Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Využití cloudových služeb ve školství
Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Microsoft Office OneNote
Kancelářské balíky Historie a současnost.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar ZŠ Na Planině 1393/3, Praha 4 Krč Zdroj obrázků: Alfacomp.cz (pokud není uvedeno jinak)
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Mobilita a Microsoft Martina Beránková Windows Mobile Marketing.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Adobe Dreamweaver CS4 Ing. Martin Dosedla.
Správa firemních mobilních zařízení. Proč si pořídit Cortado Corporate Server? Komplexní správa a monitoring firemních mobilních zařízení, včetně zabezpečení.
Microsoft Office PowerPoint
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Copyright © 2011, atlantisProNGX nahrávání telefonních hovorů.
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
JIRA školení.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Základní škola Třinec, Slezská 773 Microsoft Office System 2007
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
Internetový prohlížeč
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 V3 klient Michal Máčel Provozní integrace G2, HR/Win a internetu.
Předplatné pro více zařízení Katka Office 365 pro domácnosti* Office 365 pro vysokoškoláky* Office 365 Small Business Premium Trvalá práva pro 1 PC nebo.
Novinky pro webovou platformu Jiří Burian, Tomáš Kutěj,
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
AMV 2011BPOS / Office 365Snímek 1 AMV 2011 Alternativní metody výuky BPOS/Office 365 ve výuce VŠE v Praze
Zuzana Sedláková Microsoft Corporation
2OP381 Manažerská informatika 1
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
U072 Microsoft Office OneNote 2007
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Představení Office 365.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
IT s vizí Produkty Office Professional Plus 2010 Exchange 2010 Microsoft Lync 2010 SharePoint 2010 Data a funkce se mohou změnit. Informace jsou poskytovány.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Školák.cz Piš a sdílej své sešity, jednoduše, rychle, v pohodě. Autoři: Jiří Hon a Lukáš Helebrandt.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
1 MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ V PODNIKOVÝCH SÍTÍCH Petr Janda, ICZ a. s
Druhy aplikačních programů – rozdělení podle účelu 1
Software Počítače - rozdělení podle účelu
Inf Elektronická komunikace
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Software (programy) Vypracoval: Mgr. R. Jančar
Transkript prezentace:

Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly

Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly Jiří Hajný TSP Collaboration

Mobilní kancelář – co potřebujeme? BPIO TDM Customer Deck 4/9/2017 Mobilní kancelář – co potřebujeme? Práce a přístup k informacím na PC, telefonu a v prohlížeči Vlastní i sdílená infrastruktura Online Služba U zákazníka „On-Premises“ Práce na cestách – podpora práce pomocí mobilních zařízení a webového prohlížeče Sdílení informací v týmech i v rámci organizace Podpora „online“ i „offline“ scénářů Volba při nasazení aplikací a řešení © 2007 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary. 4

Agenda Aplikace „mobilní kanceláře“ Doplňky a rozšíření Licencování Pro mobilní zařízení Pro přístup z prohlížeče Na PC Doplňky a rozšíření Licencování Služby zdarma 

Mobilní zařízení Klientské aplikace / mobilní zařízení Windows Mobile Online i offline, „tenký“ i „tlustý“ klient Outlook Mobile Microsoft Office Mobile Word, Excel, PowerPoint, OneNote a SharePoint Workspace Office Communicator přístup pomocí prohlížeče Přístup k SharePoint serveru a Office Web Apps Alternativní zařízení a operační systémy přístup pouze pomocí prohlížeče

Outlook Mobile Klientské aplikace / mobilní zařízení Synchronizace Outlooku v režimu „Direct Push“ E-maily, kalendář, kontakty i úkoly neustále aktuální Kalendář Vylepšená práce se schůzkami – předávání událostí Vyhledávání informací Kontakty na serveru Starší e-maily na serveru Přístup k dokumentům na Sharepoint portálu Snazší práce mimo kancelář Vlaječky pro další zpracování emailů Automatická odpověď během nepřítomnosti Podpora emailů s IRM (řízení oprávnění k přístupu) Vysoká úroveň zabezpečení Lokální i vzdálené vymazání dat Šifrování dat i na SD kartě, vzdálené vymazání dat na SD kartě Možnost vynucení komplexních hesel, historie, doby expirace hesel Aktualizace operačního systému Vylepšená podpora implementace AES Podpora PFX a wildcard (*.domena.cz) certifikátů Podpora IRM (Information Rights Management) – chráněných e-mailů Exchange Server 2010 navíc přidává Synchronizace SMS zpráv: umožňuje číst a odpovídat na SMS zprávy v Office Outlooku nebo pomocí Outlook Web Access Přístup, synchronizace a archivace SMS zpráv Třídění e-mailových zpráv dle konverzací Free/busy náhled Voicemail a e-mail v jednom rozhraní Náhled na voicemail: převádí hlasovou zprávu na text Přímé přehrávání hlasové zprávy Outlook Mobile Rychlé zadávání e-mail aliasů při tvorbě nové zprávy (nápověda) Vizuální identifikace odpovězených a přeposlaných zpráv

Office Mobile Práce offline a synchronizace s SharePoint serverem Zachování formátování dokumentů, přizpůsobení vzhledu velikosti zobrazení v zařízení Podpora Information Rights Management

Office Mobile 2010 - aplikace Word Mobile Úpravy, formátování Automatické opravy a kontrola pravopisu Hledání a nahrazení části textu Excel Mobile Tvorba, aktualizace a přepočítávání sešitů Formátování – písma, styly, okraje, zarovnání... Grafy, třídění a filtrování dat PowerPoint Mobile Úpravy prezentací včetně poznámek Náhled včetně grafických efektů OneNote Mobile Poznámky včetně zvukových klipů a obrázků Formátování a podpora kontroly pravopisu SharePoint Workspace Mobile Procházení webů, knihoven dokumentů a seznamů Prohlížení a editace Office dokumentů Synchronizace s SharePoint serverem

Office Communicator Mobile Klientské aplikace / mobilní zařízení Spolupráce Office Communications Serveru 2007 R2 a Office Communicator Mobile 2007 R2 Funguje i proti OCS 14 Dosažitelnost na jediném čísle Instant messaging a jednoduché zjištění dostupnosti Zjednodušené ovládání Nastavení přesměrování hovorů

Sada Office pro mobilní zařízení Klientské aplikace / mobilní zařízení Ukázka... Outlook Mobile Office Mobile SharePoint Workspace Sharepoint Mobile Web Access

Internetový prohlížeč Klientské aplikace / Prohlížeč Z povahy věci vždy online a „tenký klient“ Bez omezení na typ operačního systému Outlook Web App Součást Exchange Serveru Office Web Apps Prerekvizity Server - SharePoint Foundation nebo SharePoint Server Klient - IE7+ na Windows, Safari 4+na Mac, Firefox 3.5+ na Windows, Mac a Linux, podpora mobilních prohlížečů Spolupráce s Facebook - http://docs.com/ Integrováno ve Windows Live - Hotmail, SkyDrive

Microsoft Office Web Apps Klientské aplikace / Prohlížeč PowerPoint Web App Word Web App Excel Web App OneNote Web App Online rozšíření pro Word, Excel, PowerPoint a OneNote Dostupné prostřednictvím SharePointu, SharePointu Online a Windows Live Zobrazení, tvorba a úpravy dokumentů ve známém rozhraní Office Přístup k dokumentům odkudkoliv s připojením k Internetu Sdílení a spolupráce online

Microsoft Office Web Apps Klientské aplikace / Prohlížeč

Office Web Apps Ukázka... Outlook Web App Office Web Apps Klientské aplikace / Prohlížeč Ukázka... Outlook Web App Office Web Apps

Microsoft Office - zajímavosti Klientské aplikace / PC Co-authoring Spolupráce více uživatelů nad jedním dokumentem Word, Excel, PowerPoint a OneNote Broadcast prezentací z aplikace PowerPoint Podpora práce offline

Aplikace MS Office – práce offline Klientské aplikace / PC Ukázka... SharePoint Workspace Microsoft Office Upload Center

Doplňky a rozšíření Vývoj i konfigurace, budování řešení z komponent Vlastní vývoj doplňků - integrace do Office aplikací Rozšiřitelná menu, backstage, custom panely, práce s metadaty, napojení na vyhledávací služby Integrace vlastních BU procesů – zpřístupnění operací LOB systémů z aplikací Office Silverlight Sandbox solutions SharePoint Composites

SharePoint Composites 4/9/2017 9:51 AM SharePoint Composites SharePoint řešení „bez kódování“ Umožnění uživatelům přizpůsobení prostředí v prohlížeči Tvorba sofistikovaných řešení bez kódu v SharePoint Designer Návrh pracovních postupů a vizualizací pomocí Visio Services Sdílení a publikace databází pomocí Access Services Rychlá tvorba aplikací a řešení ...bez kódování Využití dat organizace pomocí Business Connectivity Services Práce s daty pomocí aplikací Outlook, Word, and Workspace Poskytnutí plného přístupu pro čtení i zápis, offline i online Jednoduché zpřístupnění vyhledávání ve všech aplikacích Zhodnocení existujících dat a informací Správa zákaznických aplikací pomocí Sandboxed Solutions Kontrola nad aplikacemi a daty s Visio, Forms and Access Services Zachování flexibility možností nasazení online nebo „on premise“ Podpora provozního dohledu pomocí health monitoringu Zachování kontroly nad řešeními uživatelů © 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Windows, Windows Vista and other product names are or may be registered trademarks and/or trademarks in the U.S. and/or other countries. The information herein is for informational purposes only and represents the current view of Microsoft Corporation as of the date of this presentation. Because Microsoft must respond to changing market conditions, it should not be interpreted to be a commitment on the part of Microsoft, and Microsoft cannot guarantee the accuracy of any information provided after the date of this presentation. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY, AS TO THE INFORMATION IN THIS PRESENTATION.

SharePoint Composites SharePoint řešení „bez kódování“ Excel Services Visio Services Access Services Form Services Performance Point Services Business Connectivity Services Nestukturovaná data Stukturovaná Data

Excel Services Publikace Excel sešitů v SharePointu SharePoint řešení „bez kódování“ Publikace Excel sešitů v SharePointu Vizualizace v prohlížeči Zachování věrnosti zobrazení (Silverlight, PNG) Věrné zobrazení dat Formátování, tabulky, grafy... Tvorba aplikací pomocí API Web services, JSOM, REST

Visio Services Publikace diagramů na webu (v SharePointu) SharePoint řešení „bez kódování“ Publikace diagramů na webu (v SharePointu) Vizualizace v prohlížeči Zachování věrnosti zobrazení (Silverlight, PNG) Napojení diagramů na data Přehledná vizualizace dat aplikace Tvorba webové aplikace Samostatná aplikace nebo jako část většího řešení

„Živá data“ v diagramech Visio O hodinu později… Datový zdroj

PerformancePoint Services SharePoint řešení „bez kódování“ Manažerské dashboardy a KPI Interaktivní přístup pomocí prohlížeče Možnost analýzy dat přímo na webu Kombinace strukturovaných i nestrukturovaných dat

Licencování Co, jak a za kolik? Aplikace Office pro zařízení Windows Mobile Outlook – zdarma, v zařízení Office Mobile 2010 – zdarma, z Windows Marketplace Pouze Windows Mobile 6.5 a vyšší Rights Management Services RMS CAL Outlook Web App Exchange Server, Standard CAL Office Web Apps Použití možné s licencí Office 2010 Instalace na SharePoint Foundation nebo SharePoint Server SharePoint Composites SharePoint Server, SharePoint Standard CAL a SharePoint Enterprise CAL

Služby a aplikace zdarma Windows Live Hotmail http://hotmail.cz Kalendář, kontakty Messenger Office http://office.live.com SkyDrive http://skydrive.live.com Fotogalerie Spaces http://spaces.live.com Zařízení - synchronizace obsahu (pomocí SkyDrive) Windows Live Essentials Mail, Messenger, … Doplňky aplikací Office Microsoft Office Outlook Connector Správa doručené pošty služby Hotmail , služby Windows Live Kalendář a služby Windows Live Kontakty pomocí aplikace Outlook Office Live Otevírání, ukládání a sdílení dokumentů systému Microsoft Office online pomocí aplikací Word, Excel a PowerPoint Docs.com http://docs.com …a další: http://www.microsoft.cz/zdarma/

Související přednášky Středa, 15.9.2010 IT 11:20 - 12:20 Migrujeme na Exchange Server 2010 SP1 Client & Office Jak na jednotnou komunikaci ve firmě   13:30 - 14:30 Nasazení Exchange 2010 SP1 16:15 - 17:30 Přesouváme firemní komunikaci do Cloudu - BPOS WBI - Partner track 10:00 - 11:00 SharePoint 2010 - od instalace po tvorbu řešení za 60 minut Licencování Microsoft serverů bez vytáček a po pravdě

Děkuji za pozornost!