PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SUPERLATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_380, 19. sada, AJ2 ANOTACE Prezentace s výkladem a doplňovacím cvičením na stupňování přídavných jmen v anglickém.
Advertisements

Sloveso BÝT – minulý čas
To have got - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_376, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have got.
VYJÁDŘENÍ BUDOUCNOSTI POMOCÍ WILL Anglický jazyk VY_32_INOVACE_022 – 2
Vyjádření budoucnosti - …. GOING TO …
Sloveso BÝT – přítomný čas
Číslo: VY_32_INOVACE_15_06 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: UNIT 1.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_29.
VY_22_INOVACE_J-A-25 Aj pro 4.r./ snímek 1-7 /, 5. r. T I M E - ČAS Základní škola Ostrava, Gebauerova8, příspěvková organizace Autorka: Mgr. Daniela.
1 To have got - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_377, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
PRESENT SIMPLE PRESENT CONTINUOUS
Výklad Výklad VY_32_INOVACE_ČJ-S 8.,9.15.
Předložky prostoru Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak je Bc. Kateřina Najmanová Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_11_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Prepositions VY_32_INOVACE_032 – 2.sada, AJ ANOTACE
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace Název projektu ◦ Zkvalitnění vzdělávání na ZŠ I.Sekaniny - Škola pro 21. století.
TIME EXPRESSIONS předložky časové
Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Škola1. ZŠ T. G. Masaryka Milevsko AutorMgr. Lenka Soldátová ČísloVY_32_INOVACE_67 NázevPresent simple - positive Téma hodinyMůj den PředmětAnglický jazyk.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace Název projektu ◦ Zkvalitnění vzdělávání na ZŠ I.Sekaniny - Škola pro 21. století.
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách oznamovacích, slovní zásobu tematického okruhu volný.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují tvoření otázek v přítomném čase prostém. Procvičují si slovní zásobu tematického okruhu volný čas. Tvoří.
ANOTACE Prezentace s výkladem a úkoly na použití některých způsobových sloves v anglickém jazyce. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy písemně,
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
COMPARATIVES Anglický jazyk VY_32_INOVACE_023 – 2.sada, AJ
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách záporných. Procvičují si slovní zásobu tematického.
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Present continuous - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_370, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení si učiva časových předložek druhy nejpoužívanějších časových předložek.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
ČAS – TIME (čtvrt, půl, tři čtvrtě, celá + minuty)
Roční období Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Sports Anglický jazyk VY_32_INOVACE_371, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Present continuous Anglický jazyk VY_32_INOVACE_368, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Time Prepositions Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
VY_22_INOVACE_45.AJ.8 ČASOVÉ PŘEDLOŽKY (Time prepositions) Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Weather VY_22_INOVACE_01_25
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov
VY_32_INOVACE_Sei_I_12 Time Název projektu: OP VK
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, přísp.organizace
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
VY_32_INOVACE_11_AJI_HODINY
Time prepositions Anotace: Materiál je určen pro žáky
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_42_ time prepositions Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název: Past simple – regular and irregular verbs
Jazyk a jazyková komunikace Roční doby – angličtina 5. ročník Mgr
Transkript prezentace:

PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2 PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2.sada, AJ Anotace Prezentace s výkladem a doplňovacím cvičením na užívání předložek in,on,at v souvislosti s časovým určením v anglickém jazyce. Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy  písemně, gramaticky správně tvoří a obměňuje jednoduché věty a krátké texty Pro koho je materiál určen  žáci 7., 8. a 9. ročníku ZŠ Autor  Mgr. Kateřina Vaverová Datum vzniku  21.10.2012 Vzdělávací oblast cizí jazyk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

ROKY MĚSÍCE IN ROČNÍ OBDOBÍ ČÁSTI DNE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

1996 IN THE EVENING AUTUMN OCTOBER Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

ČÁSTI DNE S PŘÍVLASTKEM DNY DATA ON JEDNODENNÍ SVÁTKY ČÁSTI DNE S PŘÍVLASTKEM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

ON 1 ST OF MAY MONDAY A RAINY AFTERNOON HALLOWEEN Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

ČAS AT JINÁ SPOJENÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

AT SIX O’CLOCK THE WEEKEND, THE MOMENT, NIGHT CHRISTMAS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová

complete the phrases: ______ Mondays ______The 1 st of April ______ 2011 ______ July ______summer ______half past seven ______Saturday ______the morning ______Christmas ______a sunny morning at on on on in in at in in on Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kateřina Vaverová