Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

Malí andělé.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Rozhovor s Bohem.
Pro někoho něco znamenáš
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Citáty O LÁSCE.
Pravdy O lásce.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů. Překrásný květový týden přátelé !! pátek, 12. září 2014pátek, 12. září 2014pátek, 12. září.
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Irské štěstí.
“13 rad do života".
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Čtěte pomalu a tiše!  .
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Pohár mléka Endless love. way H.P..
B Ů H
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Irské štěstí.
To funguje..…   Ať mají Tvé ruce vždycky co dělat, Ať je v Tvé peněžence vždycky.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
Žil kdysi chlapec se zlým charakterem. Jeho otec mu dal sáček hřebíků a řekl, aby zabil hřebík do plotu jejich zahrady vždy, když ztratí trpělivost nebo.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
AHOJKY.
ÚSMĚV.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Třebaže nejsi věřící, podívej se a popřemýšlej.
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Malí andělé.
Pro někoho něco znamenáš
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Irské štěstí.
Rozhovor s Bohem.
Zastav se, aby jsi si prečetl tuto zprávu –
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Pravdy O lásce.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Malí andělé.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Malí andělé.
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
On.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Transkript prezentace:

Dva andělští poutníci se zastavili, aby strávili noc v domě bohaté rodiny.

Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty. Místo toho byli ubytováni ve studeném sklepním pokoji.

Jakmile si ustlali na tvrdé podlaze, starší anděl uviděl díru ve zdi a opravil ji. Když se mladší anděl udiveně ptal proč, starší odpověděl: "Věci nejsou takové, jakými se zdají být."

Další noc si šli odpočinout do domu velmi nuzného, ale pohostinného farmáře a jeho ženy. Poté, co se s nimi manželé podělili o trochu jídla co měli, řekli andělům, aby spali v jejich posteli, kde si dobře odpočinou.

Ráno po svítání našli andělé farmáře a jeho ženu v slzách Ráno po svítání našli andělé farmáře a jeho ženu v slzách. Jejich jediná kráva, jejíž mléko bylo jediným příjmem rodiny, ležela mrtvá ve chlévě.

Mladší anděl se ptal staršího, jak se to mohlo stát Mladší anděl se ptal staršího, jak se to mohlo stát. První muž měl všechno a tys mu pomohl, vyčítal. Druhá rodina měla málo, ale byla ochotna podělit se o vše, a tys dovolil, aby jim zemřela kráva. Proč??

"Věci nejsou takové, jakými se zdají být" odpověděl starší anděl" "Věci nejsou takové, jakými se zdají být" odpověděl starší anděl". Když jsme byli ve sklepním pokoji, všiml jsem si, že v té díře ve stěně byla zásoba zlata. Jelikož majitel byl posedlý chamtivostí a neochotou sdílet štěstí, utěsnil jsem stěnu, aby poklad  nemohl  najít.

Když jsme další noc spali ve farmářově posteli, přišel si anděl smrti pro jeho ženu. Dal jsem mu místo ní krávu. Věci nejsou takové, jakými se zdají být.

"Většinou neznáme všechny souvislosti "Většinou neznáme všechny souvislosti. I když máš víru, potřebuješ také důvěru, že vše, co přichází, se vždy děje ve tvůj  prospěch.A to se vyjeví až časem.

Někteří lidé přicházejí do našeho života a rychle odcházejí, někteří se stávají našimi přáteli a zůstanou na  chvilku.Přesto zanechávají  v našich srdcích nádherné stopy - a my nezůstaneme nikdy zcela stejní, protože dobří  přátelé nás proměňují!

Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je  neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!

Pravda je, že... - někdo je na tebe velmi pyšný - někdo na tebe myslí - někdo se o tebe stará - někomu chybíš - někdo chce s tebou mluvit - někdo chce s tebou být - někdo doufá, že nemáš problémy

- někdo je ti vděčný za tvou podporu - někdo chce držet Tvou ruku - někdo doufá, že se vše v dobré obrátí - někdo chce, abys byl šťastný - někdo chce, abys našel jeho nebo ji - někdo oslavuje tvůj úspěch - někdo tě chce obdarovat - někdo myslí, že Ty jsi dar - někdo tě miluje - někdo obdivuje tvoji sílu - někdo myslí na tebe a tvůj úsměv

- někdo chce být tvým ramenem na vyplakání - někdo potřebuje, abys mu to poslal !!!

Přání: - ať mají tvé ruce vždycky co dělat, - ať je v tvé peněžence vždycky pár minci - ať slunce pořád svítí na tvé okno - ať po každém dešti určitě následuje duha - ať máš vždy nablízku ruku přítele - ať Bůh naplní tvé srdce radostí