Příklady použití videa ve sjezdu Praha 21.11.14. Video a jeho využití - nahrávání A.Klasické nahrávání z ruky na video kameru B.Nahrávání na tablet C.Nahrávání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s prostředím programu
Advertisements

Čas Karel Kovář.
Počítače v běžném životě kolem
Můj mobilní telefon Nokia X2.
Počítač Počítač je v informatice elektronické zařízení, které zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Počítač je zpravidla ovládán uživatelem,
Hodnocení kvality celostátních závodů v roce 2012 Jan Netuka Seminář Kouty,
Technika. TECHNICKÁ PŘÍPRAVA V tréninku techniky jde především o opakované provádění učeného pohybu, při kterém dochází k opravování a zpřesňování jeho.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
* V dnešní době se používá především ve významu digitální technika * Co to vlastně je? * počítače, tablety * periferie počítačů * mobilní telefony * navigace.
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Dělení se zbytkem 2 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Miloslav Mazanec © 2013 Počítačová grafika.
NaviTerier Navigační systém pro zrakově postižené.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
Zobrazovací jednotky Elektronika, TVP 1 Zobrazovací jednotky.
Vlastimil Špinka, únor využití ICT ve výuce + může motivovat ke čtení, zvýšení zájmu + úpravy formátů knih + neničí se jako kniha + ideální pro.
Technická, taktická a psychologická příprava
Vizualizér Vizualizér je zařízení, které zachycuje obraz přímo z neprůhledné předlohy (trojrozměrné předměty, knihy, mapy apod.). Obraz zachycený pomocí.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Audacity Filip Mečíř. O co se jedná Zvukový editor a rekordér Multiplatformní software-pro Windows, Mac i Linux.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
HARDWARE II Periferie.
Výuka práce s videem Michal Janský. Cíle výuky 1.Ovládat zvolený program pro editaci videa. 2.Osvojení pracovních postupů. 3.Pochopení pojmů spojených.
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
TECHNICKÁ PŘÍPRAVA ..
Telefonování přes Internet
Subjekt Speciální ZŠ a MŠ Adresa
Kam kráčí české bezdrátové sítě Sušice 2011 Marek Bako- vedoucí velkoobchodu Daniel Nalevajko- manažer rozvoje Jiří Vaja – vedoucí velkoobchodních služeb.
Technologie.
Projektory Projektory se používají pro velkoplošné zobrazení počítačového nebo video signálu. Promítaný obraz může být mnohem větší než obraz na klasickém.
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT 1 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Počítač a jeho složení.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha
WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem.
Databáze Lokální systémy a SQL servery VY_32_INOVACE_7B10.
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Tato prezentace byla vytvořena
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
HARDWARE Co je to ?.
COGAIN 2009 Možnosti řízení invalidního vozíku. Systém řízení vozíku  Rozdělen do několika částí  Část pohonu Motor pohonu Senzory ujeté vzdálenosti.
Výpočetní technika při výuce fyziky Jiří Tesař. VT – při výuce VT nedílná součást každodenního života, VT musí být také součástí výuky, vybavení škol.
Přímé přenosy Petr Janda.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Jiné typy počítačů Číslo DUM: III/2/VT/2/1/19 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Měření sledovanosti obrazovek připojených k internetu Tomáš Bičík INNOVATION DAY, 7. října 2015.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Notebook, tablet Číslo DUM: III/2/VT/2/1/20 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_05_ Počítačová myš, práce s myší Téma: Počítačová.
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
 Počítačová sestava (tzv. jádro)  Skládá se:  pc skříň  obrazovka (monitor)  klávesnice  myš.
Informační a komunikační technologie 5. Co je to počítač, jeho využití Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Mobilní telefony a tablety
SOFTWARE Operační systémy.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Zdeněk Papež IBM - CVUT Student Research Projects Current Time Zdeněk Papež
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Počítače v běžném životě kolem
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
Rekonstrukce AV techniky
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Můj mobilní telefon Nokia X2.
RODIČ A SPORTOVNÍ PŘÍPRAVA DĚTÍ
Transkript prezentace:

Příklady použití videa ve sjezdu Praha

Video a jeho využití - nahrávání A.Klasické nahrávání z ruky na video kameru B.Nahrávání na tablet C.Nahrávání na gopro kameru Příklady využití videaPraha

Video a jeho využití - výstupy I. Méně flexibilní A.Klasické na TV obrazovce či monitoru PC B.Srovnávání na PC II. Více flexibilní A.Přehrávání na tabletu B.Srovnávání na tabletu C.Přehrání gopro na tabletu Příklady využití videaPraha

Využití videa Nadstavba pro sjezd Využití GoPro kamery, aplikace, tabletu, telefonu apod. Příklady využití videaPraha

Technické vybavení - gopro Příklady využití videaPraha

Nácvik techniky pádlování Příklady využití videaPraha

Najíždění stopy Příklady využití videaPraha

Najíždění stopy – s komentářem Příklady využití videaPraha

Využití videa Práce v terénu Srovnávání variant průjezdů Okamžitá možnost závodníka vidět svoji jízdu (techniku) Příklady využití videaPraha

Aplikace Coach‘s Eye – 5 Euro Mobilní Možnost zvýraznění grafic. Symboly Jednoduché ovládání Levné Možnost srovnávání jízd Není zcela přesně zjistitelný časový rozdíl jednotlivých průjezdů Příklady využití videaPraha

Závěr Nutno stále: Hledat cesty Sledovat ostatní trenéry – nejen od vody Video je nutné – ovšem jeho míra a opodstatnění využití je ovlivněno mnoha faktory – zejména sportovním a kalendářním věkem sportovce, počasím. Někdy méně je o mnoho více.... Příklady využití videaPraha