1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

Mobilně a (ne)bezpečně
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
a Internetové dispečinky
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Podívejme se nejen na mobilní bezpečnost v širším kontextu Michal Rada Iniciativa Informatiky pro Občany.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Bezpečnost mobilních telekomunikačních systémů Aleš Vincenc.
Přednáška č. 5 Proces návrhu databáze
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Skype Music Server Vojtěch Ouška. S kype M usic S erver Cíl projektu ● Návrh a implementace veřejného hudebního serveru ● Přenos zvukových dat pomocí.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Automation and Drives A&D AS Tomáš Halva Strana 1 (C) Si emens AG, 2002, Automation & Drives EK SIMATIC S7-200 SIMATIC S7-200 Komunikační procesor pro.
JEDINÉ ŘEŠENÍ – OD HESEL K ČIPOVÝM KARTÁM! T-Soft s.r.o. Mgr.Pavel Hejl, CSc.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
INFORMATIKA 4_5 5. TÝDEN HODINA.
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Technická fakulta ČZU Laboratoř výpočetních aplikací.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Petr Krčmář Vzdálený přístup k firemní síti (bezpečně)
GSM Lift Watch.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
Corpus Solutions a.s. Zkušenosti s budováním komunikační bezpečnosti Ing. Martin Pavlica.
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
Selektivní šifrování dat v databázích
Ochrana síťového prostoru malé firmy Plošné útoky, rizika & řešení Jaroslav Šeps, ŠETRnet s.r.o.
Internetové protokoly Autor: Milan Bílek. Internet Internet je celosvětová systém propojených počítačových sítí. Počítače mezi sebou komunikují pomocí.
počítačová BEZPEČNOST
Šifrovací algoritmy EI4. DES – Data Encryption Standard  Soukromý klíč  56 bitů  Cca 7,2 x klíčů  Rozluštěn v roce 1997.
Internet Key Exchange Projektování distribuovaných systémů Ing. Jiří ledvina, CSc.
Feistlovy kryptosystémy Posuvné registry Lucifer DES, AES Horst Feistel Německo, USA IBM.
Hybridní kryptosystémy
BABEL Business Edition
Josef Petr Obor vzdělání: M/01 Informační technologie INSPIROMAT PRO TECHNICKÉ OBORY 1. ČÁST – VÝUKOVÉ MATERIÁLY URČENÉ PRO SKUPINU OBORŮ 18 INFORMAČNÍ.
Bezpečnost systémů 2. RSA šifra *1977 Ronald Rivest *1947 Adi Shamir *1952 Leonard Adelman *1945 University of Southern California, Los Angeles Protokol.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Bezdrátová technologie WiFi Co se všechno naučíme??? Způsoby.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Informační bezpečnost VY_32_INOVACE _BEZP_16. SYMETRICKÉ ŠIFRY  Používající stejný šifrovací klíč jak pro zašifrování, tak pro dešifrování.  Výhoda.
Web server SEA a monitorování dat pomocí tabletu nebo „chytrého“ telefonu Jan Voříšek.
 = jedná se o vzájemné propojení lokálních počítačových sítí pomocí vysokorychlostních datových spojů  vznikl spojením mnoha menších sítí  v každé.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
Bezpečnostní technologie I IPSec Josef Kaderka Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu (reg.
Informatika – Datové sítě
Kerberos ● Bezpečnost zaručená třetí stranou ● Autentikátory, KDC ● Lístky relace ● Lístky na vydávání lístků ● Autentizace mezi doménami ● Dílčí protokoly.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
3. Ochrana dynamických dat
2N® Omega Series 2N TELEKOMUNIKACE a.s..
SAFETY 2017 Význam a zásady fyzické bezpečnosti při ochraně (nejen) utajovaných informací. Hradec Králové duben
Elektronické bankovnictví
as4u advanced system for you
Cloud computing v praxi
Chytrý zámek.
Aplikace zákonů č. 101/2000 Sb. č. 227/2000 Sb.
Virtuální privátní sítě
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Feistlovy kryptosystémy
Zabezpečení www stránek
Elektronický (digitální) podpis
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Transkript prezentace:

1

2 Zabezpečená mobilní komunikace

3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení mobilní komunikace, které se skládá z klientské aplikace a serverových modulů. Mobilní aplikace Private Circle je vytvořena pro mobilní zařízení pracující na platformě iOS a Android. Serverové moduly zajišťují autorizaci a vzájemné propojení uživatelů. Aplikace jsou navrženy i pro fungování na zařízeních bez GSM modulu, kde je zajištěna ještě větší míra anonymity. Private Circle nabízí garanci soukromí pro každého – od jednotlivců přes malé firmy až po korporátní zákazníky. Co je Private Circle ?

4 Klíčové vlastnosti Vysoká úroveň zabezpečení Maximální důraz na anonymitu uživatele Uživatelská přívětivost

5 Vysoká úroveň zabezpečení Private Circle používá pro šifrovanou komunikaci prověřené bezpečnostní standardy TLS, SRTP, AES-256. Bezpečnost je dále zaručena tím, že je pro každou komunikaci (ať už volání nebo zprávy) vytvořena unikátní dvojice klíčů, které jsou použity jednorázově. Pro každý komunikační směr se navíc používá jiný jednorázový klíč. Pro výměnu klíčů je používán Diffie-Hellman key exchange algoritmus. Délka klíče je (ve zvoleném rozsahu) generována náhodně, což ještě více ztěžuje útoky hrubou silou. Přenášený datový stream je šifrován a dešifrován až na koncových zařízeních, takže se ani při teoretické možnosti kompromitace proxy či STUN serveru nesníží zabezpečení komunikace. Otisk klíčů (kód spočítaný z obou šifrovacích klíčů) je zobrazen při inicializaci volání, uživatelé si díky němu ověří, že se nikdo nenapojil do hovoru (útoky typu Man-In-The-Middle). Ochrana proti neoprávněnému užití vlastními PIN kódy.

6 Maximální důraz na anonymitu uživatelů Private Circle používá vlastní systém identifikátorů – volacích SIP čísel, který není žádným způsobem navázán na telefonní číslo nebo jiný osobní údaj. Private Circle je možné používat i přes Wi-Fi síť (a třeba i bez SIM karty nebo v zařízeních bez GSM modulu jako např. tablet). Uživatel může u každého z kontaktů zvolit úroveň soukromí – zda může vidět status dostupnosti, může psát zprávy, nebo volat. Autorizace uživatele v systému je vázána mimo jiné i na jeho přístroj – není možné zneužít uživatelské jméno a heslo z jiného přístroje.

7 Uživatelská přívětivost Jednoduchá instalace do mobilního telefonu, téměř nativní používání v rámci daného operačního systému. Nevyžaduje pořízení dalšího přístroje. Umožňuje přenos aplikace na jiné mobilní zařízení a export zálohy kontaktů v šifrované podobě. Private Circle umožňuje nejen vysoce zabezpečené volání, ale také bezpečnou výměnu textových zpráv, chatů a dokonce videohovorů. Podpora uživatelů 8 –17 hod. nebo 24/7 v závislosti na zvolené licenci. Podporovány jsou mobilní zařízení s operačním systémem iOS a Android.

Kontakt Private Circle Distributor – ERIKA, a.s. Staroměstské nám Praha 1 Obchodní kontakt: Vít Václavík