Blueberry Hill … Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně 5.10.2014 Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Na závěr roku obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
SLAVNOSTNÍ KONCERT K 68. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ BRNA
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
ZAJÍMAVÉ SNÍMKY z BRNA Rok 2014.
Hudební vzdělávání dětí v programu symfonického orchestru
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
Brno - hlavní město našeho regionu
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
2013 ….. Již tradičně každým rokem probíhají Vánoce v krajském městě Brně spojené s Vánočními trhy. Tyto jsou na třech místech v centru města Náměstí.
O řízení státu Prezident: Miloš Zeman
Na pozvání Městské organizace ženského spolku Živena v Žilině, zůčastnili se členové výboru a aktivisté zájezdu na oslavu 140 výročí založení Živeny na.
ICT – 2 – 3 – 36 HV Dětský sbor Anotace: Prezentace slouží k procvičení poslechových dovedností dětí a zopakování pojmů z hudební výchovy. Prezentace.
Začátek listopadu je již tradičně spojen s ukončením zemědělského roku a vrcholí svěcení svátku svatého Martina Dnešní obnovená svatomartinská tradice.
Ladislav Včelař Ru č ní posun Doma jsem ve chvílích samoty zavzpomínal na žn ě u nás, jak jsem s rodi č i a bratry chodil síct žito a pšenici, jak jsme.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
NÁVŠTĚVA KROMĚŘÍŽE ÚVOD Autovýlet Vladimíra a jeho kamaráda Karla na prohlídku města a památek v Kroměříži se uskutečnil Odjetí.
Nelly Olbertová. Složení zastupitelstva  Zastupitelstvo města Kunovice je složeno ze 17 zastupitelů, kteří jsou voleni na 4 roky. 
1 Modernizace veřejné správy (Praha ) Zkušenosti se zaváděním modelu CAF z pohledu regionálního manažera kvality Osnova prezentace:
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCŮZE SENIOR KLUBU BRNO-BOSONOHY
Ave Maria.
…… Brněnské Vánoce - vánoční trhy probíhají od do Jsou na dvou místech v centru města - na náměstí Svobody a na Moravském náměstí.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Zhoršená kvalita následujících fotografií je ovlivněna počasím, mlhou a poté deštěm!
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
VYHLÍDKOVÝ LET
SENIOR KLUB Brno-Bo s onohy výroční členská schůze v bosonožské Orlovně.
Rozsvícení vánočního stromku na Bosonožském náměstí
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
70. výročí osvobození Bosonoh
2012 …… VÁNOCE- VÁNOČNÍ TRHY VE MĚSTĚ PROBÍHAJÍ NA NĚKOLIKA MÍSTECH OD do NA NÁMĚSTÍ SVOBODY NA ZELNÉM TRHU NA MORAVSKÉM NÁMĚSTÍ Vánoce.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_62_15 Název materiáluSídla ČR.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
Otevírání Klokánku Fondu ohrožených dětí Dlouhá Loučka
Zajímavé fotografie Brno- leden 2016 melodie Pohled na náměstí-Zelný trh z horní části, od sousoší sv. Trojice.
Ocenění práce ředitele Plavecké školy Uherské Hradiště, Plavecké školy Uherské Hradiště a ocenění plaveckých škol Zlínského kraje.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Organizace, řízení a struktura města Mgr. František L U K L, MPA Předseda SMO ČR starosta města Kyjova.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
Otevření Klokánku Fondu ohrožených dětí
Svatomartinský košt Brno.
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
Vavřinecké hody Brno-Komín
Vavřinecké hody Brno-Komín
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
PROGRAM divadlo U22 Uhříněves
VYHLÍDKOVÝ LET
Předání auta pro Klokánek FOD
DIVADLA v BRNĚ ….
FOTOGRAFIE druhá část 2017.
VZPOMÍNKA NAROZENIN T.G. Masaryka
XXXIII. Mezinárodní festival vojenských hudeb
DIVADLA v BRNĚ 2016.
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Setkání seniorů Louny 9. a 10. října 2010
Vývoj porodnosti a rozbor porodnické péče v Jihomoravském kraji od roku Vít Unzeitig konzultant JMK pro porodnictví Tisková konference Brno,
Domov - Obce.
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
Harmoniky.
1.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
KONEC LEVNÉ PRÁCE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH!
Workshop Tramvaje na Václavském náměstí
Obecní úřad Hošťálková
Transkript prezentace:

Blueberry Hill

… Svátek SENIORŮ Jihomoravského kraje se uskutečnil v městě Brně Oslavy svátku probíhaly na náměstí Svobody při velké účasti občanů- seniorů. Seniory přišli pozdravit a popřát k svátku zastupitelé města Brna a Jihomoravského kraje

Program moderovali Marie Tomsová a Zbyněk Loucký

Vystoupení Dětského pěveckého sboru Brno

Pohled na zaplněné náměstí Svobody účastníky svátku SENIORŮ

Seniory přišel pozdravit a popřát k svátku primátor Brna Bc. Roman Onderka a také starosta měst. části Brno-střed Mgr. Libor Šťástka

Baletní vystoupení žákyň SZÚŠ Brno Jarmily Chmelové

Vystoupení mužského pěveckého sboru Chlapi z Kyjova

Vystoupení ženského pěveckého sboru Tetky z Kyjova

Pěvecké sbory Tetky a Chlapi při společném zpívání, s nimiž si také zazpíval náměstek hejtmana Ing. Juránek

Seniorům také přišli popřát k svátku a je pozdravit náměstci Jihomoravského hejtmana Ing. Juránek a Bc. Roman Celý,DiS

V zastoupení Jihomoravského hejtmana JUDr. Haška přišel popřát seniorům k svátku radní Mgr. Marek Šlapal a předal čestný Senior pas Ivanu Mládkovi

Vystoupení Ivana Mládka se svou kapelou Banjo Band

Ivan Mládek se skupinou a sólisty zahráli a zazpívali známé melodie

Na závěr kulturního programu následovalo country vystoupení Ivana Bartůňka

VLADIMÍR HUDEC Fotografie pořídil 5. října 2014