ČESKÉ DÁLKOVÉ BĚHY. JIZERSKÁ PADESÁTKA Nejznámější český závod je Jizerská padesátka Běhá se od roku 1968 klasickou technikou Účastní se jej až 6000 závodníků,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor: Ing. Jiřina Ovčarová 2011 Relativnost pohybu 2. díl.
Advertisements

Železný TOMík 2014 trasy disciplín.
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
C) Slovní úlohy o pohybu
Kinematika 6. ROVNOMĚRNÝ POHYB II. Mgr. Jana Oslancová
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
Biatlon.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
S P O R T Y Z I M N Í.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
Trénink atletických skoků
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
SKOKY NA LYŽÍCH.
VYBAVENÍ PRO BĚH NA LYŽÍCH
TOČIVÉ DISCIPLÍNY 2.
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření:
SEMINÁŘ TRENÉRŮ VESLOVÁNÍ
Krkonošský národní park
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Česká republika Horopis V.
KRKONOŠSKO – JESENICKÁ SUBPROVINCIE
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Regionální turistické.
RYCHLOSTNÍ KANOISTIKA
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
RYCHLOBRUSLENÍ.
BIATLON.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
Za předpokladu použití psacích potřeb
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_03.
Kde je najdeme ? Daniel Beránek Nalezneme je na hranici České republiky s Polskem, přesněji v Severních Čechách.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Rovnoměrný pohyb – test 1
KLASICKÉ LYŽOVÁNÍ.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
ATLETIKA.
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
SNOWBOARDING.
TOČIVÉ DISCIPLÍNY.
Násobení a dělení desetinných čísel
Fly týmy Cyklo Patria Direct Jizerská 50. Základní informace Cílem projektu bylo zvyšování povědomí o letním cyklistickém závodě Jizerská 50:  motivace.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
ALPSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
PARALELNÍ SLALOM. Paralelní slalom Jedná se o závod dvojic Závod má dvě tratě – modrou a červenou Obě tratě jsou postaveny identicky Závod je vždy vypsán.
Liberecký kraj - procvičování
Mgr. Iva Vrbová, SINOVÁ A KOSINOVÁ VĚTA Řešené slovní úlohy Mgr. Iva Vrbová,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
P ř espolní b ě h 4. a se pořádal přespolní běh v Zámecké zahradě v Teplicích. Byly zde školy jako : Gymnázium Teplice, ZŠ Nové.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_15_PRVOUKA
Kinematika - příklady.
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
PUTOVÁNÍ PO STOPÁCH ŽELEZNÉ KORUNY
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Pokus. konec.
KRKONOŠE A JIZERKY.
Kvalifikační závod na MS, Třída OB 3
Transkript prezentace:

ČESKÉ DÁLKOVÉ BĚHY

JIZERSKÁ PADESÁTKA Nejznámější český závod je Jizerská padesátka Běhá se od roku 1968 klasickou technikou Účastní se jej až 6000 závodníků, v roce 1978 se jej zúčastnilo 7800 závodníků Závod je vypsán jako závod jednotlivců Startuje se v Bedřichově a trať vede po Jizerské magistrále a končí opět v Bedřichově

Krkonošská sedmdesátka Běhá se od roku 1955 Závod je vypsán jako závod pětičlenných družstev Závod se jezdí volnou technikou a vede ze Špindlerova Mlýna do Jánských Lázní Je náročnější než Jizerská 50 (delší, větší kopce)

ŠUMAVSKÝ SKIMARATON Běhá se od roku 1985 Jedná se o závod jednotlivců a běhá se klasickou technikou Závod je dlouhý 45 km Účastní se ho kolem 1000 závodníků Start je na Kvildě a po odběhnutí trasy je cíl opět na Kvildě

Konec prezentace