Podnikové školení Telekomunikační síť v jednoduchém podání V Bejrůtu Dál... © by DIMA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NEMOCNICE WESTFRIESTGASTHUIS CHIRURGICKÉ ODDĚLENÍ
Advertisements

Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
S YTÉMOVÁ INTEGRACE Ing. Jiří Šilhán. S YSTÉMOVÁ INTEGRACE Jedná se o přístup, který přispívá k integraci nesourodých výpočetních systémů. Vyplývá ze.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu – seznámit se s principy datové komunikace – seznámit se s principy distribučních systémů – seznámit se s.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Jan Zmátlík / Petr Pošvic / Martin Rendl
Měřící metody pro optickou distribuční síť
Ve školním roce 2010/2011 byly otevřeny dvě přípravné třídy. Přípravné třídy naší školy byly zapojeny do projektu "Společně to dokážeme". Je to program.
Infrastruktura a zázemí pro výuku
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
Technologie pro CI. Od technologií pro CI vyžadujeme především funkce vyhledávání v rozsáhlých databázích na základě libovolných dotazů, propojování a.
TZ20 – vytápění Předávací stanice
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
Poradenský proces v programech všeobecné primární prevence rizikového chování Markéta Exnerová Vedoucí Centra primární prevence Semiramis o.s. PPRCH 2009.
ITrashCan Projekt Č.29 – Modding a tuning PC. Autoři Šimon Máca Filip Líbal Tomáš Bartoň Milan Krotký.
VY_I/2_INOVACE_37_Internet Internet Miroslav Kaňok.
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
Proč mapovat aktuální stav optické sítě
Didaktické prostředky
IFD – Intelligent Fibers Documentation
Program rozvoje venkova
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Strukturovaná kabeláž Správa fyzické vrstvy
DATOVÁ SÍŤ NP A CHKO ŠUMAVA
WiFi fenomén bezdrátových sítí
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Současný stav a další rozvoj Petr Pavlinec Kraj Vysočina.
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
DATABÁZOVÉ SYSTÉMY. 2 DATABÁZOVÝ SYSTÉM SYSTÉM ŘÍZENÍ BÁZE DAT (SŘBD) PROGRAM KTERÝ ORGANIZUJE A UDRŽUJE NASHROMÁŽDĚNÉ INFORMACE DATABÁZOVÁ APLIKACE PROGRAM.
STRUKTURA POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ. Co to je PC síť  PC síť - propojení dvou a více PC za účelem sdílení dat nebo komunikace.
Jak sestavit referát „Kuchařka“ pro žáky.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Topologie sítí Adam Eisenreich.
Počítačové sítě Základní pojmy.
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
Záchranné a likvidační práce a evakuace historicky cenných materiálů
Jednoduché rozvodnice, rozvaděče a panely
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Počítačové sítě Terezie Gřundělová Historie Vznik a vývoj je spjat s rozvojem počítačů a výpočetní techniky První rozmach v padesátých letech.
Občanské sdružení VETiNET Síť a levný internet pro lidi z Větřní a okolí.
Informatika a výpočetní technika
ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE .
STRUKTURA POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ učební texty pro deváté ročníky ZŠ
9. Výškové vytyčování 1.Výškové vytyčovací sítě 2.Výškové vytyčování 3.Prostorové vytyčovací sítě 1 Inženýrská geodézie 1-9.
Sítě - nástin 5. AG. Sítě Abychom pochopili princip internetu, nesmíme se zapomenout pobavit o sítích. Abychom pochopili princip internetu, nesmíme se.
Confidential1 KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) KX-TDA100/200CE (Ver.1.0) Část 4 Programování Panasonic Communications Co., Ltd. PBX Division Servisní školení,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Přenos snímků do počítače Číslo DUM: III/2/VT/2/3/50 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
ELEKTRICKÉ R O Z V O D Y ve vysp ě lých východních státech Motto: Pořádek je pro blbce. Inteligent zvládne chaos.
Mgr. Roman Nedorost STAVBA PC Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.1.18/ „Řemesla s techniky začneme od píky“ Datum vytvoření: Datum.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_8B_3B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:8. Tematický okruh,
Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M Opakování.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 2.11 Přípojky NN Obor:Elektrikář.
Školení pro zaměstnance SSČ, v.v.i. Podpora ekonomických systémů na pracovištích AV ČR v oblasti projektového řízení Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
RF Ethernet komunikační interface LAN Komunikace po ethernetu
Tato prezentace byla vytvořena
Didaktické prostředky
TIS – technický informační systém
Pokus. konec.
VIZUALIZACE PROCESU MĚŘENÍ PRÁCE
Sytémová integrace Ing. Jiří Šilhán.
ADÉLA JANÁČOVÁ  Internet je obrovskou studnou informací  Komunikace.
Katalog sociálních služeb BENCHMARKING v katalogu sociálních služeb SocialniSluzbyUK.cz Projekt „Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich.
Autor: Mgr. Václav Chvál
Obsah Co je to GIS Segmentace GIS HZS ČR GIS portál HZS ČR
Transkript prezentace:

Podnikové školení Telekomunikační síť v jednoduchém podání V Bejrůtu Dál... © by DIMA

Podnikové školení Telekomunikační síť v jednoduchém podání V Bejrůtu Dík prostému uložení kabelů se získává rychlý přehled v síťové infrastruktuře. Dál...

Podnikové školení Telekomunikační síť v jednoduchém podání V Bejrůtu Precizní dokumentace všech spojení pomáhá rychlému zapojení každého účastníka. Masívní skříň rozdělovače chrání před vstupem nepovolaných osob do komplikované a rafinované techniky. Dál...

Podnikové školení Telekomunikační síť v jednoduchém podání V Bejrůtu Tvrdé podmínky při propojování kabelů Se mohou zdát trochu směšné, ale často pomáhají údržbě pro rychlý přístup při havárii. Dík prostornosti může být jedna ruka často volná pro zapálení cigarety. Konec © by DIMA