Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Materiál je určený pro žáky 1. stupně speciální základní školy pro výuku čtení s využitím globální metody jejíž základem je postup od celku k jednotlivým.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Materiál je určený pro žáky 1. stupně speciální základní školy pro výuku čtení s využitím globální metody jejíž základem je postup od celku k jednotlivým."— Transkript prezentace:

1

2 Materiál je určený pro žáky 1. stupně speciální základní školy pro výuku čtení s využitím globální metody jejíž základem je postup od celku k jednotlivým částem Cílem je stimulace rozvoje zrakového vnímání, verbálního myšlení, záměrné pozornosti a komunikačních dovedností Prezentace na interaktivní tabuli Pomůcky: interaktivní pero, fixy na interaktivní tabuli Inovace: interaktivní způsob učení Metodické pokyny: žáci pomocí obrázků vyvozují a procvičují písmeno. Opisují a doplňují písmeno a slova na interaktivní tabuli a v pracovním listě. Pomocí obrázků čtou jednoduché věty.

3 HOLUB HOTEL HELENA HŮL HOKEJKA HOKEJ

4 NOHY HAD HÁZÍ HRUŠKA ROHLÍK JAHODA

5 SPOJ SLOVA S OBRÁZKY: HOKEJKA HOTEL HOLUB HELENA HÁZÍ HŮL

6 SPOJ SLOVA S OBRÁZKY: JAHODA NOHY HOKEJ ROHLÍK HAD HRUŠKA

7 BAREVNĚ OBTÁHNI PÍSMENO : HOKEJ HOLUB HAD JAHODA HŮL HRUŠKA

8 OPIŠ A PŘEPIŠ SLOVO: HOKEJ _ _ _ _ _ HÁZÍ _ _ HOTEL _ _ _ _ _ HELENA _ _ _ HOLUB _ _ _ _ _ HŮL _ _ _

9 HELENA HÁZÍ MÍČ. HAD NEMÁ NOHY. BABI MÁ HŮL....

10 _ELENA _ÁZÍ MÍČ. _AD NEMÁ NO_Y. BABI MÁ _ŮL....

11 SPRÁVNĚ SPOJ A DOPIŠ: HELENA HÁZÍ _ _ _. HAD NEMÁ _ _ _ _. BABI MÁ _ _ _.

12 » Dostupný z WWW: www.office.microsoft.com obr.: míč, dívka, emotikona, hůl, hokej, had, hotel, holub, had [cit. 2012–05–25]www.office.microsoft.com » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/ovoce/hruska_text.jpg hruska.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/ovoce/hruska_text.jpg » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/ovoce/jahoda_text.jpg jahoda.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/ovoce/jahoda_text.jpg » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/moje_rodina/babi_text.jpg babi.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/moje_rodina/babi_text.jpg » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/cinnosti/hazi_text.jpg hazi.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/cinnosti/hazi_text.jpg » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/casti_tela/nohy_text.jpg nohy.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/casti_tela/nohy_text.jpg » Dostupný z WWW: http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/potraviny/rohlik_text.jpg rohlik.jpg [cit. 2012–05–25]http://www.globalni- cteni.cz/project/images/verejne/potraviny/rohlik_text.jpg


Stáhnout ppt "Materiál je určený pro žáky 1. stupně speciální základní školy pro výuku čtení s využitím globální metody jejíž základem je postup od celku k jednotlivým."

Podobné prezentace


Reklamy Google