602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Školní síť a její připojení k internetu
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Propagace ve firmách Zlínského kraje – FINCLUB plus, a.s.
Věrnostní program.
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Právní aspekty užívání software
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
PC SÍTĚ I.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představujeme službu Samepage
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_217.
Počítačová síť a typy sítí
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Koncepce marketingového řízení
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Licencované a volně šířené programy, autorské právo.
Bezpečnostní pravidla při používání internetu
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_166_IT 9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
osobní prezentace konzultant ICT
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
CENA Tak tedy za kolik FINANČNÍ GRAMOTNOST. CENA CENA je hodnota zboží nebo služby většinou je vyjádřena peněžní částkou, kterou je potřeba při získání.
Zdroj: KOVANICOVÁ, D. Abeceda účetních znalostí pro každého.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
8. Marketing.
HOSPODA 2.0 prezentace web 2.0 projektu. O projektu ● 2 fáze: ● zřízení webové stránky obsahující: - chat, blogy - on-line přenosy z kamer umístěných.
Distribuce - placement
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ LICENCÍ MICROSOFT VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH V RÁMCI LIBERECKÉHO KRAJE ING. JAN KNYTTL Servodata, a.s.
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
V součastné době o pirátství hovoříme nejčastěji ve spojitosti s filmovými a hudebními díly a počítačovými programy jako o filmovém, hudebním a softwarovém.
Typy připojení k internetu
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
Freeware Shareware Demoverze Public domain
Management počítačové sítě
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Název společnosti Obchodní plán.
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Vyhýbání se daňovým povinnostem v digitální ekonomice
Transkript prezentace:

602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému

Provizní systém - principy Princip provizního systému: Odměna refererovi náleží i v případě, že se nepodaří licenci produktu prodat přímo zákazníkovi! Jak to celé funguje každý referer má svoje distribuční číslo, kterým „označí“ instalaci produktu (CD, instalace, web) při registraci produktu u nás na registračním portálu je „označená“ kopie evidována z prodaných licencí dostává referer provizi na základě čtvrtletního vyúčtování a kontakt na koncové zákazníky, kteří budou na toto speciálně upozorněni trvale je zajištěn přístup ke statistikám na stránce

Discounty a provize dealera 602LAN SUITE zapojeného do referingového systému Dealer & Referer Váš zákazník koupí 602LAN SUITE u Vás (hned nebo později) 30 % Váš zákazník koupí 602LAN SUITE na eShopu Software % Váš zákazník pouze registruje free 602LAN SUITE 20 Kč Garantované výnosy referera Dealer 20%

Provizní systém - výhody Dodávka FREE verze 602LAN SUITE do 3 uživatelů generuje následující výhody: 1)Zákazník je spokojený a nepotřebuje další software (stačí mu tři uživatelé a nechce Antivirus rozšíření) – Vaše odměna je 20Kč za každou registrovanou 602LAN SUITE 2)Zákazník je spokojený a chce další software (více uživatelů, Antivirus) – prodáte licence s 30% marží a Vaše služby. 3)Zákazník je spokojený a objedná si rozšíření free verze 602LAN SUITE na eshopu Software602 – Vaše odměna je 10% z nákupu zákazníka. Software602 propojí zákazníka na Vás (jako jeho referera) s možností nabídky souvisejících služeb.

Podpora ze strany Software602 1)Leták A4 dodávaný 602jkou pro Vaše zákazníky 2)Komunikace s registrovanými zákazníky – tipy a triky jak lépe využívat software (a koupit) 3)Marketingové akce podporující koupi software 4)Zajištění nových obchodních příležitostí

Výnosy a náklady… Výnosy Z vlastního prodeje 602LAN SUITE (síťový komunikační server), ceny od 5000 Kč… Výnosy z referingu (provize za registrace zdarma a za prodej realizovaný Software602) Možnost dalšího prodeje např. Print2PDF Server Edition 4.0 (novinka), ceny od Kč, instalace na file server kde je 602LAN SUITE Náklady Umístění informací na Web s linkem na dodatečné informace na Instalace na harddisk počítačů se síťovou kartou s Windows 2000/XP/2003 nebo CD s instalací u síťových produktů (WiFi, ADSL modemy apod.) Upozornění zákazníka na dodávaný software při prodeji, případně dohoda o zkušebním zprovoznění (technik)