MaSo jaro 2010. O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.
Advertisements

Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
HrušCup 2008 – pravidla kroket 1. Hrací plocha 1. Hrací plocha Terén kam je možno umístit branky a kolíky - trávník, hřiště, antuka, les. Hráč při hře.
Hra – riskuj – Objem a povrch krychle a kvádru – 2
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Dvanácté MaSo, 72 družstev.
STREETBALL.
Digitalizace výuky Příjemce
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
Fotbal pro 2 Nová hra na trhu 2013 Přenosná zábava Pro všechny věkové kategorie Vynikající reklama.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
RINGO PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.Cíl hry:
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? Dvakrát za rok ◦ Listopad ◦ Květen, rektorský den Teď čtvrté MaSo, 94 družstev z 32 škol maso.matfyz.cz.
Counter - Strike Global Offensive
Prestiž Když se objeví karta Benátek a na konci hry, hráči získávají Dukáty za nejvíce Prestiže: 6 / 3 / 1 Dukátů Po kartě Benátek hráči odevzdají Preztiže.
RINGO 1.
Pivní víceboj verze pro pány.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace GEPARD 1-domácí zvířata
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Desáté MaSo, 80 družstev z.
Pivní víceboj verze pro pány.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
VOLEJBAL 1.
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
Malá násobilka - procvičování
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
PYRAMIDA Celá čísla.
EXIT HRA. spolupráce. strategie. nasazení. INTERNET. napětí. čas. informace. TÝM. komunikace. nápady. intuice. TOTALITA. ZLOČIN. UFONI. SEX IT! EXIT -
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí: Funkce - lineární Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_20 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Čtrnácté MaSo,
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Světový den výživy – 16. říjen
Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se souhlasem autora Jak hrát Velká vánoční.
04/2012STROPY1 VY_32_INOVACE_514 Anotace: Materiál je vytvořen pro žáky 2. ročníku odborného vzdělávání s výučním listem oboru tesař. Je určen k zábavnému.
Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Sportovní hry Téma: Hry pro předškolní děti Jméno autora: Mgr. Renata Kynzlová Vytvořeno dne:
Odčítání desetinných čísel Pexeso Spustit hru Výukový materiál pro 6.ročník Autor materiálu: Mgr. Martin Holý Další šíření materiálu je možné pouze se.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva: Mocniny s racionálním exponentem Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo Test k ověření znalostí Funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír.
Ukázka Výklad pravidel Bodování
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Vstupní kurz Trnávka 2016 VŠPJ pořádá pro studenty nastupující do prvního ročníku vstupní kurz. Účast na tomto kurzu není povinná, ale představuje významné.
MaSo podzim 2007.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Hra ke zopakování či procvičení učiva, nebo test k ověření znalostí
Vy_32_Inovace_44_Zlomky Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Alena Machová.
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra k zopakování či procvičení učiva:
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Transkript prezentace:

MaSo jaro 2010

O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28 škol Organizace ◦ studenti Matfyzu a FSV maso.tym.cz

Příklady Dostanete 7 příkladů ◦ ty můžete řešit v libovolném pořadí Když máte výsledek příkladu ◦ vezměte příklad s výsledkem (napsaným na zadání) a hrací listy ◦ jděte za opravovatelem ◦ číslo opravovatele závisí na čísle příkladu

Správný výsledek Opravovatel ◦ razítko do hracího listu ◦ řádek znamená tah ve hře Jděte za měničem dejte mu vypočítaný příklad dostanete další na počítání měnič závisí na čísle družstva

Nesprávný výsledek Nic se neděje, můžete počítat dál Příklad je moc těžký ◦ můžete ho u měniče vyměnit za další ◦ měnič zaznačí výměnu do hracího listu ◦ max. 4 výměny za hru

Hra Snaho o vybudování města Cíl – postavit co nejvíce budov a získat za ně body

Lidi V městě 10 lidí (max. 20) ◦ přilákat člověka do města za 216 jídla ◦ musíte je po kole nakrmit (12 jídla za každého) jinak odejdou Rozdělují se na jednotlivé práce – těžba dřeva, pěstovaní jídla a stavba budov

Zisk surovin za každého člověka na těžbě 12+3 kusů dřeva to lze zlepšit tesařstvím (+3) a pilou (+12) za každého co pěstuje potraviny dostanete 12+4 kusů jídla to lze zlepšit farmou (+4) a mlýnem (+12) Pilu můžete postavit vždy po 4 tesařství a mlýn vždy po 3 farmách

Stavba budov Za kolo můžete postavit max. 3 budovy Budova se postaví, pokud je na ní poslán dostatek lidí a pokud je na ní dostatek surovin Chrám je výjimečná budova, staví se ve 2 po sobě jdoucích tazích a to vždy 20 lidmi, jinak není postaven (tedy body se za něj počítají až když jsou obě části postavené) název počet bodů dřevo lidi povinné věci

Kreslič Kdykoliv během hry ◦ hrací list a hrací plánek ◦ za dva vyřešené příklady máte jeden tah Kreslič zakreslí tah ◦ postaví budovy, spočte získané suroviny a nakrmí lidi (v tomto pořadí) ◦ a zapíše vše do plánu tahů a odškrtne odehráno

Kreslič Během jedné návštěvy max. 3 tahy ◦ poté na konec fronty Na konci hry ◦ kresliči nakreslí 3 tahy těm, co stojí ve frontě Doporučení ◦ táhněte průběžně

Bodování Součet bodů za postavené budovy = 400 bodů + body za farmy, mlýny, tesařství a pily

Hodně štěstí Bude to MaSo!