si to užívali. Za č alo se stmívat, ale strach nem ě li. Bohužel pro n ě se za stromem n ě co hnulo. Shakes vyk ř ikne:,, Radši bychom m ě li jít Fidgete!“,, Dob ř e, ale kudy p ř es les nebo p ř es louku??“, zeptá se Fidget.,, P ř es louku!!“, odpoví Shakes. Jdou teda p ř es louku a blíží se p ů lnoc. Za chvíli slyší za sebou kroky:,, K ř up, k ř up, k ř up!!“ Shakes i Fidget se zastaví a zvuk krok ů utichl. Mimochodem, ty kroky jsou smrtky a je za nimi.

5 Shakes se otočí a spatří stvoření vznášející se lehce nad zemí, v černé kápi.Pod kápí měsíčně bledá tvář…To vám ani nebyla tvář, ale lebka. Shakes zakřičí ze všech sil:,, Smrtka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“ A vtom se Shakes probudí!!!!!!!!!!!!!!! Je osm ráno a Fidget klepe na dveře. Pokračování příště!!

6 My chceme slyšet víc!!


Stáhnout ppt "Díl druhý:Děsivý sen. Jednu noc se Shakesovi zdál děsivý sen. Já Vám povím jaký…. Jednou večer v hospodě, seděl maskovaný muž. Vyprávěl, že kolem pobíhá."

Podobné prezentace


Reklamy Google