VY_32_INOVACE_Př.5.07_Kapr obecný-prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

VY_32_INOVACE_M.8.20-Thaletova věta-prezentace
VY_32_INOVACE_Př.4.01-domácí zvířata-prezentace
Registrační čísloCZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Šablona číslo : Název výukového materiálu: Tematický okruh:
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
Obecná charakteristika Stavba těla
VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list
VY_32_INOVACE_M.3.16_Násobení a dělení č.7_prezentace
VY_32_INOVACE_M.3.17_Násobení a dělení č.8_prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.05_Včela medonosná-prezentace
VY_32_INOVACE_16_Kapr obecný
VY_32_INOVACE_Dj.6.01-Pravěk-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.2.20 _Ovoce _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.30_Živočichové_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.34_Kostra_pracovní list
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Obratlovci PARYBY.
VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list
VY_32_INOVACE_Př.5.11-Typy elektráren-prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_52_INOVACE_PRV.3.21 _Povolání _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.28_ Užitkové rostliny_pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Pythagorova věta autor.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka, přírodověda Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_06_11.
VY_32_INOVACE_M.2.10_Geometrické tvary-prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:6. ročník – Člověk a společnost – Dějepis - Čína autor VM:Ing. Slánská Drahomíra.
VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
VY_32_INOVACE_PŘ.4.02-domácí zvířata-PREZENTACE
Zaměření VM:2. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Abeceda autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září 2011 anotace:Výukový.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
VY_32_INOVACE_Př-ž 6.,7.13 Anotace: Vzdělávací oblast: Ryby
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – pedosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Porovnávání.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník - Člověk a společnost – Dějepis - Náboženství autor VM:Ondřej Vojáček.
Třída Ryby Nejpočetnější skupina obratlovců, výskyt od prvohor
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:8. ročník - Člověk a společnost – Dějepis - Křesťanství autor VM:Ondřej Vojáček.
OBRATLOVCI RYBY.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
Zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná slova autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Leden.
Zaměření VM:2. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Slovní druhy autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září 2011.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Slunce a vesmír autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_32_INOVACE_M.2.12 _Násobení a dělení č.3_ prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:9. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Jehlan autor VM:Ing. Slánská.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Absolutní.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr.
VY_52_INOVACE_PRV.3.26_Složení půdy_pracovní list
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ryby Obratlovci vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS
Autor: Mgr. Jaroslava Všohájková
Autor: Olga Kociánová Datum ( období): říjen 2011 Ročník: 4
RYBY (písemka - zástupci)
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
Ryby. AUTOR: Eliška Jurčicová
VY_32_INOVACE_04-35 Ročník: VII. ročník Vzdělávací oblast:
Transkript prezentace:

VY_32_INOVACE_Př.5.07_Kapr obecný-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda autor VM: Monika Živnůstková období vytvoření VM: září 2011 anotace: Výukový materiál je určen pro žáky 5.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Přírodověda, tematického okruhu – Kapr obecný. Formou prezentace zpracovává téma Kapr obecný.

Kapr obecný - řešení hřbetní ploutev ocasní ploutev skřele prsní ploutve řitní ploutev břišní ploutve

Kostra kapra obecného Centrální evidence sbírek Kostra kapra obecného – lnářského modráka, odrůdy vyšlechtěné Theodorem Mokrým. (NZM Ohrada, inv.č. 22675) ces.mkcr.cz/cz/img.php?imgid=2407 vloženo 20.září 2011

Kapr obecný , Štíhlé, protáhlé, šupinaté tělo. Je to ryba. Živí se rostlinnou a živočišnou potravou. Všežravec. Rozmnožuje se ve vodě.. Dokonale přizpůsoben tomuto životu . ,

Pamatuješ ! Dopiš jednotlivé části kapra na tabuli . Obrázek použit 18.září 2011 z www.wikipedie.cz otevřená encyklopedie