SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

ACCURA Nová pleť.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Péče o vlasy
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
MÓDA ZAČÍNÁ U ZDRAVÝCH VLASŮ VLASY OSLABENÉ A CHEMICKY NAMÁHANÉ
Izolace sádry Autor: Alena Švejková.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_635_KOŽNÍ SOUSTAVA Téma: VRSTVY KOŽNÍ SOUSTAVY,
Měření objemu pevného tělesa
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Kosmetika.
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Testování léků a kosmetiky na zvířatech
Tuky = Lipidy Přírodní látky
BELEX-08 EXCELLENS.
ETA – dobře fungující domov
M E T O D Y H O D N O C E N Í K O S M E T I C K Ý C H P Ř Í P R A V K Ů V Č S N Ing.Karel Janeš, CSc.
Avon Corporate Template
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
Karboxylové kyseliny Opakovací otázky VY_32_INOVACE_G2 - 11
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Měření objemu.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
„ EU pen í ze středn í m š kol á m “ N á zev projektuModern í š kola Registračn í č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev aktivity III/2 Inovace.
Základní péče o pokožku. Základní péče:  Čištění  Tonizace  Přípravky na oční víčka a rty  Přípravky denní a noční péče  Přípravky na krk a dekolt.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Ch_073_Detergenty Ch_073_Detergenty a pesticidy_Detergenty Autor: Ing. Mariana Mrázková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_10_NÁKUP.
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV50 Název školy.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_01_02_osobní hygiena Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679, příspěvková.
Objemové jednotky a jejich převody
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
ODHALTE TAJEMSTVÍ KRÁSNÝCH A SILNÝCH VLASŮ
Drogerie – osobní hygiena I
Autor: PaedDr. Hana Hrubcová Název:VY_32_INOVACE_3B_20_Péče o kůži
Regenerační přípravky II.
Β-oxidace VMK.
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Procenta Souhrn.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Autor : Mgr. Terezie Nohýnková Vzdělávací oblast : Člověk a příroda
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Recepty ,udělej si sám’.
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Transkript prezentace:

SPIRIT s. r. o. „… protože vlasy dělají člověka…“ katalog 2010/11

1. OBNOVUJÍCÍ PÉČE Biolage Age - ejuvenating maska Obsah: 150ml Kč Biolage Age Rejuvenating kondicionér Obsah: 250 ml Kč

Hydrating Shampoo Objem: 250 ml Kč Daily Leev-in Tonic Objem: 400 ml Kč Conditioning Balzam Objem: 250 ml Kč

Volumathérapie - šampon Kč Volumathérapie – péče Kč

Colorcarethérapie – péče Objem: 150 ml Kč Colorcarethérapie – šampon Objem: 250 ml Kč

Scalpthérapie - Oil Control Tonicum Objem: 125 ml Kč Scalpthérapie - osvěžující šampon Objem: 250 ml Kč

Scalpthérapie - osvěžující šampon Objem: 250 ml Kč Scalpthérapie - Oil Control Tonicum Objem: 125 ml Kč

Sunsorials - olej na vlasy Objem: 150 ml Kč Sunsorials - šampon po opalování Objem: 250 ml Kč Sunsorials - intenzivní maska po slunění Obsah: 150 ml Kč

Scalpthérapie Antidandruff - šampon proti lupům Objem: 250 ml Kč Scalpthérapie Normalizing - šampon na mastné vlasy Objem: 250 ml Kč