Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta. www.ped.muni.cz  Výuka probíhá od 21. 2. 2011 do 25. 3. 2011 (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Advertisements

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta
Přírodovědecká fakulta UJEP
Ústav pedagogických věd
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Přihláška na MU: služby pro váš komfort Pět vlastností moderní přihlášky …
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
k přijímacímu řízení pro školní rok
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/7.
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
Den otevřených dveří PřF MU
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Úvod Proč studovat informatiku?
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
Studijní obory – bakalářské prezenční
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a kariérového poradenství Adresa: Jungmannova.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Brno 2008 INFORMAČNÍ SYSTÉM MASARYKOVY UNIVERZITY Katalog pro ECTS label Instrukce k plněním katalogu.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od 28.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.  Nezapomeňte si do zažádat o ubytovací stipendium!  Při podávání žádosti je nutné.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Úvod do studia jazyka N2BP,NJ2BP_1UJA
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Dvouoborová bakalářská Anglická filologie
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
E-přihlášky znovu a lépe
Informační a poradenské centrum ZČU Letní škola pro uchazeče a studenty se speciálními vzdělávacími potřebami Adresa: Univerzitní 20, Plzeň UI.
Celoživotní vzdělávání z pohledu UIS
Studijní program Ošetřovatelství
Přírodovědecká fakulta UJEP
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Studijní obor Management sportu
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Přijímací řízení 2018.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“

„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“

AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Adresa:
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta

 Výuka probíhá od do (5 týdnů výuky)  Předměty se zakončují od do vč.  Přihláška k SZZ musí být podána do písemně příslušné studijní referentce. Přihlášku najdete na stránkách fakulty. Informace pro absolventské ročníky Bc. a Mgr. studium Státní závěrečné zkoušky Přihlášky k SZZ

 Splnění všech podmínek nutných pro SZZ (ukončení všech povinných a povinně volitelných předmětů; 120, 180, 300 kreditů) do  BP/DP musí být vložena do archívu v IS do  Do musí student doplnit/opravit v tématu své práce v ISu definitivní název práce česky a anglicky Informace pro absolventské ročníky

 Termín podání e-přihlášky je do vč. (prostřednictvím IS).  Administrativní poplatek za přijímací řízení činí 400,- Kč.  Všichni uchazeči, kteří si podali přihlášku do navazujícího magisterského studijního programu, píší přijímací test podle příslušného studijního oboru. Nevykonávají tedy TSP! Přihlášky do navazujícího Mgr. studia

 Přesné informace o podobě testů k přijímacím zkouškám naleznete na stránkách studijního oddělení v sekci přijímacího řízení. Přihlášky do navazujícího Mgr. studia Informace pro uchazeče Přijímací řízeníNavazující Mgr.

 Jsme studenti Masarykovy univerzity a od roku 2007 poskytujeme svým kolegům studijně-právní poradenské služby.  Naše činnost se zaměřuje na poskytování studijně-právního poradenství všem studentům MU, bez ohledu na ročník, stupeň či formu studia, obor i fakultu.  Obsahem je objasňování práv a povinností studentů plynoucích z platné legislativy, mediační a intervenční činnost (zastupování studentů a pomoc při vyjednávání s univerzitními orgány či vyučujícími) atd. Studentští poradci MU Poradci.muni.cz

 Jak se na nás obrátit: 1) na u: 2) v kontaktních hodinách: pondělí 10:00 – 13:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra úterý 15:00 – 17:00 knihovna Univerzitního kampusu Univerzitního kampusu středa 13:00 – 16:00 kancelář Poradenského centraPoradenského centra Studentští poradci MU Poradci.muni.cz

 Jak se na nás obrátit: 3) v kontaktních hodinách na telefonu: (Poradenské centrum – pondělí a středa)Poradenské centrum – pondělí a středa (Univerzitní kampus – úterý)Univerzitní kampus – úterý 4) pomocí diskusního fóra v IS: Studentští poradci MU ISDiskusePoradci Poradci.muni.cz

 Datum konání: 2.3. – Vstupně: 99 Kč / 79 Kč ( studenti ) Místo: Palace Cinemas Velký Špalíček.  Více o festivalu na Cinema Mundi Pozvánka na festival

 Přijměte pozvání na 2. ročník filmového festivalu Cinema Mundi, který bude 2. března zahájen slavnostním programem na Náměstí Svobody.  Hlavní programová sekce představí ty nejlepší celovečerní filmy uplynulého roku z přibližně šedesáti národních kinematografií světa.  Filmy budou rozděleny do sedmi kategorií členěných podle jejich příslušnosti do zeměpisného a kulturně-společenského teritoria. Každý festivalový den se pak zaměří na jedno teritorium včetně tematicky spřízněných doprovodných akcí. Cinema Mundi Pozvánka na festival

 Datum konání: 1.3 – 4.3., 7.3. – Čas: 13:00 – 17:00 Kde: Pod touto obrazovkou (místo studentských poradců)  Probíhá výdej již zakoupených vstupenek + osobní prodej vstupenek zbylých.  Při vyzvednutí on-line rezervovaných a zakoupených vstupenek předložte identifikační údaje platby – variabilní symbol, jméno kupujícího a datum rezervace. Ples PdF – vyzvednutí a prodej lístků