LÉČEBNÁ SÍLA BALI - Očista těla i duše

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

EFT, Autopatie, Hypnóza, Reiki, Mentální léčba
JÓGA PLAVBA PO JADRANU S ANDREOU A KATKOU 12. –
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
EVA a PETR Vás zvou do Chorvatska
Výukově poznávací zájezd do Španělska
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Praktické poznámky Pro obchod a život. KAŽDÉ OBCHODNÍ JEDNÁNÍ JE CITOVÁ ZÁLEŽITOST Lidský mozek je tvořen „nižšími“ oblasty, které zpracovávaji přicházejicí.
MEDITACE SAHADŽA JÓGY.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Cestovní kancelář SUPER-IN
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Projekt Asistentky v předškolní péči Marcela Machačková Osobní výpověď o absolvování kurzu a praxi v obecních MŠ.
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Jógování na lodi v Chorvatsku
Bylinná parní lázeň - FITODAR
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Zuzana Ježková Martina Drozdová Tereza Smejkalová Renata Světlíková
Aneta Kafková, Marie Strašíková
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
St. Gallen. Realizační team Jiří Richter Navrhovatel Vedoucí exkurze Martina Rešlová Koordinátor Doprovod Jana Pokorná Doprovod.
Odborná praxe Anglie Portsmouth 2015
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.
Kateřina Kulhavá CR2A 2013/2014 V evropském regionu na jezera po 3 dny od rána do večera.
ŠVÝCARSKÁ MOZAIKA 28.5 – ZÁKLADNÍ INFORMACE Termín: – Cena: 9 300,- Kč Pedagogický dozor: R. Chalupová, K. Belzová V ceně.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Náš letní rodinný výlet
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
 1. den – odjezd z Opavy přes ČR  2. den – Lucemburk, Waterloo, Brusel, Bruggy  3. den – Antverpy, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar  4.
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
ŠVÉDSKO –
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
Řecko Ondřej Munduch 4.A.
Norsko Cesta na sever Alžběta Pánková 4. A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

LÉČEBNÁ SÍLA BALI - Očista těla i duše Poznejte Ráj na zemi a sami sebe s lehkostí a úsměvem Cesta je koncipována jako pobytová a poznávací. Je kombinací kouzelných cestovatelských zážitků na krásném ostrově Bali s  léčebnými masážemi hinduistických mnichů a Balijských šamanů. CESTU NABÍZÍME NA ZAČÁTKU PODZIMU VE DVOU TERMÍNECH: 10.9. – 24.9. 2015 24.9. – 8.10. 2015 Pro zpestření a zábavu je připraven doprovodný program: Jóga a Dech (1 týden/ 2 hodiny denně) * Cestovní angličtina pro věčné začátečníky (1hodina ráno a 1 hodina večer pro zájemce po celou dobu pobytu) Večerní tance (dle nálady a možností)

49.900,- Kč Zahrnuje: Cena nezahrnuje: CENA CESTY: Letenku Praha – Bali – Praha Víza do Indonésie a výstupní poplatky Ubytování se snídaní v hotelech standardu 3***/ 7 nocí Ubytování a plnou penzi v Retreat centru NIRARTA / 6 nocí Veškerý nabízený program a vstupy Veškerý transport na Bali Česky mluvícího průvodce 1x šamanská léčebná masáž 1x čakra masáž 1 x Balijská masáž po příjezdu na Bali Cena nezahrnuje: Soukromé cestovní pojištění Nápoje Obědy a večeře na 6 dní pobytu (cca 250 Kč na den)

PROGRAM od hory Batur, opoledne návštěva opičího lesa Den 1 /Odpolední let Emirates z Prahy na Bali (přestup v Dubaji) Den 2 / V podvečer přílet na Bali, ubytování na východním pobřeží Den 3 / Balijské masáže, relaxace na pláži Pantai Putih Den 4 / Chrám netopýrů Goa Lawah a matka chrámů Besakih Den 5 / Relaxace v hotelu, možnosti masáží, pláž Pantai Putih Den 6 / Chrám Tanah Lot na moři, požehnání v chrámu, přejezd do UBUDU – ubytování přímo v městečku Den 7/ Projížďka na kolech vesnicemi a rýžovými poli, sjezd od hory Batur, opoledne návštěva opičího lesa Den 8 / Chrám na jezeře Bratan, večer představení Kacak Den 9 – Den 13 / Re-Treat centrum Nirarta – ozdravné masáže, jóga, relaxace, meditace, koupání v řece, vaření místních specialit, trek na posvátná místa v okolí Den 14/ Odjezd z Nirarty na letiště, odlet do Prahy Den 15 / Přílet do Prahy

*Jóga a dech Lekce tradiční hatha jógy vycházející z tantrických principů jsou určeny pro všechny, kteří chtějí prohloubit svou jógovou praxi, ale i pro ty, kteří třeba teprve začínají. Lekce jsou jemné, orientované více na náš vnitřní svět. Tantra v překladu znamená technický přístup a v jógovém případě to znamená, že budeme pracovat s naším energetickým systémem a emocemi. Pokud to zní příliš technicky, vězte, že rozvodové energetické kanálky v našem těle, kterých je tam zhruba 72 000 si zaslouží kvalitní údržbu a tu jim právě praxí tantrické jógy vědomě dopřejme. Během asán (pozic) a meditace se zaměříme na postupné probouzení čaker, našich energetických center, jejich harmonické rozvíjení a tím i rozvoj celého našeho systému. Podpoříme tak propojení fyzického těla s energií v něm, které pomáhá v rozvoji osobnosti, zpracování  emocí, umožňuje stabilitu mysli, schopnost koncentrace a relaxace. Praxe je doplňována souběžným vysvětlením zdravotních, energetických i spirituálních účinků asán či doplňkových cvičení a prohlubována hudební meditací a závěrečnou relaxací. Příležitostně využijeme i oblíbenou relaxační techniku Yoga Nidra, která navozuje hluboké uvolnění těla i mysli. Lekce jógy povede Dáša Volfová, zakladatelka centra jógy Simha Yoga. Své zkušenosti čerpá z působení jako lektorka na tradiční indické škole AGAMA v Rishikeshi. Více na www.SimhaYoga.cz.