Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilJitka Marešová
1
Digitální učební materiál Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0124 Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_4_INOVACE_NEJ18 Název školy SPŠ a SOŠGS Most Předmět NEJ Tematický okruh Ovoce Téma Dělení Ročník 1, 2, 4 – gastronomie, obchodník, prodavač Jméno autora Ludmila Křížová Datum tvorby 15.10.2012 Anotace Prezentace seznamuje žáky s druhy ovoce a dělením, zároveň může sloužit k opakování tohoto tématu.
2
Teilung Teilung
3
Obstteilung Obstteilung Obst kann nach der Herkunft unterteilt werden: Einheimisches Obst - Apfel, Johannisbeere, Erdbeere, Walnuss, Birne, Pflaume, Kirsche, Aprikose
4
Obstteilung Obstteilung Obst kann nach der Herkunft unterteilt werden: Tropisches Obst - Mango, Kiwi, Banane, Feige, Mandarine, Zitrone, Orange, Ananas
5
Obstteilung Obstteilung Kernobst - Kirsche, Pflaume, Aprikose, Pfirsich Beerenobst - Johannisbeeren, Stachelbeeren, Erdbeeren, Himbeeren, Brombeeren,Preiselbeeren,Heidelbeeren
6
Obstteilung Obstteilung Schalenobst - Walnuss, Haselnuss, Mandel Zitrusfrüchte - Orange, Zitrone, Grapefruit, Mandarine Exotisches Obst – Banane, Papaya, Feige, Kiwi, Mango,
7
Zdroje: Zdroje: Formanová, Alena. Žmudová, Zdena. Němčina v gastronomii. Praha: nakladatelství Informatorium, 2000, ISBN 80-86073-56-4 Obrázky: www.office.microsoft.com
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.