Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT Záštita: předseda Senátu PČR MUDr.Přemysl Sobotka.
Deset let inovační politiky Jihomoravského kraje Rámec konkurenceschopnosti města Ostravy 24. leden 2012 Petr Chládek.
MAPA ÚSPĚCHU.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
Studijní program Stavební inženýrství
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Mediální komunikace ČD
BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014.
TEST 17. POLITOLOGIE
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Akce ČMKOS proti dopadům škrtformy STÁVKOVÁ POHOTOVOST Spanilé jízdy Regionální setkání s předsedy ZO Anketa a její vyhodnocení Kulatý - hranatý stůl (s.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
návštěvníků 300 více než 300 akcí na území celé České republiky 4316 dny otevřených dveří v Praze na 43 místech, v Brně na 16 místech, v mnoha.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Sviť sluníčko, sviť aneb bezpečná oáza Škola plná života, Zdravá škola Základní škola praktická Králíky, Nábřežní tel.:
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 21. zasedání P RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ČTK a státní správa komunikace v zájmu veřejnosti.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Realizované aktivity v roce 2013 Komise pro technické vzdělávání Sekce Marketing Ing. Pavel Duchek.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Euro versus koruna Kdy je optimální přijmout euro? 18. října 2007 Hlavní sál, Senát PČR Centrum pro studium demokracie a kultury Výbor pro záležitosti.
BULLETIN 191. Žofínské fórum Stavebnictví, bilance a plány. Co ohrožuje jeho budoucnost?
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Muzeum Josefa Hyláka v radnicích
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Setkání kariérových poradců Louny –
Setkání kariérových poradců Chomutov –
spolupracujeme s ekonomickou diplomacií
Transkript prezentace:

Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT

Záštita předseda Senátu PČR Přemysl Sobotka Medializace a produkce Fast Forward s.r.o., Czech production s.r.o. Pořadatel SIA - RADA VÝSTAVBY Garanti Svaz podnikatelů ve stavebnictví ČR Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě

11.října 2007  16:30 setkání v Senátu  19:30 slavnostní večer – Betlémská kaple, Praha 13.října 2007  Den otevřených dveří na významných stavbách a školách v ČR 23.října 2007  Kulatý stůl s novináři – Praha 20.listopadu 2007  Inženýrský den Harmonogram akce

Cíle akce  Dlouhodobé  vyvolání zájmu veřejnosti a médií o aktuální problematiku stavebnictví  akvizice potencionálních nových odborníků – učňů a studentů  propagace stavebnictví jako učebního oboru budoucnosti  posílení povědomí o svazech a firmách, které sdružují  aktivní komunikace mezi odbornou, politickou, mediální a komerční sférou  motivace stavebních firem k aktivní účasti (soutěže o stavbu roku a firmu roku, sponzoring)  vytvoření tradice Dne stavitelství a architektury s doprovodnými akcemi (Den otevřených dveří, Inženýrský den, Galavečer )  Krátkodobé  prezentace úspěchů stavitelství v letech na veřejnosti a v médiích  charitativní činnost – záměr podpořit rekonstrukci objektu pro tělesně postižené, starší občany či děti (formou šeku na peníze nebo materiál)

Mediální komunikace k naplnění cílů  Průběžná komunikace s novináři – tiskové zprávy, ankety  Tisková konference SPS Brno  Webové zpravodajství ČKAIT a SPS  Direct mail na školy, stavební firmy, a ostatní organizace v rámci SIA  Získání mediálních partnerů, smlouvy a spolupráce  Inzerce v tisku, výlepy MHD, spoty v rádiu Impuls  Živé vystoupení prezidenta SPS v rozhlase a TV (Impuls, ČT)  Regionální propagace – oblastní manažeři SPS a ČKAIT – koordinace  Ankety se sponzory, tiskové materiály  Tisková konference nominačního večera Stavby roku – Praha  Tisková konference SPS – Praha  Pozvání vybraných novinářů do senátu a na galavečer  Tisková zpráva k vyhodnoceným stavbám a DSA  Kulatý stůl s novináři Praha

 Senát  Účast více než 100 osob  Osobní přijetí zástupců oboru stavitelství a architektury na půdě Senátu  Galavečer  Účast více než 500 osob  V.I.P. hosté, předseda Senátu Parlamentu ČR Přemysl Sobotka, vicepremiér vlády ČR Jiří Čunek, ministr průmyslu a obchodu Martin Říman a primátor Hlavního města Prahy Pavel Bém Hodnocení

 Den otevřených dveří  Na 170 staveb a škol v ČR  Účast více než osob  Největší zájem o tunely, velké stavby a o školy  Regionální mediální podpora v některých krajích  Stavba roku 2007  Více přihlášených staveb  Enormní zájem o hlasování o cenu veřejnosti na webu Stavba roku – v řádech desítek tisíc! Hodnocení

 Mediální partnerství  Impuls – mediální parter – mj. rozhovor o DSA v impulsech Václava Moravce  Další mediální partneři  Podnikatel  Stavebnictví 2007  Stavitel  ASB  Realizace staveb  Euro – zvýhodněná spolupráce  ČT – Dobré ráno hostem prezident SPS ČR ing. Matyáš Hodnocení

 Publicita – ohlasy mimo mediální partnery  ČTK, Právo, MF Dnes, Hospodářské noviny, Blesk, Aha!, Lidové noviny, tyden.cz, Metro, Parlament, vláda, samospráva, Ekonom, ihned.cz, idnes.cz  Regionální mediální podpora v některých krajích – deníky VLP (DOD a Stavba roku)  Ohlasy do – 589 (zdroj Newton)  Deníky 103  Regiony 261  Ostatní 127  ČTK 30  Internet 68 Hodnocení

Ukázka inzerce EURO a letáků MHD

Ukázka pozvánky na Galavečer

Ukázka zadní strany vstupenky na Galavečer

Ukázka panelu ve foyer na Galavečeru

Ukázky publicity DSA  Stavebnictví 2007, Realizace staveb

Ukázky publicity DSA  Právo

Ukázky publicity DSA  Profit

Ukázky publicity DSA  Podnikatel