VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI - 13.3.2013 Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁKUP ELEKTRICKÉ ENERGIE A PLYNU NA ČMKBK
Advertisements

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
Elektronizace ZŘ a e-aukce, dva elektronické systémy v organizaci Ing. Jan HAVLÍK Městský úřad Žďár nad Sázavou Ostrava listopad 2009.
Centralizované zadávání a elektronizace nákupů v Ostravě Ing. Petr Kajnar primátor města Ostravy.
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Energetické úspory metodou EPC v Moravskoslezském kraji Milan Novotný Praha,
Nerosty a horniny Energetické suroviny.
Využití zemního plynu v domácnosti
ZÁKLADNÍ NÁSTROJ PROTI KORUPCI ING. PETR KAJNAR. SYSTÉM PRO OPTIMALIZACI NÁKUPŮ VE VEŘEJNÉM SEKTORU V PRAXI VYZKOUŠENÝ NÁVRH ŘEŠENÍ.
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
Pohled zadavatele na energetický audit ve velkém průmyslovém podniku Ing. Petr Matuszek Brno
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Svaz dopravy – sekce silniční dopravy, SOR Libchavy Lubomír Kolman, Project Manager RWE.
Státní energetická koncepce a postavení plynárenství v ČR Ing. Tomáš Hüner náměstek ministra © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu České Republiky Praha,
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Obchodování skleníkovými plyny a ekologizace daňové soustavy Vladimír Toman Hutnictví železa, a.s.
 2011  Ministerstvo průmyslu a obchodu III. Fáze EU-ETS Pavel Gebauer © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Změna Státní energetické koncepce a priority České republiky k zajištění bezpečnosti zásobování elektřinou Ing. Tomáš H ü n e r náměstek ministra © 2008.
Automobilový klastr – integrátor aktivit „Společně v automotive!“
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Pardubický kraj – EPC projekty Ing. Milan Vich, energetický manažer Pk
Statutární město Ostrava
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. 22. května 2012 – IFA. 1. Úvod 2. Změny Protischodkový balíček 2013 Protischodkový balíček 2.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
Program Zelená úsporám KBI/OZP Nikola Bílá. Kjótský protokol a emisní kredity  Kjótský protokol nás zavázal snížit v ročním průměru za období 2008 –
Magistrát města Zlína.
př. 8 výsledek postup řešení Vypočti objem rovnoběžnostěnu ABCDEFGH.
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Využití energie Slunce
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
Finanční gramotnost ROZPOČET Pan Kouřil je svobodný, bydlí sám v nájemném bytě a má ze zaměstnání pravidelný měsíční příjem korun. Jednou za tři.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
ZELENÁ ÚSPORÁM PRO RODINNÉ DOMY DOTACE POUŽITO MATERIÁLŮ Z: WWW. ZELENAUSPORAM.CZ.
6. ročník konference v rámci projektu SSN „Transparentní řízení veřejné správy“ Hodnocení organizací statutárního města Ostravy za rok 2014 Statutární.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Snížení nákladů pro domácnosti. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO DOMÁCNOSTI Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět 8.ROČNÍK.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
1 Název projektu: Pořízení trolejbusů MDPO, a.s..
Perspektiva vysokoprocentních biopaliv v ČR Ing. Martin Kubů, 10_2015.
PROČ POUŽÍVAT SYSTÉM SDRUŽENÝCH NÁKUPŮ STATUTÁRNÍHO MĚSTA OSTRAVA Prezentuje: Vítězslav Grygar statutární ředitel eCENTRE.
Finanční záležitosti Pardubického kraje
Vitana uhlíková stopa a její praktické využití
Prezentace Boháčová Anna
Ministerstva zdravotnictví ČR
Příspěvek PGRLF k růstu českého zemědělství
Čerpání evropských dotací
s přípravou a realizací projektů úspor energie
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 06/2008 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc 19. května 2008.
Operační program životní prostředí
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Obnovitelné zdroje energie a blízká budoucnost
Odbor majetkových účastí a sdruženého nákupu Ing. Slavomír Bretz
Transkript prezentace:

VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI

VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora 5,129 milionů Kč Dosažená úspora v % 29,96 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 10,386 milionů Kč Dosažená úspora 1,717 milionů Kč Dosažená úspora v % 16,50 % Aukce pro domácnosti města Říčany Podařilo se sdružit celkem 518 domácností V celkovém objemu poptávky 27 milionů korun

VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ – Dosažená úspora celkem: 6,846 milionů korun

DUBNOVÁ e-AUKCE Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 19,547 milionů Kč Dosažená úspora 4,406 milionů Kč Dosažená úspora v % 22,54 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 10,141 milionů Kč Dosažená úspora 3,176 milionů Kč Dosažená úspora v % 31,32 % Aukce pro domácnosti Městské části Praha 6 a přidružených domácností napříč ČR Podařilo se sdružit celkem 665 domácností V celkovém objemu poptávky 29,69 milionů korun

VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ Dosažená úspora celkem: 7,582 milionů korun, tj. 25,54 %

KVĚTNOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 21,899 milionů Kč Dosažená úspora 5,501 milionů Kč Dosažená úspora v % 25,12 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 14,210 milionů Kč Dosažená úspora 3,342 milionů Kč Dosažená úspora v % 23,52 % Aukce pro domácnosti napříč ČR Podařilo se sdružit celkem 1044 domácností V celkovém objemu poptávky 36,109 milionů korun

VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ Dosažená úspora celkem: 8,843 milionů korun, tj. 24,49 %

ČERVNOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 81,330 milionů Kč Dosažená úspora 21,5 milionů Kč Dosažená úspora v % 26,51 % Elektrická energie Celkový objem do e-Aukce 64,023 milionů Kč Dosažená úspora 19 milionů Kč Dosažená úspora v % 29,69 % Aukce pro domácnosti napříč ČR Podařilo se sdružit celkem domácností V celkovém objemu poptávky 145,353 milionů korun

VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ DLE DOMÁCNOSTÍ – Dosažená úspora celkem: 40 milionů korun, tj. 27,91 %

ZÁVĚR Děkuji za pozornost. Sídlo společnosti: eCENTRE, a.s. Jankovcova 1595/ Praha 7 Pobočka: eCENTRE, a.s. Nemocniční 987/ Ostrava