1 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC PROGRAM EUREKA – Evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing.Josef.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VOICE of European TeacherS (VOICES) je partnerská síť, která spojuje akademické pracovníky, učitele z praxe, studenty učitelských oborů a instituce, které.
Advertisements

Kolorektální karcinom v ČR
Zhoubné nádory tlustého střeva a konečníku v dostupných datech
 Není teorií a výkladem, je praxí a zkušeností  Je o diskusi, aktivním přístupu  Předpoklady: znalost integračního procesu EU, institucí EU, politik.
 Není teorií a výkladem, je praxí a zkušeností  Předpoklady: znalost integračního procesu EU, institucí EU, politik EU  Východiska vyučujícího.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Program Eurostars. Vyhlášení programu (1) Společný program EUREKY a EU Podpora MSP s V a V podle čl.169 Evropské smlouvy s cílem tržního uplatnění výstupů.
HVB Bank Czech Republic a IMB - Vaši partneři při obchodování s Ruskou federací II. Bankovní seminář, Praha, 26. ledna
Profesní samospráva v zemích EU Ing. Milan KOCÁB, MBA Komora geodetů a kartografů (Zeměměřická komora) člen Českého svazu vědeckotechnických společností.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
MANUSCRIPTORIUM trochu jinak… European Networking Resources and Information concerning Cultural Heritage European Networking Resources and Information.
Jak bojovat s tuberkulózou? (Je možno tuberkulózu vymýtit?)
The Eurostars Programme. Vyhlášení programu (1) ‏ Společný program EUREKY a EU Podpora MSP s V a V podle čl.169 Evropské smlouvy s cílem tržního uplatnění.
Greece Řecko Grecja Grécko. Greece Hungary Maďarsko Węgry Maďarsko.
Role Bankovního Sektoru V Modernizaci Těžkého Průmyslu Standa Nestrašil Citibank Citibank.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Osobnost řídících pracovníků v rámci středního odborného školství v rámci partnerství TTnet ČR Ing. Hana Čiháková, Ph.D. partnerství TTnet ČR Národní ústav.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Danuše Nerudová PEF MENDELU Brno. Úvod 6/2011 označuje Komise FTT jako možný nový zdroj rozpočtu EU (k již stávajícím – celním poplatků, odvodu z DPH.
Doing business through technologywww.eurekanetwork.org EUREKA Programy EUREKA a Eurostars a RIS3 ČR Svatopluk Halada - AIP ČR Inovace a technologie v rozvoji.
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
INOVACE 2004 Praha, Příprava předsednictví ČR v programu EUREKA Karel Šperlink Prezident AIP ČR Zástupce ČR v Skupině.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Inovace v maloobchodu ČR
Nadváha a obezita u dětí Mgr. Lucie Kintrová,MUDr
 2007 Ministry of Industry and Trade, Energy Department Česká elektřina pro CE region Jak zapadá výroba elektřiny v ČR do energetické politiky EU Ladislav.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Manuscriptorium v Evropě, a ENRICH kompatibilita a interoperabilita Jaroslava Kašparová, AiP Beroun eContentplus.
DISKUSNÍ FÓRUM OLOMOUC Zemědělství a rozvoj venkova v období 2014 – prosince 2012 Ing. Jan Veleba, prezident AK ČR.
Rada vlády pro BSP; 23. dubna 2009, pplk. ing. Josef Tesařík Rok 2008 Nehody na pozemních komunikacích a jejich následky; Česká republika Připravil: pplk.
1 2 Microsoft Dynamics NAV Frýdlant nad Ostravicí 7. prosince 2006 Ing. Jaromír Skorkovský, Csc. Training Manager.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 04Číslo.
The Eurostars Programme - new funding scheme for R&D performing SMEs.
THE NATIONAL VALUE OF SCIENCE EDUCATION New insights into shared challenges 17–18 September 2007 National Science Learning Centre, York, UK.
EUREKA a Eurostars: nástroje pro inovace Inovace a technologie v rozvoji regionů Brno, Svatopluk Halada - AIP ČR, z.s.
EURES EURopean Employment Services Evropské služby zaměstnanosti.
EuroGlobalMap Jitka ŠKROTTOVÁ, Pavla VÁLKOVÁ. Myšlenka globální mapy Celosvětová konference OSN (Summit Země) v roce 1992 v brazilském Rio de Janeiru.
Program EUREKA a Česká republika Brno, Předsednictví České republiky v programu EUREKA Karel Šperlink Prezident AIP.
2 Czech 100 Czech for Travelers Czech for Travelers Lesson 2 - Geography
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.2.
Prague is the capital and largest city of the Czech Republic The city is home to about 1.3 million people Flag of Czech Republic.
SAFE Membership 2011/2012 The Stroke Association UK Different Strokes UK Aivoliitto Finland Fundacja Udaru Mózgu Poland Philanthropy International fund.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Lenka Kulhavá NÁZEV: VY_32_INOVACE_ O 17 TEMA: ANGLIČTINA ČÍSLO PROJEKTU:
Vocabulary learning. Název: Countries of Europe Autor: Mgr. Michaela Dřevikovská Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Slovní zásoba –
ICM Jindřichův Hradec z.s. NGO Jindřichův Hradec.
RAKOVINA PROSTATY – STRAŠÁK MUŽŮ JE PRO VĚTŠINU Z NICH STÁLE VELKÁ NEZNÁMÁ 9. PROSINCE 2015.
YOUR TRADE RISKS, UNDER CONTROL. Řízení rizik při exportech do Rakouska Radek Laštovička , Praha.
Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU.
Zdůvodnění pro prevenci rizikového chování dětí a mládeže v ČR v kontextu mezinárodních srovnání MUDr. Alena Šteflová, Ph.D.,MPH WHO Regional Office for.
Obsah Ohlédnutí za ‚rekordy‘ uplynulého roku
Společnost ArcelorMittal ve Světě
Teorie evropské integrace
2. Cvičení 2016/2017 Spotřeba a výživa
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Programy EUREKA a Eurostars - aktuální výzvy, možnosti pro VTP a inovační firmy Inovační potenciál ČR Praha, RNDr. Svatopluk Halada.
Program Eurostars.
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Country and nationality
EVROPA politická mapa 50 nezávislých států (včetně euroasijských států Rusko, Turecko, Kypr a Kazachstán.
EVROPSKÁ INTEGRACE.
Evropské referenční sítě pro vzácná onemocnění (ERN) a centrová péče
„Index vnímání korupce 2015“
Teorie mezinárodních vztahů Vyučuje: PhDr. Roman Míčka, Th.D., Ph.D.
Index demokracie (Economist Intelligence Unit)
Index demokracie (2017) Free speech under attack 1. Norway 2. Iceland
4. výzva Pavel Lukeš Ministerstvo pro místní rozvoj
Transkript prezentace:

1 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC PROGRAM EUREKA – Evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing.Josef Martinec národní koordinátor

2 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC Cílem programu podporovat mezinárodní spolupráci mezi evropskými průmyslovými podniky, výzkumnými ústavy a vysokými školami při respektování národních procedur

3 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC Members Austria Belgium Croatia Cyprus Czech Republic Denmark Estonia European Union Finland France Germany Greece Hungary Iceland Ireland Israel Italy Latvia Lithuania Luxembourg Monaco The Netherlands Norway Poland Portugal Romania Russia San Marino Slovakia Slovenia Spain Sweden Switzerland Turkey United Kingdom Serbia & Montenegro Ukraine Malta

4 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC Předsednictví ČR - výročí červenec 2005 – červen let od založení programu 10 let od připojení ČR

5 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC Zkušenosti z účasti našich řešitelů v projektech Účast v projektech SME, UN, LC, RI atd. Reference pro zahraniční investory s možností české výzkumné aktivity Jednodušší administrativa projektů PF, ČNP a CA Možnost získat spolufinancování do 50% Možnost získat finance začátkem roku Vysoká úspěšnost realizace projektů více než 90%

6 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC Zkušenosti z účasti našich řešitelů v projektech Možnost získat dovednosti při spolupráci se zahraničními partnery Celoroční možnost podat návrh projektu Monitoring projektů jednou za rok Respektování národní procedury a zvyklostí Možnost konzultace návrhů projektů Projekty nejvíce v ENV, BIO, COM, MED Vznik projektů ze zdola nahoru

7 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC tel