Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Martina Simonová Název materiálu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Martina Simonová Název materiálu:"— Transkript prezentace:

1 Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Martina Simonová Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_NEMCINA_KOMUNIKACNI_SITUACE_15 Dům, prezentace Téma sady: Německý jazyk - komunikační situace Obor, ročník:Veřejnosprávní činnost/ Sociální činnost, 3. ročník Datum vytvoření:červenec 2013 Anotace:Doma – základní slovní zásoba Metodický obsah:Osvojování základní slovní zásoby k tématu dům

2 Das ist Koko.

3 Koko hat ein Haus.

4 Das Haus ist groß und schön.

5 Im Haus ist eine lange Treppe. Die Treppe ist gelb.

6 Das Haus hat eine schöne Küche. Hier kocht Koko.

7 Das Wohnzimmer ist modern. Koko spielt hier Karten und liest.

8 Im Haus ist ein Esszimmer. Koko hat oft Besuche.

9 Das Haus hat ein Schlafzimmer.

10 Koko badet im Badezimmer.

11 Im Badezimmer ist … eine Dusche eine Toilette eine Badewanne

12 Das Haus hat einen wunderschönen Garten.

13 Koko turnt und relaxiert im Garten.

14 Danke für euere Aufmerksamkeit.

15 POUŽITÉ ZDROJE Prameny a literatura: Obrázky byly vloženy pomocí funkce clipart z programu Microsoft Word 2010 (školní licence). Autorská práva: Dílo smí být dále šířeno pod licencí CC BY-SA. Materiály jsou určeny pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu. Všechna neocitovaná autorská díla jsou dílem autora.


Stáhnout ppt "Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Martina Simonová Název materiálu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google