Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nikola Bajerová, Ondřej Kolář, Ondřej Nauč, Mirek Kočí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nikola Bajerová, Ondřej Kolář, Ondřej Nauč, Mirek Kočí."— Transkript prezentace:

1 Nikola Bajerová, Ondřej Kolář, Ondřej Nauč, Mirek Kočí

2 http://www.youtube.com/watch?v=amZaoO NrDO8 http://www.youtube.com/watch?v=amZaoO NrDO8

3  1.00:00- 00:05 Je pěkný jarní den  2. 00:05-00:11 Začínají kvést první květiny  3. 00:11- 0:19 Ptáčci vylétávají ze svých hnízd  4. 00:19- 0:35 Celá příroda se probouzí  5. 00:35- 00:51 Rodí se nová ptáčata  6. 00:51- 1:09 Ptáčata se pomalu učí létat  7. 1:09- 1:24 Hezký jarní den ale vystřídá bouřka  8. 1:24- 2:09 Po chvíli se ale zase vrací slunce a svítí do všech stran  9. 2:09- 2:20 Začíná léto  10. 2:20-2:35 Přichází bouřka  11. 2:35-2:55 Z bouřky vzniklo tornádo, které smetlo všechno kolem  12. 2:55-3:01 Konec světa

4  Je pěkný jarní den, skončila zima a všechny květiny začínají pomalu růst a zvířata rodí svá první mláďata, dokonce i ptáčata. Ptáci přilétají z teplých krajin a začínají si stavět v korunách stromů svá nová hnízda.  Datlové se začínají pářit a rodí se nová mláďátka. Za nějaký čas se malý datlové vyklubou ze skořápek a proto datlové vylítávají ze svých hnízd, aby malým datlům našli něco do zobáku.  Jakmile malý datlové vyrostou,začnou je datlové učit létat. Jeden malý datel odletí a zachytne se do pavučiny, kde si zlomí křidélko, spadne do neznámých hlubin a zahyne bídnou smrtí.

5  Zbytek mláďátek v jejich učení přeruší nevídané, neslýchané hromobití a bleskovití. Proto jsou nuceni se schovat zpět do korun stromů. Bouřka ale po chvíli pominula a mláďata se znovu učí létat.  Mláďátkům ale bohužel nedošlo, že viník (bouře) se vrací na místo činu a přivede kumpána (tornádo) na pomoc a společně pak zdevastují všechny koruny stromů a následně vyhynou všichni datlové a s nimi i jejich mláďátka- mladí datlové. Rázem je celý svět zničen a je to vlastně konec světa, NAVŽDY.

6  Es ist ein schöner Frühlingstag,Winter beendet und Alle Blumen langsam beginnen zu wachsen und Tiere sind ihre ersten Babys geboren, sogar die Vögel kommen aus warmen Ländern und sie beginnen, in den Bäumen bauen ihr neues Nest.  Spechte beginnen sich zu paaren und gebären ihre eigenen Nachwuchs.Im Laufe der Zeit,die Nachkommen der Spechte kommen aus Schalen.Daher Spechte fliegen aus ihren Nestern aus,damit etwas zu ihren Babys Schnabel finden.  Sobald die Küken von Spechte wachsen,Spechte beginnen um ihre Jungen lehren zu fliegen.Ein junger von Specht fliegt weg und er zu Spinngewebe festhält sich,wo er einen eigenen Flügel brechet sich und fällt in unbekannte Tiefe und er sterbet eines jämmerlichen Todes.

7  Der Rest des Innocents in ihrem Lernen unterbrochen beispiellos, unerhört Donner. Daher sind sie gezwungen, sich zu verstecken zurück in den Bäumen. Aber nach einer Weile der Sturm vorüber und der junge lernen, wieder zu fliegen.  Babys aber leider weiß nicht der Täter (Sturm) kehrt zum Tatort und bringen die Begleiter (Tornado) zu helfen und sie zusammen verwüsten alle Bäume und dann alle Spechte und mit ihnen ihre Babys-junge Spechte. Plötzlich ist die ganze Welt zerstört und es ist tatsächlich das Ende der Welt, Für immer.

8


Stáhnout ppt "Nikola Bajerová, Ondřej Kolář, Ondřej Nauč, Mirek Kočí."

Podobné prezentace


Reklamy Google