Ing. Dominika Prchlíková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Advertisements

Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Společný regionální operační program Obchodní akademie, Česká Lípa, nám. Osvobození 422, příspěvková organizace.
REKVALIFIKACE REALIZOVANÉ ÚŘADEM PRÁCE HL. M. PRAHY
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Hmotná nouze 29. června 2010 Bc. Ivana Šťastná vedoucí OSV
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Poradenství ve službách zaměstnanosti v rámci celoživotního poradenství ČR Praha
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Březen 2013.
Zpracovali: Eva Maříková, Michal Tuček tel.: , Duben 2013.
Vzdělání, řemeslo, zaměstnání realizátor projektu Dům romské kultury o.p.s.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Zkušenosti s prevencí předlužení formou výuky finanční gramotnosti Zdeněk Balabán obchodní ředitel COFET, a.s. z projektu „Pomoc dlouhodobě nezaměstnaným.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně Ing. Josef Bürger Situace na trhu práce v Jihomoravském kraji
Tento dokument byl vytvořen za finanční podpory EU Rovné příležitosti pro důstojný život.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Pomůžeme Vám kvalifikovat potřebné profese Vypracovala Mgr. Věra Moderová Krajský koordinátor poradenství a rekvalifikačních kurzů VDTP.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Důležitost propojování zdravotního a sociálního systému
projekt „Zaměstnanost 50+“
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
Kontaktní pracoviště v Mostě
Transkript prezentace:

Ing. Dominika Prchlíková Projekt LEPŠÍ ŽIVOT v Libereckém kraji COFET, a.s. Ing. Dominika Prchlíková koordinátor projektu

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Cílová skupina: Realizace projektu: dlouhodobě nezaměstnaní se zdravotním omezením Realizace projektu: červen 2009 – únor 2010 okresy Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Semily

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Nezaměstnanost 2010 – Liberecký kraj Počet uchazečů v únoru 2010 činil 27.278 osob Meziroční index je 129,2 % Počet uchazečů se zdravotním postižením: 3164 osob, tj. 12%. Jedná se o nejvyšší nezaměstnanost v historii kraje.

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Výběr účastníků do projektu

Poradenství a diagnostiky Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Poradenství a diagnostiky Motivační a skupinové poradenství Pracovní diagnostika Osobnostní diagnostika Bilanční diagnostika Ergodiagnostika Individuální poradenství Následné individuální poradenství 158 klientů 58 klientů 60 klientů 40 klientů 30 klientů 146 klientů 50 klientů

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Rekvalifikační kurzy

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Motivační a skupinové poradenství Motivační aktivity – 25 hodin Skupinové poradenství

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Pracovní diagnostika Osobnostní diagnostika - vyhodnocení schopností pracovního uplatnění Osobnostní diagnostika silné a slabé stránky, osobnostní rozvoj Bilanční diagnostika využití komplexních diagnostických metod Ergodiagnostika - vyšetření funkčního psycho-senzo-motorického potenciálu

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Individuální poradenství ve výši až 20 hodin, po celou dobu trvání projektu, osobní poradci hledají na základě osobního profilu klienta vhodné pracovní oblasti Následné individuální poradenství pro klienty, kteří ani po rekvalifikaci nenalezli pracovní uplatnění

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT RK Základy obsluhy osobního počítače - pomáhá překonat psychickou bariéru vůči moderním technologiím

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT RK Základy pájení na měkko elektrotechnických součástí a mechanických dílů

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT RK Operátor call centra podmínka středoškolského vzdělání byla mezi dlouhodobě nezaměstnanými problémem znesnadňujícím naplnění kurzu

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT RK Obsluha elektrovozíku a motovozíku kurz byl vyhledávaný muži i ženami dobré uplatnění účastníků

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT RK Vazačské práce - „zimní varianta“ zahradnických prací

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Umístění klientů na trh práce

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Aktivity kontaktních míst Poradenství Výplata přímé podpory Meetingy se zaměstnavateli Přednášky finanční gramotnosti PC s internetem (a pomocnou rukou pracovníků KM  )

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Přímá podpora příspěvek na dopravu celkem 156.714,- Kč stravné celkem 161.580,- Kč lékařská vyšetření celkem 2.828,- Kč

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT Několik statistických zajímavostí

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT

Projekt LEPŠÍ ŽIVOT DĚKUJI ZA POZORNOST COFET, a.s. Vyšehradská 320/49 dominika.prchlikova@cofet.cz COFET, a.s. Vyšehradská 320/49 128 00  Praha 2