Zuzana Sedláková Microsoft Corporation

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mobilně a (ne)bezpečně
Advertisements

Hosting informačního systému K2
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Mobilita a Microsoft Martina Beránková Windows Mobile Marketing.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Vaše jistota na trhu IT Důvěryhodná výpočetní základna Ladislav Šolc Microsoft, s.r.o. Solution.
Správa firemních mobilních zařízení. Proč si pořídit Cortado Corporate Server? Komplexní správa a monitoring firemních mobilních zařízení, včetně zabezpečení.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
ESET - Chytré řešení bezpečnosti dat Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET Software spol. s r.o.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-11.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
Microsoft System Center Operations Manager
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
BlackBerry 1Ottová Tereza BlackBerry (Manažerská informatika 1)
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Jan Křečan ISSS 2005 Profesionální řešení komunikace pro státní správu a samosprávu.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Aktuální speciální nabídky Name: Julie Růžičková Title: Small Business Manager Microsoft s.r.o.
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Advanced Technologies 05 Rozšířené monitorování infrastruktury pomocí MOM 2005 Ondřej Výšek Systémový Specialista Infinity a.s., member of Synergon Group.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Exchange Server 2003 představení Tomáš Kutěj Systems Engineer Microsoft, s.r.o.
Tiskové služby v sítích Microsoft
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
2OP381 Manažerská informatika 1
MS Windows Small Business Server Příležitost pro Váš business Luděk Kremser, Server Product Manager.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
OCHRANA DAT – JEDNODUŠE A ZCELA BEZPEČNĚ! T-Soft s.r.o. Mgr.Pavel Hejl, CSc.,
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Global network of innovation easyXchange Milan Mydlář Siemens Business Services.
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
CENTRUM BIOSTATISTIKY A ANALÝZ Lékařská a Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita Uživatel počítačové sítě b) Vyučující tým: Daniel KLIMEŠ Ivo ŠNÁBL.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
IT s vizí Produkty Office Professional Plus 2010 Exchange 2010 Microsoft Lync 2010 SharePoint 2010 Data a funkce se mohou změnit. Informace jsou poskytovány.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Marcel Ondráček Martin Kasalý Petr Hanych.  je počítačový program, který slouží k prohlížení World Wide Webu  Program umožňuje komunikaci s HTTP serverem.
Mobile Device Management
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Smartphone – chytrý telefon Co se všechno naučíme??? Typy a.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Operační systém Windows Mobile
Transkript prezentace:

Zuzana Sedláková Microsoft Corporation Microsoft a Mobilita Zuzana Sedláková Microsoft Corporation

Windows Mobile pro různé segmenty Windows Mobile 6.1 Obsah Strategie v mobilitě Windows Mobile pro různé segmenty Windows Mobile 6.1 Mobile Device Manager Přínosy a obchodní příležitosti Nová mobilní zařízení © 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

MS produkty podporující mobilitu Desktop Infrastruktura Vývojové nástroje ISV – Independent Software Vendors IHV – Independent Hardware Vendors WM zařízení Dodavatelé součástí Výrobci ISVs a IHVs Mobilní Operátoři Poskytovatelé řešení Partneři

Windows Mobile pro jednotlivce Telefonování Chytrý vyhledávač obsahu (kontakty, emaily atd.) Vylepšená historie volání Microsoft Office Mobile Příjem, editace a odesílání příloh aplikací Word, Excel i Powerpoint Podpora MS Office 2007 Tvorba nových dokumentů na zařízeních s dotykovou obrazovkou Mobilní e-mail Až 6 emailových účtů E-maily v HTML formátu Jednoduché nastavení POP3 emailů Vylepšené prediktivní vkládání textu

Windows Mobile pro malé a střední podniky 4/11/2017 7:51 PM Windows Mobile pro malé a střední podniky Exchange server a SBS přidává další funkce Synchronizace Outlooku v režimu„Direct Push“ Emaily, kalendář, kontakty i úkoly neustále aktuální Kalendář Vylepšená práce se schůzkami Vyhledávání informací Kontakty na serveru Starší e-maily na serveru Přístup k dokumentům na sharepoint serveru Snazší práce mimo kancelář Vlaječky pro další zpracování emailů Automatická odpověď během nepřítomnosti Podpora emailů s IRM (řízení oprávnění k přístupu) 5

Windows Mobile pro velké firmy Zařízení s Windows Mobile je v přímém kontaktu se serverem Exchange Lokální i vzdálené vymazání dat Šifrování dat i na SD kartě, vzdálené vymazání dat na SD kartě Vylepšené zabezpečení – komplexní hesla, historie, doba expirace hesel Aktualizace operačního systému Zjednodušené využívání a zápis certifikátů Vylepšená podpora implementace AES Podpora PFX a wildcard (*.domena.cz) certifikátů Podpora IRM (Information Rights Management) – chráněných emailů 6

Windows Mobile 6.1 Správa a zabezpečení Zprávy a produktivita Mobilní VPN Vzdálené nastavení Klient SCMDM Podpora skupinových politik v Active Directory Vzdálené omezení funkcí (fotoaparát, Bluetooth) Rozšířený reporting Možnost vzdálené instalace programů Šifrování dat Uživatelské funkce Průvodce nastavením „Začínáme“ „Sliding Panel“ výchozí obrazovka Jednoduché párování Bluetooth (Exchange/POP) Exchange email autokonfigurace Zjednodušení nastavení Wi-Fi Zoom funkce v IE Mobile prohlížeči Správce úloh Rozšířený budík Zprávy a produktivita Konverzační zobrazení SMS Cut/copy/paste pro WM Standard zařízení Automatické dokončování zadání Terminálové služby pro WM Standard zařízení Optimalizace datového toku Funkce inteligentního zobrazení zprávy pro všechny email účty Rozšířená sbírka aplikací pro WM

System Center Mobile Device Manager (SCMDM) Pomáhá IT administrátorům spravovat mobilní zařízení s Windows Mobile podobně jako notebooky a počítače Hlídá bezpečnost citlivých firemních dat a soulad mobilních zařízení s firemními zásadami IT, to vše v jednotném prostředí Umožňuje lepší přístup k firemním datům a aplikacím, umístěným za firemním firewallem

System Center Mobile Device Manager - hlavní funkční oblasti Mobilní přístup k datům (VPN) Řízení bezpečnosti Správa zařízení Autentizace zařízení i osoby Trvalá relace Rychlé obnovení spojení Internetwork roaming Založené na používaných standardech Propojení s Active Directory Vynucování zásad pomocí Active Directory/Group Policy Zamezení použití komunikačních modulů a kamer Šifrování souborů V souladu se standardy OMA - DM Jediné prostředí pro správu mobilních zařízení Bezdrátový přenos a samozavádění Distribuce SW založená na Windows Server Update Services 3.0 Reporting založený na SQL Serveru 2005 Konzistentní rozhraní administrátora (Group Policy, AD, MS Mngmt Console) Zapnutí/vypnutí Windows Update

Další aplikace v mobilním provedení Vzhled a známé rozhraní Office Communicatoru z PC Komunikace v reálném čase Rychlé poznámky, náčrty a nahrávky na cestách Synchronizace s blokem OneNote na PC Mobile CRM řešení pro prodej, servis Microsoft CRM Mobile nebo Microsoft CRM Mobile Express

Množství aplikací naších partnerů výhoda ucelené platformy – více než 20 000 aplikací Bankovnictví Pojišťovnictví Výroba Zdravotnictví Vzdělávání Komunální služby Maloobchod

Motivace k zavedení mobilních řešení Vyšší spokojenost zákazníků Vyšší produktivita zaměstnanců Vyšší prod./kvalita služeb Vyšší efektivita organizace Vysoká návratnost investice Konkureční výhoda Nízké provozní náklady Nízké celkové náklady

Nová zařízení s Windows Mobile Sony Ericsson Xperia X1 Palm Tréo Pro HTC Touch HD HTC Touch Pro Samsung SGH-i907 Omnia Motorola MOTO Q9h Asus 552w HP IPAQ 910

Zdroje informací System Center Mobile Device Manager (SCMDM) Další informace najdete na http://www.microsoft.com/windowsmobile/mobiledevicemanager/default.mspx Kontakt: mobileem@microsoft.com Windows Mobile Další informace najdete na http://www.microsoft.com/cze/windowsmobile http://www.microsoft.com/windowsmobile