Woodwork Střední odborná škola Otrokovice www.zlinskedumy.cz Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vlastnosti posloupností
Advertisements

Exponenciální rovnice řešené pomocí logaritmů
MS-Excel – relativní a absolutní odkaz
Kovové výrobky – z litiny, mědi, hliníku
Rozvaha – sestavení Střední odborná škola Otrokovice
DHM – degresivní odpisy
Jednotrubkový rozvod Střední odborná škola Otrokovice
Účtování materiálových zásob, způsob B
London – test Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Střední odborná škola Otrokovice Prague – historical sights Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková Dostupné.
Účtování nákladů – příklady souvztažností
Posloupnosti – základní pojmy Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Úkoly personalistiky Střední odborná škola Otrokovice
Fach Kellner Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné.
Úvodní lekce do programu Excel Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr.
DHM – další způsoby pořízení Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie.
DHM – pořízení nákupem Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie Vašíčková.
House Painter Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková.
Nápravy – druhy, diagnostika závad
Kontrola tlumičů pérování
Brzdy – kontroly, závady a opravy
Příklad na zpracování účetních dokladů
Snellův zákon lomu Střední odborná škola Otrokovice
Rozvaha – řešení bilanční rovnosti
City of London Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Hotels – accommodation Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila.
Plumbing – water system Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata.
Souvislý příklad na zásoby
Realizace logických obvodů
Typy a výpočty hospodářského výsledku
DHM – lineární odpisy Střední odborná škola Otrokovice
Okna zdvojená Střední odborná škola Otrokovice
Střední odborná škola Otrokovice Prague – culture and sport facilities Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Aritmetická posloupnost – základní pojmy
Bricklayer Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné.
Obst Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná. Dostupné z Metodického.
Zboží z dovozu Střední odborná škola Otrokovice
Dřezy Střední odborná škola Otrokovice
Palubová křídla Střední odborná škola Otrokovice
Travelling Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Transport and vehicles
Plumber Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné.
Sčítání a odčítání výrazů Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana.
Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iva Kočtúchová Dostupné z Metodického.
Holidays – Christmas Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Holidays and festivals – test
Účtování výnosů – příklady souvztažností
Australia – typical landmarks Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Bodywork Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné.
Aktivní bankovní obchody Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie.
Great Britain – England Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila.
Great Britain – Scotland Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila.
Geräte in der Klasse Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné.
Carmechanic Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková.
Statistika – základní pojmy, diagramy
Conversation – What´s the time Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
Odvzdušnění palivových okruhů vznětových motorů
Střední odborná škola Otrokovice European Union – quiz Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila.
Building site – game Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková.
Komíny Střední odborná škola Otrokovice
Tableware Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné.
Použití zeleniny v kuchyni
Vazebná energie Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Pavel Kovář.
Řízení – diagnostika závad, opravy
Objekty na tepelných sítích
Lineární nerovnice Střední odborná škola Otrokovice
Receptury Střední odborná škola Otrokovice
Geometrická posloupnost – základní pojmy
Šikmé vzepření budov Střední odborná škola Otrokovice
Střední odborná škola Otrokovice Prague – test Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Kameníková.
Transkript prezentace:

Woodwork Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Renata Vondráková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

Charakteristika DUM Název školy a adresaStřední odborná škola Otrokovice, tř. T. Bati 1266, Otrokovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ /3 AutorIng. Renata Vondráková Označení DUMVY_32_INOVACE_SOSOTR-Te-AJ/2-AJ-1/4 Název DUMWoodwork Stupeň a typ vzděláváníStředoškolské vzdělávání Kód oboru RVP36-64-H/01 Obor vzděláváníTesař Vyučovací předmětAnglický jazyk Druh učebního materiáluVýukový materiál Cílová skupinaŽák, 16 – 17 let Anotace Výukový materiál je určený k osvojení a procvičení slovní zásoby pro učební obor tesař a truhlář. Kladením otázek motivuje učitel žáky ke konverzaci. Náplň: základní slovní zásoba v anglickém jazyce pro obor tesař, truhlář. Vybavení, pomůckyDataprojektor Klíčová slovaUčební obor tesař, truhlář, odborná slovní zásoba, angličtina, procvičování Datum

Woodwork Contents Carpenter Joiner Timber Species of wood Parts of a tree A cross section of a trunk Wood knot Material used to join timber Questions

… is a craftperson who works with timber to construct, install and maintain buildings, furniture, and other objects. [1] Carpenter... Obr. 1

Joiner... … is a type of a carpenter. He usually works in a workshop. He usually produces interior and exterior doors, windows, stairs and tables.

Timber … … to its end product as a material for constructions. … is a term used to describe wood from the time trees are cut down … Obr. 2 Timber is cut into planks and boards to construct buildings.

Species of wood Softwood Fir Spruce Pine Larch Obr. 3 In the picture, there is a … … fir

Species of wood (2) Hardwood Oak Maple Birch Ash Obr. 4 Obr. 5 Obr. 6

Parts of a tree treecrown trunk branches bark Obr. 7

A cross section There are growth rings in a section of an oak trunk. Obr. 8

Wood knot In the tree a knot is either the base of a side branch or a bud. Obr. 9

Material used to join the timber nails a wood screw a dowel Obr. 10 Obr. 11 Obr. 12

Questions Who is a carpenter? What does a joiner produce? Name the species of hardwood. What are the part of a tree? What is a wood knot? Name the material used to join the timber.

Seznam obrázků: Obr. 1: anonym, [vid ],dostupné z: us/images/similar.aspx#ai:MC | us/images/similar.aspx#ai:MC | Obr. 2: vlastní Obr. 3: Orjen, [vid ], dostupné z: Obr. 4: Fcb981, [vid ], dostupné z: Obr. 5: Míla Haunerová, [vid ], dostupné z: : Obr. 6: Willow, [vid ], dostupné z: Obr. 7: [JPEG obrázek], [vid ], dostupné z: Obr. 8: Plantsurfer, [vid ], dostupné z:

Seznam obrázků: Obr. 9: F pkalac, [vid ], dostupné z: Obr. 10: Walter J. Pilsak, [vid ], dostupné z: Obr. 11: Haragayato, [vid ],dostupné z: Obr. 12: , [vid ], dostupné z:

Seznam použité literatury: [1] encyklopedie Wikipedia, [vid ], dostupné z:

Děkuji za pozornost