Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Beckiland Firemní párty.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
4. Ročník podzimních vozatajských závodů v Sobotce pod Humprechtem
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Sportovní zařízení a akce
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
First Lego League v ČR 2005 – 2006 pilotní projekt MŠMT Garant projektu AMD ČR.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
ATLETIKA 2.
Talent marketingových komunikací
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Nabídka reklamních ploch
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
 Zábava pro vás i vašeho psa  Podobný koňskému parkuru  Poprvé kolem roku 1978  Dneska běhají čistokrevní i kříženci, dospělí i děti  Pes není na.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Michal Jáně - vodní slalom
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
Prezentace a komunikace projektů Donátor a neziskovka  Smluvní vztah = oboustranné partnerství  Donátor Vám peníze nedává, ale investuje.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Ringoturnaj let.
BSE České Budějovice o. s.
Plavecký klub Děčín.
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Transkript prezentace:

Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm

Agility… co to je? Agility je dokonalá souhra psovoda a psa a zároveň náročný sportovní výkon. Rozhodčí postaví na ohraničené ploše překážky, které tvoří parkur a úkolem týmu „psovod – pes“ je absolvovat celou dráhu pouze na hlasové povely psovoda bez chyb a v co nejkratším čase . Rozlišujeme dva základní druhy závodů: Agility obsahuje překážky, které musí pes přeběhnout – nikoli skočit Jumping velmi rychlý a atraktivní závod

Agility…odkud se vzalo? Agility vzniklo v 80. letech v Anglii. V České republice se agility poprvé objevilo na Mezinárodní výstavě psů a v tomtéž roce se pořádalo historicky první Mistrovství ČR, takže letos bude probíhat už 21 ročník. Klub agility České republiky k dnešnímu dni čítá přes 1 300 členů všech věkových kategorií. Každoročně probíhá přes 200 závodů po celé ČR a to převážně venku, jen vrcholové akce a zimní závody probíhají v hale.

MORAVIA OPEN Myšlenka uspořádat tento závod vznikla v polovině roku 2009 na závodech v Maďarsku. Jedná se o jedinečný závod na území ČR, který se počtem závodníků a hlavně pozvanou konkurencí dá přirovnat pouze k nejprestižnejším akcím v zahraničí.

Kdo jsme… Na poli pořádání agility závodů jsme na vrcholové úrovni. Stojí za námi mnohaletá zkušenost a profesionální tým. Největší námi pořádané závody: Mistrovství Evropy juniorů v Ostravě 2002 Mistrovství ČR v Ostravě 2004 Mistrovství Evropy juniorů v Ostravě 2006 Mistrovství světa Belgických ovčáků v Roudnici n.L. 2009 Od r. 2010 MORAVIA OPEN v Rožnově p.R.

Rožnov pod Radhoštěm 2.- 4.7.2010

Rožnov pod Radhoštěm 1.- 3. 7. 2011

A takto to v reálu vypadá 

Pohled z tribuny

Proplétání slalomem – 1. část

Proplétání slalomem – 2. část

Soutěží mnoho plemen psů… např. jezevčík …

… a taky společenský Boston terriér …

… nebo střední pudl…

… nej (chytřejší a rychlejší) – Border collie …

… milá a vnímavá– šeltie …

… temperamentní belgický ovčák.

Vážení partneři, závody MORAVIA OPEN byly připravovány jako jedinečné a jedinečnými se po oba předchozí ročníky také staly. Tak vyzněly i reakce v médiích jak ze strany našich, tak především zahraničních účastníků. Špičkovou úroveň zaručuje i pozvání rozhodčího, který v daném roce posuzuje i MS! Celý program je sestavován tak, aby se nejzajímavější běhy uskutečnily ve večerních hodinách. Atraktivitu finálových běhů zaručuje umělé osvětlení a tribuna plná fandících diváků. To je atmosféra, kterou si taková akce zaslouží. Další, již v pořadí třetí ročník se uskuteční ve dnech 6. – 8. 7. 2012 A vy jste srdečně zváni 

Možnosti spolupráce: Plnění ze strany sponzora: dle individuální dohody Plnění ze strany pořadatele: formou propagace na základě možností a nabídky partnera Možnosti plnění: Reklamní bannery, plachty, plakáty a vlajky v místě konání závodu Možnost propagace partnera a jeho produktů ( stánky, sampling produktů či - propagačních materiálů partnera apod) v místě konání Banner s proklikem na webové stránky partnera na webu Moravia open 2012 Vizualizace loga partnera na tiskovinách Moravia open Verbální prezentace partnera moderátorem v průběhu závodů Zveřejnění partnera na fane page facebook profilu závodů Možnost PR článku partnera v „průvodci Moravia open“ VIP vstupenky na závody Moravia open v dohodnutém množství, vhodné i jako pozornost pro Vaše obchodní partnery, které slouží jako vstupenky do prostor, vyhrazených VIP Další možnosti propagace jsou předmětem jednání.

Pokud by z Vaši strany existoval jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme Vám za pozornost. Za pořadatele: Petr Dostál T: +420 777 895 169 E: dostal@moraviaopen.cz Webové stránky tohoto závodu www.moraviaopen.cz