MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; 150 00 Praha 5 tel: 257 089 811,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití služby O2 Car Control v praxi operativního leasingu
Advertisements

Pojištění firemní flotily
Role Fleet manažera v ČR v roce 2009
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Hosting informačního systému K2
SPEED LEASE a.s., SIXT Franchisee
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
1 L R EGIONÁLNÍ SETKÁNÍ „ KLÍČOVÝCH HRÁČŮ “ PROJEKTU C HEM L OG T&T v rámci mezinárodní konference SpeedCHAIN 2013 Projektový partner č. 5 „Ústecký kraj“,
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Oborové řešení O2 Car Control Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS-CAR informační systém pro firmy i jednotlivce G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel:
Integrovaný dopravní systém
Počítačové technologie ve službách dopravy Sledování vozidel off a on-line.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Emitent 2005 Michal Panáček vývoj software. 2 3 Úvod Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci.
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
Marek Knězů PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Pojištění vozových parků
Zlín - květen 2006 Regionální knihovní systém Clavius REKS firma LANius s.r.o.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Změny v aplikacích účetnictví Ondřej Suk Skalský Dvůr
Projekt implementace informačního systému Manažerská informatika - projektové řízení Jiří Mikloš,
5. a 6. listopadu 2007Vojtěch Zvěřina PRAHA ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS MISYS - PASPORTY - praxe, vývoj a výhled.
Povodňový informační systém Ing
Čerpání z EU fondů a optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Lukáš Sedláček Jan Bílek Ústí n. Labem,
Integrované dopravní systémy
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Výkony silniční hromadné osobní dopravy
Systém pro podporu komunitního plánování
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
Praktické nasazení systému MISYS v městech ČR
IBM - CVUT Student Research Projects GPS CarComputer Ondřej Buček Miroslav Janošík
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Personální systém na MF ČR
Dopravní situace 4 křižovatka Růžová – U Parku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
2K PROJECT, spol. s r.o. Slavíčkova 1a Brno, CZ Tel Helpdesk: Informační systém pro podporu marketingových.
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Sdružení dopravních podniků ČR odborná skupina TRAMVAJE
> Speciální projekt <
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
Využívání Internetu, diskusní skupiny,
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie
Transkript prezentace:

MISYS-CAR úvodní informace o dopravním IS 13. ročník setkání uživatelů GEPRO a ATLAS G E P R O, s. r. o. Štefánikova 52; Praha 5 tel: , fax: Praha

Otázky? Co je systém MISYS-CAR? Kdo ho využije? Proč si ho pořídit? Čím je užitečný? Jaký si vybrat? Je MISYS-CAR ten pravý?! JISTĚ ! # 2 z 10

Co... Schéma systému MISYS-CAR Internetový GPS portál pro tvorbu Knihy jízd a sledování vozidel on-line....je systém MISYS-CAR? # 3 z 10

Co......uvidíte na monitoru? sledovací klient kniha jízd tisková sestava KJ # 4 z 10

Využití MISYS-CAR je vhodné pro: Kdo... soukromé osoby malé firmy střední firmy firmy s rozsáhlým vozovým parkem rodinné vozy referentská vozidla manažerské vozy užitková vozidla nákladní vozidla kamiony speciální stavební stroje... vlaky lodě... ho využije? # 5 z 10

Proč... nechcete ručně vypisovat Knihu jízd? chcete mít svá auta pod dohledem? chcete slevu na pojistném? chcete mít přehled o nákladech na provoz? potřebujete vybavit dispečink? chcete hodnotit provoz autoparku? potřebujete kontrolovat řidiče? co takhle najít si odcizené auto?... si ho pořídit? # 6 z 10

Jaký... M I S Y S – C A R Enterprise výhledově Monitor Fleet Control PORTAL Monitor PORTAL Fleet PORTAL Control PORTAL Monitor Complete PORTAL Fleet Complete PORTAL Control Complete Enterprise licence (dodávka systému) outsourcing (služba přístupná po Internetu) plný outsourcing (služba vč. přenosu dat přístupná po Internetu) co uživatel potřebuje... si vybrat ze široké nabídky? # 7 z 10 sledování Kniha jízd sledování a KJ + speciální f-ce on-line off-line on-line off-line on-line

Oceně ní Ocenění pro MISYS-CAR: Děkujeme partnerům projektu ZENTIVA CAR SYSTEM aplikace systému MISYS-CAR jako vnitrofiremní systém evidence podnikového vozového parku získal 2. místo v soutěži GEOAPLIKACE 2005, pořádané Českou asociací pro geoinformace CAGI # 8 z 10

Pozvánka na přednášku: PŘEDNÁŠKOVÝ SÁL :10 – 18:30 MISYS-CAR - dopravní informační systém pro firmy i jednotlivce Ing. Petr Brabec – GEPRO, spol. s r.o. # 9 z 10

Další informace: GEPRO spol. s r.o. pracoviště: Štefánikova Praha 5 tel., fax: , Děkuji vám za pozornost GEPRO s.r.o. 11/2007 Ing. Petr Brabec # 10 z 10