ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, vyhledávají slova, doplňují názvy k obrázkům, doplňují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_25 MY BODY.
Advertisements

Seřaď obrazce podle velikosti
Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 4 VY_32_INOVACE_087, 5. sada, M ANOTACE
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
There is, there are Anglický jazyk VY_32_INOVACE_040 – 2.sada, AJ
Násobilka 6, 7, 8, 9 VY_32_INOVACE_090, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2, 3, 4, 5 VY_32_INOVACE_085, 5. sada, M ANOTACE
Draw a face Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách oznamovacích, slovní zásobu tematického okruhu volný.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují tvoření otázek v přítomném čase prostém. Procvičují si slovní zásobu tematického okruhu volný čas. Tvoří.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.03 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 03 Název materiálu:Face Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:
I´ve got big nose Části hlavy + přídavná jména Anglický jazyk 3.ročník J.Poláková ZŠ Věšín.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, tvoří rozhovory podle obrázků. Užívají jednotné.
MY BODY Angličtina pro 3. ročník základní školy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_119.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_04_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Elektronická učebnice – l
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách záporných. Procvičují si slovní zásobu tematického.
Describing people Anglický jazyk VY_32_INOVACE_364, 19. sada, AJ2
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Present continuous - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_370, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Family Anglický jazyk VY_32_INOVACE_365, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Sports Anglický jazyk VY_32_INOVACE_371, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Present continuous Anglický jazyk VY_32_INOVACE_368, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_03_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_ Jazyk anglický TEMA: Human body ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. V ě ra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Adjectives Název sady: Project 1 Č íslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé čtení anglických.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Charakteristika výukového materiálu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_AJ4
Jméno autora: Mgr. Jiří Kala Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
BODY PARTS Anotace: Materiál je určen pro žáky 7. ročníku a slouží k
Face.
HUMAN BODY ANOTACE: Materiál je určen pro žáky 9
MY BODY.
Autor: Mgr. Eva Procházková
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_12_Části obličeje
Interaktivní procvičování anglických slovíček
AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_18_MY BODY
VY_32_INOVACE_Sei_I_19 Describing people
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
K uvedeným slovíčkům vyberte správný anglický ekvivalent:
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_14_Popis obličeje
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Possessive adjectives
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_21AJ_3tr_SLOVICKA7.
Šárka Kindlová My face Jméno autora Datum vytvoření Ročník 3.ročník
HUMAN BODY.
Transkript prezentace:

ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického okruhu, vyhledávají slova, doplňují názvy k obrázkům, doplňují věty podle obrázků. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyRozumí známým slovům a jednoduchým větám se vztahem k částem lidského těla. Pro koho je materiál určen žák, 1. stupeň ZŠ, 4. ročník Autor Mgr. Hana Pavlíková Datum vzniku Vzdělávací oblast Cizí jazyk Parts of the body Anglický jazyk VY_32_INOVACE_029 – 2.sada, AJ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

head hair eyenose ear mouth neck shoulder arm hand knee leg foot Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

hair eye neck arm hand foot head mouth shoulder knee leg Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

an eye a mouth a hand hair a leg a foot Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

She´s got long ________. She´s got green _______. He´s got a big ________. He´s got a big _________. hair eyes nose mouth Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

eye ear mouth neck 1 headneck shoulder leg 2 foot armleg hand 3 foot knee arm neck 4 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková

ndex.html Hutchinson, T. Project. 2. vyd. Oxford : Oxford University Press, ISBN s. 12 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Pavlíková