ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Časopis pro manažery ČSOB skupiny Navigátor.  S dvouměsíční periodicitou informuje o novinkách v bance skupině, představuje projekty a útvary a přináší.
VSTUPNÍ ANALÝZY A PRŮZKUM CÍLOVÝCH SKUPIN 1 Projekt HC 198/10 Sledování krátkodobých trendů v poptávce po pracovní síle.
managementu znalostí podle
S námi máte informační předstih!
Význam informací v podnikání
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Finanční analýza.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
Internet versus tisk Klubový večer SPIR Klub Avion.
Řízení personální činnosti personálním útvarem
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Řešení informační bezpečnosti v malých a středních firmách Pavel Šnajdr – Informační management 2 Diplomová práce.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Přístup k řešení bezpečnosti IT Nemochovský František ISSS Hradec Králové, dubna 2005.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Struktura podnikatelského plánu
W w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – I.část.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu:
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Komunikační platforma PNEU REVUE
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Individuální projekt OP VVV
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Trasování a sestavení programu zájezdu
Životní cyklus organizace
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ZADÁNÍ semestrální práce studijního předmětu Vydavatelský management
Pavel Burda Roman Vaníček
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Prezentace obchodního plánu
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami strategického finančního řízení, zejména řízením kapitálu, peněžních toků a řízením rizik, a jeho vlivem na výsledky firmy. Analyzuje důležité trendy ve finančním řízení, informuje o odborných otázkách a novinkách, potřebných k práci finančních specialistů. Přináší praktické příklady a zkušenosti, jak vykonávat práci efektivněji a přispívat k růstu hodnoty firmy. Součástí předplatitelského servisu časopisu je volný přístup ke specializovaným informacím na jediném českém informačním portálu pro top management Managerweb.cz a elektronické newslettery Finanční Management a HR Management line, které jsou distribuovány do ových schránek předplatitelů ve formátu PDF. Finanční Management vychází každý lichý pátek, HR Management line vychází každý sudý pátek. Čtenáři časopisu jsou především zástupci vrcholového managementu v oblasti financí pracující ve středních a velkých firmách, podnikatelé a vedení středních a velkých firem, vedoucí a odborní pracovníci finančních a hospodářských útvarů, management finančních poradenských společností. Průměrný náklad v roce 2007: výtisků Cena za výtisk ve volném prodeji: 150 Kč Cena ročního předplatného u Economie: Kč Cena ročního předplatného pro studenty: 689 Kč Základní cena inzerce 1/1 tiskové strany: Kč Finanční Management je mediálním partnerem nejvýznamnějších odborných akcí určených pro cílovou skupinu časopisu (Manažer roku, Treasury Management Forum, Controllingové Forum atd.) a exkluzivním mediálním partnerem Klubu finančních ředitelů (CFO Club)

ManagerWeb.cz » 2 Výsledky výzkumu – vyhledávání B2B kontaktů Odborný tisk je nejdůležitějším a nejpoužívanějším zdrojem informací o obchodních partnerech v cílové skupině decision makers (údaje jsou uvedeny v tisících) Kde vyhledáváte obchodní kontakty? zdroj: LAE – ČR , GfK Praha, UVDT

ManagerWeb.cz » 3 Hodnocení titulu čtenáři (míra souhlasu vyjádřená v %) na českém trhu dosud chyběl časopis jako Finanční Management, který by se komplexně se zabýval problematikou finančního řízení firem Zdroj: Economia a.s., panelové šetření titulu, květen 2005 základní struktura časopisu obsahuje všechna podstatná témata z oblasti finančního řízení firem, zpracování informací je dostatečně komplexní a podrobné 80% 76%

ManagerWeb.cz » 4 Oborová struktura čtenářů Finančního Managementu zdroj: ECONOMIA, a.s., odd. distribuce a ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu

ManagerWeb.cz » 5 Tematický plán příloh časopisu Finanční Management pro rok 2007

ManagerWeb.cz » 6 Ceník inzerce Newslettery FINANČNÍ MANAGEMENT Periodicita: každý lichý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů HUMAN RECOURCES MANAGEMENT Periodicita: každý sudý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů

ManagerWeb.cz » 7 Redakce: Šéfredaktor: Michal Fialka Tel.: Fax: Inzerce: Lukáš Zíta Tel.: Fax: Mobil: Pavel Horský Tel.: Fax: Mobil: Michaela Glagoličová Tel.: Fax: Mobil: Kontakty