Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SoftPC SQL Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika
Advertisements

OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
The Fun Theory Tomas Kutej, Account Manager.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
 Reakce bank na inflaci  Reakce podniků na inflaci  Může inflace nekonečně růst?  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady.
Informační systémy a technologie
Microsoft SQL server Databázový systém. Úvod  aktuální verze na trhu je MS SQL  verze: plná komerční - Enterprise Edition pro vyzkoušení volně.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Tibor Koleják Finanční ředitel. Finanční mamažment a „technikálie“ obecně Implementace v Microsoftu samotném Příležitost pro všechny Tři pohledy o které.
Telephone-based Presales Technical Support Peter Rus.
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Jihlava, 21. května 2009.
1 Pavel Učeň ucen.webpark.cz Jsou požadavky malých a středních podniků na informatiku specifické?
Představení Open In The Box Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Petr Očko Seminář Hospodářské komory ČR Hradec Králové, 26. února.
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
Firma, která se umí bavit! COMPUTER HELP. Kolik nás bylo, je a bude? Tento graf dokazuje, že naši kolegové mají dostatek času a příležitostí se věnovat.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Matematika - 7. ročník Celá čísla - souhrn
Dělení desetinných čísel Matematika - 6. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Obvod, obsah – 1 Čtverec, obdélník, pravoúhlý trojúhelník
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Aktuální speciální nabídky Name: Julie Růžičková Title: Small Business Manager Microsoft s.r.o.
Microsoft Office Project 2007 Představení aplikace.
Partner SBSC evening university , Čestlice.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Možnosti úspor v Domovech pro Seniory. Nabízíme našim zákazníkům více než pouze výrobky!
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Fondy EU Podnikatelská akademie Zlín,
Matematika – 5. ročník Násobení a dělení desetinných čísel 10 a 100
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
SBS 2008, EBS 2008 Radim Petratur Microsoft Č R. Řešení pro každou firmu Midsize BusinessSmall Business CorporateEnterpriseHome
Mocniny - úvod Matematika 8. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Měřítko mapy, plánu Matematika 7. ročník
Zaokrouhlování čísel na desítky a stovky
Solution partners event Novinky v partnerství 2008 Drahoš Dvořák.
Petr Štos Information Worker Microsoft Česká republika Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_179_IT 8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Přehled prom a motivací Martin Fanta Manažer partnerské skupiny TPG
Převody jednotek délky a obsahu Matematika – 5. ročník
Matematika – 2.ročník ZŠ Zábavná matematika
Matematika - 7. ročník Sčítání celých čísel
Převody jednotek hmotnosti - 1 Matematika - 6. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Převody jednotek délky
Převody jednotek hmotnosti - 2
Převody jednotek obsahu
Početní výkony s desetinnými čísly - 1
Násobení desetinných čísel
Početní výkony s desetinnými čísly - 2
Sčítání a odčítání desetinných čísel Matematika - 6. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu.
Matematika Násobení a dělení celých čísel 7. ročník
Určování druhé mocniny a odmocniny
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Opakování z 2. ročníku Český jazyk – 3. ročník
Sociální podnik s příběhem
Slovní druhy Český jazyk – 5. ročník
Slovní druhy Český jazyk – 4. ročník
Přirozená čísla do tisíce
Měřítko mapy, plánu Matematika 7. ročník
Matematika Sčítání a odčítání celých čísel 7. ročník
Transkript prezentace:

Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o.

Recese nebo Rekalibrace ? Recese = pokušení „sednout si“ a čekat až se vrátí růst Recese = pokušení „sednout si“ a čekat až se vrátí růst Rekalibrace = motivace k tomu dělat věci jinak Rekalibrace = motivace k tomu dělat věci jinak V podobném business prostředí jsme nikdy nepodnikali. V podobném business prostředí jsme nikdy nepodnikali. Zákazníci začínají myslet jinak, konat jinak a starají se o jiné věci, než dříve. Zákazníci začínají myslet jinak, konat jinak a starají se o jiné věci, než dříve. Zákazníky mohou být nyní jiní lidé. Zákazníky mohou být nyní jiní lidé. Zákazníci jsou dnes nenahraditelnější než dříve. Zákazníci jsou dnes nenahraditelnější než dříve. Všechno začíná být jiné – aspoň trochu. Všechno začíná být jiné – aspoň trochu. Nemá smysl se dívat do kolonky „Vloni“. Nemá smysl se dívat do kolonky „Vloni“. Krize = příležitost Krize = příležitost Převzato volně z blogu Steve Yastrowa,

Investujte do úspor

Live meeting vstup Telemost Praha – Plzeň aneb Jak ušetřit na cestování

Právě teď je vhodný čas Office Small Business 2007 Office Professional 2007 Exchange Server 2007 Windows Small Business Server 2008 SQL Server 2008 Windows Server 2008 Sleva25% 35%10%25%20% Platnost30.6.

Možnosti pomoci s dotacemi -ICT - Vzdělávání Financování z EU fondů