Dates - Learn English with Jennifer

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronická učebnice – l
Advertisements

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_110.
Vloženo z Začátek.
NUMBERS- ČÍSLA Aj pro 3.-5.r.
Základní a řadové číslovky do 100
Write on the whiteboard Vloženo z 0_family_x0011x.pptx Začátek.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Vloženo z present_progressive.ppt - začátek Lesson 3 Present Progressive - Verb Tenses in English
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
TIME EXPRESSIONS předložky časové
Škola1. ZŠ T. G. Masaryka Milevsko AutorMgr. Lenka Soldátová ČísloVY_32_INOVACE_67 NázevPresent simple - positive Téma hodinyMůj den PředmětAnglický jazyk.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
What do you do everyday?
What do you do everyday?
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení a procvičení si řadových číslovek nepravidelné číslovky 1, 2, 3 číslovky.
PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
Označení DUM 13 _ 09 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Vloženo z house_rules.pptx Začátek House Rules.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady32Číslo DUM.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA1_19
Anotace: prezentace je určena pro žáky pátého ročníku materiál slouží k osvojení si učiva časových předložek druhy nejpoužívanějších časových předložek.
Conversation – What´s the time Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_02_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Numbers – 5.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu.
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_57.
Řadové číslovky (6.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Time in english What´s the time? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu
Prepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of TimePrepositions of Time.
I.Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u Multimediální prezentace vzdělávacích oblastí ŠVP Mgr. Markéta Jelínková Large numbers.
ANOTACE: Prezentace je určena žákům pátých tříd ke zopakování a rozšíření učiva o určování času v angličtině. Žáci si nejdříve zopakují určování hodin.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Označení DUM 13 _ 20 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
American and British Holidays Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_IVA_DVORAKOVA_AMERICAN_AND_BRITISH_HOLIDAYS_19 Název školyStřední.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Radka Černá Název materiálu: VY_32_INOVACE_5_ANGLICKY_JAZYK_GRAMATIKA_13.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Anglický jazyk Autor: Marcela Vojtíšková My family and I were in Italy last year. Where were you last summer?
PREPOSITIONS OF TIME (předložky s časovými údaji)
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Matematika 3
VY_32_Inovace_ Large numbers Project 3
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_High numbers
Leoš Janáček Eva Holmanová, Nguyen Anh Tam, CharlotaHodová, Martin Hanuš Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Název DUM: VY_32_INOVACE_XV_15_Numbers
VY_32_Inovace_ Past simple – to be Project 2
VY_32_Inovace Have to x must Project 3
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Libhošť 90,
ZŠ Brno, Řehořova 3 Veselá angličtina 5.-9.
Téma hodiny: USA Holidays – Independence Day Předmět: English language
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Anglický jazyk – cvičení na podporu konverzace
Mgr. Alena Mátlová The English dates VY_32_INOVACE_Aj.20 prosinec 2012
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_42_ time prepositions Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
VY_32_INOVACE_Sei_I_04 Numbers Název projektu: OP VK
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marcela Götzová Číslo
Transkript prezentace:

Dates - Learn English with Jennifer

It was in (the year) two thousand and thirteen two thousand thirteen 1996 nineteen ninety six 1500 fifteen hundred

14 February 14th February (GB) 14/02/ (GB) (US) 02/14/ (US) 1996 February the fourteenth nineteen ninety-six (GB) February fourteenth nineteen ninety-six (US) the fourteenth of February nineteen ninety-six I was born on... GB je v Evropě jako my, proto tam používají stejné pořadí den – měsíc jako my. Tip: Vyhneme se číselnému označení a vypíšeme měsíc slovem. Tučně zvýrazněné verze jsou univerzální.

Široký časový úsek – in: in 1992 in the year 1992 in July Kratší úsek – on: on 15th July Přesný okamžik – at: at 5 o‘clock

I was born in I was born in the year I was born in July. I was born on 15th July. I was born at 5 o‘clock.