Dopis od Boha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Malí andělé.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
Pro někoho něco znamenáš
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Měl (a) jsi dnes zlý den?. Jsi přepracovaný (á)?
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Zvolený jako nejlepší mail roku Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně:
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Medvídek Pú.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Každé ráno začíná život....
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
PANE MŮJ Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil,mnohem víc já zažil, než jsem mohl si přát. Pane můj marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě,
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Duha Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
které je stále třeba brát v úvahu !
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Chci vám vyjádřit, co pro mne znamená
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Zvolený jako nejlepší mail roku
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
Pro někoho něco znamenáš
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Irské štěstí.
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Malí andělé.
které je stále třeba brát v úvahu !
Rozhovor s NÍM.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Maya Angela a její moudrá slova
Maya Angela a její moudrá slova
Malí andělé.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
On.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Dopis od Boha

co Tě včera ve Tvém životě potkalo. Pozoroval jsem Tě ráno, když jsi vstával a doufal jsem, že si se mnou budeš chtít chvíli povídat, i kdyby to mělo být pouhých pár slov. Doufal jsem, že se mě třeba zeptáš na můj názor nebo mi poděkuješ za něco dobrého, co Tě včera ve Tvém životě potkalo.

Ale všiml jsem si, že jsi byl příliš zaneprázdněný hledáním toho správného oblečení, které si máš dnes vzít na sebe. Když jsi běhal po domě a chystal se, věděl jsem, že by se mohlo najít několik minutek, aby ses zastavil a řekl mi "ahoj",

aby ses dozvěděl nějaké nejnovější drby. V jednu chvíli Ti vybylo čtvrt hodiny a neměl jsi nic na práci, jen jsi seděl v křesle. Pak jsem viděl, že jsi najednou vyskočil na nohy. Myslel jsem, že teď si chceš se mnou popovídat, ale Ty jsi místo toho běžel k telefonu zavolat kamarádovi, aby ses dozvěděl nějaké nejnovější drby.

aby ses mi s čímkoli svěřil. Čekal jsem trpělivě celý den... Ale měl jsi tolik různých aktivit, že sis nenašel chvilku, aby ses mi s čímkoli svěřil.

se mnou, takže snad proto jsi nesklonil hlavu k modlitbě. Všiml jsem si, že před obědem ses rozhlížel kolem sebe, možná, že ses cítil rozpačitý mluvit tam se mnou, takže snad proto jsi nesklonil hlavu k modlitbě. Zahlédl jsi přes tři nebo čtyři stoly nějaké přátele, kteří se mnou hovořili krátce před jídlem, ale Ty jsi to neudělal. Ale to je v pořádku. Do večera zbývá ještě dost času a já stále doufám, že si popovídáme.

zatímco ses díval na televizi a večeřel, ale opět sis na mě nevzpomněl Šel jsi domů a vypadalo to, že máš hodně věcí na práci. Když jsi jich pár udělal, zapnul sis televizi. Nevím, zda máš či nemáš rád televizi, vím jen, že ať tam běží cokoli, trávíš před ní denně spoustu času, o ničem nepřemýšlíš, jen si prostě užíváš program, který dávají. Trpělivě jsem čekal, zatímco ses díval na televizi a večeřel, ale opět sis na mě nevzpomněl

jak být stejně trpělivý s ostatními. Večer jsem viděl, že se cítíš už příliš unavený. Poté, co jsi popřál dobrou noc své rodině, padl jsi do postele a v ten moment usnul. To je v pohodě, možná jsi vůbec nezaznamenal, že jsem tam celou dobu s Tebou. Ale já mám mnohem víc trpělivosti než si vůbec dovedeš představit. Rád bych i Tebe naučil, jak být stejně trpělivý s ostatními.

Tolik Tě miluji... Každý den čekám na Tvé sklonění hlavy, modlitbu, myšlenku či kousek vděku z nitra Tvého srdce. Víš, je to těžké vést stále jen jednostranný rozhovor...

Hleďme, opět se probouzíš. Zase znovu na Tebe budu trpělivě čekat s ničím jiným než čistou Láskou. A s vírou, že dnes mi budeš moci věnovat trochu svého času. Měj krásný den! Tvůj přítel Bůh