N-JOY.CZ Internet Video Forum 2007 5. Června 2007 David Hác Výkonný ředitel FunPower s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Internet marketing Přednáška pro PROKOS Ratibor Líbal
Mobile Internet Forum 2009 Petr Škvařil 8. října 2009 Případové studie mobilního marketingu.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Masivní streaming v prostředí českého internetu Tomáš Vojta vedoucí práce: Mgr. Miloš prokýšek.
INTERNET.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Teorie pravděpodobnosti
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
Představujeme službu Samepage
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Michal Krsek Za hranice YouTube Michal Krsek
Jak učit práci s videem.. Body učiva k práci s videem: 1. Co jsou videosoubory. 2. Typy videosouborů. 3. Kvalita videosouborů. 4. Jak přehrávat videosoubory.
Informační a komunikační technologie 8. ročník Multimédia – Instalace přehrávače Bohumil Bareš.
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
Informační a komunikační technologie 8. ročník Multimédia – nastavení počítače Bohumil Bareš.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Trendy rozvoje automatizovaných knihovních systémů Martin Vojnar Vědecká knihovna v Olomouci.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
= monolitický integrovaný obvod obsahující kompletní mikropočítač
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
 oblast informačních a komunikačních technologií  sloučení audiovizuálních technických prostředků s počítači či dalšími zařízeními  multimediální systém.
Internetové prohlížeče
Multimédia Autor: Ivana Hampelová Třída: 4. B. Vytvořeno:
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Marketingová komunikace
Operační systém Android
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Internet jako mediatyp pro reklamní investice
Tvorba videoserveru Zdeněk Špulák. Obsah co je to videoserver cíle projektu použité technologie a programy použité kodeky splnění cílů závěr.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
VÝZKUM A INTERNET Internet Advertising Conference Vít Smékal, OMG
_ KOMUNIKAČNÍ A MEDIÁLNÍ STRATEGIE KAMPANĚ NA 1.
 -největší server pro sdílení videí  -vznik 14.února 2005  -založil Chad Hurley,Steve Chen a Jawed Karim zaměstnanci PayPalu  -listopad 2006 koupil.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Windows 7.
Internetový server pro sdílení videosouborů.  Zaměstnanci PayPalu  2005 Youtube  zodpovědný za aspekty tagování a sdílení videa na YouTube  2006 prodali.
Měření multimediálního obsahu
Internetové prohlížeče
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Marketingová komunikace
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Stanislava Andršová Josef Vlach
Návod k použití 1 Odstraňte čáry a texty, které nepotřebujete. 2
Michal Krsek Za hranice YouTube Michal Krsek
Transkript prezentace:

N-JOY.CZ Internet Video Forum Června 2007 David Hác Výkonný ředitel FunPower s.r.o.

Obsah prezentace Co je N-JOY?Obchodní modelNěkolik číselCo sdílí uživateléCo připravujeme Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Co je N-JOY.CZ ? Český server pro sdílení videí, který umožňuje svým uživatelům zdarma nahrávat, přehrávat a sdílet video obsah Server s vedoucím postavením na českém trhu České YouTube™ Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Historie N-JOY.CZ První idea „video portálu“ 2004 První video portál v ČR Součást portálu Srpen 2005 Implementace flash playeru Září 2006 Automatizace přidávání videí N-JOY jako samostatný projekt Leden Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Unikátně na N-JOY Více-formátový Flash, WMP, Real Media, QuickTime Přehrávač Automatické zjištění rychlosti připojení uživatele 256kbps, 512kbps, 1Mbps, 2Mbps Kódování do více kvalit Přístupná pouze prostřednictvím permanentního linku Nedávno implementoval YouTube™ Privátní videa Videa nejsou uložena na našem serveru On-line TV, kamery a trailery Přehrávání obsahu uloženého jinde Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Obchodní model Uživatelský video obsah Návštěvnost Reklama Uživatelský video obsah Virálně šířený původci videí a návštěvníky serveru Návštěvnost Obsah generovaný uživateli vytváří komunitu okolo serveru a každé jeho části na základě zájmů jednotlivých uživatelů Uživatelé vytváří „long tail“ serveru N-JOY na ostatních serverech (blogy, osobní stránky, atd.) Zájem komunity je udržován prostřednictvím dalších nástrojů (rss feedy apod.) Reklama Signifikantní velikost návštěvnické báze je motorem pro zájem marketingových agentur a zadavatelů reklamy Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

3 nezávislá rozhraní Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Vývoj návštěvnosti Leden 2007: UIP‘s Květen 2007: UIP‘s Více než 52% uživatelů má N-JOY.CZ v oblíbených položkách 8Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Objem stažených dat Leden 2007: 716, 42 GB * Květen 2007: 3 289,45 GB * * Pouze data uložená na našich serverech 9Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Strávený čas / návštěva Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Návštěvnost v čase Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Video obsah sdílený uživateli Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Sdílím, sdílíš, sdílíme Podle počtu shlédnutí Nikdo není dokonalý Satira České titulky Óčko Hudební TV stanice Crysis GDC Trailer k PC hře Podle obsahu Reklamy Dove – „Campaign for real beauty“ Vtipná videa Instalace Windows Vista Auta, stroje Nehody Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Virální video jako příležitost Pro lidi, kteří se chtějí zviditelnit Matt Harding Pro marketingové agentury a zadavatele reklamy Nike Pro herce a producenty Lonely Girl 15 (Bree / Jessica Rose ) Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

B2B aktivity Soutěže Virální videa Reklamní prostor Partnerství Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Nové reklamní formáty Neobtěžují uživatele Vysoká sledovanost + Měřitelné výsledkyText/obrázek Reklama v embedded playeru Obrázek po dobu komunikace se serverem a načítání videa Video Embedded video pro umístění na stránkách Obrázek/text pro vzbuzení zájmu Video se spustí po akci uživatele Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Novinky pro uživatele Picture link Embedded player Zvýšení přehlednosti Komunitní služby Copyright ©2007 FunPower s.r.o.

Internetové Video Roku První ročník: 2007Start: leden 2008Vyhlášení výsledků: březen 2008Kategorie Nejlepší video Nejinspirativnější klip Nejlepší komediální klip Nejlepší hudební klip Nejlepší zahraniční klip Copyright ©2007 FunPower s.r.o.