S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/96.00079 Doba realizace projektu od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt „ROVNÁ ŠANCE“ Prezentace Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v.
Advertisements

Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Realizátor projektu Bílý nosorožec, o.p.s.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
ROZVOJOVÉ PARNTERSTVÍ HEDERA Systémová podpora pracovního uplatnění azylantů a cizinců dlouhodobě žijících v České republice Work in Czech Mgr. Hana Solařová.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Asociace pomáhající lidem s autismem APLA – JM o.s. Název projektu: Zaměstnávání lidí s autismem Roman Turský.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
Podporované zaměstnávání - metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením III reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován.
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Příležitost dělá(t) zaměstnance
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
„Od osmi do čtyř“ projekt rozvojového partnerství „Asistence“ financovaný z prostředků CIP Equal.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Vzdělavatel, zaměstnavatel a uživatel Tomáš Hájek.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
Ing. Dominika Prchlíková
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Poradenství ve službách zaměstnanosti v rámci celoživotního poradenství ČR Praha
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Týká se všech oblastí a v našem případě konkrétně jde.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Hledání zaměstnání, nezaměstnanost, úřady práce, rekvalifikace N á zev.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Kariérové poradenství a úřad práce Současná situace a perspektivaSoučasná situace a perspektiva.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Rovnovážka, z. s. Podpora zaměstnanosti, drobného podnikání a rozvoj služeb.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Aktivní politika zaměstnanosti – úvodní konference.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
PROJEKTY ZAMĚSTNANOSTI V REGIONU HRANICKO Ing. Marcela Tomášová 25. listopadu 2014 Nástroje podpory zaměstnanosti ve venkovských oblastech Olomouckého.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Sociální podnikání v Praze
Lenka Herčíková,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Výzva k předkládání žádostí
CÍLEM JE ZAMĚSTNÁNÍ VE STŘEDOČESKÉM KRAJI STRUČNÁ INFORMACE O PROJEKTU
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Š A B L O N Y II.
Transkript prezentace:

S námi na trh práce CZ.1.04/3.3.05/ Doba realizace projektu od do

Příjemce: Kvalifikační a personální agentura, o.p.s. (Závodní 815, Třinec) S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

KaPA, o.p.s. byla založena v roce 2000 jako obecně prospěšná společnost. Zakladateli jsou Třinecké železárny, a. s., ZO OS KOVO Třinecké železárny a Město Třinec. Posláním společnosti je zvyšování zaměstnatelnosti občanů mikroregionu Třinecka, Českotešínska a Jablunkovska rozšiřováním jejich znalostí a dovedností. S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Pobočka KaPY: Ul. Velebnovského 180, Jablunkov Kontakt: Monika Szkatulová ( ) S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

KaPA, o.p.s. dále realizuje projekty: Práce jinak – šance rodině i zaměstnání Ženy, podnikejte! Jak na trh práce? Cílem je zaměstnání První pomoc – šance pro život 2 S Kapou do práce (od ) S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Cílové skupiny projektu: 1)Osoby nad 50 let věku s dlouhodobou evidencí na ÚP 2) Osoby do 25 let věku bez vzdělání S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Cíle projektu:  pracovní a sociální integrace osob ohrožených sociálním vyloučením chceme realizovat takové aktivity, o jejichž potřebnosti jsme přesvědčeni, jelikož vycházejí z našich dosavadních dlouholetých zkušeností a poznatků zjištěných přímo od našich klientů vč. osob z cílových skupin S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Klíčové aktivity Vytvoření a provoz poradenského pracoviště Individuální a psychologické poradenství Skupinové aktivity Externí rekvalifikace Počítačové kurzy Tvorba dotovaných pracovních míst S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

provoz poradenského pracoviště bude zajišťovat zejména koordinátor projektu/poradce ve spolupráci s poradcem/psychologem Vytvoření a provoz poradenského pracoviště

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ individuální poradenství bude zaměřeno na profesní a kariérové poradenství, bude však zahrnovat také pracovně-právní poradenství a konzultace související s finanční problematikou (v návaznosti na kurz finanční gramotnosti) - ind. poradenství po případné diagnostice se pak zaměří na osobní konzultace ohledně možností prac. uplatnění a budoucí kariéry, orientace na trhu práce, poradce pomůže při zpracování životopisu, motivač. dopisu a nabídne také asistenci při jednání s budoucím zaměstnavatelem Individuální a psychologické poradenství

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ ) motivační programy (se zaměřením na efektivní techniky hledání zaměstnání, finanční gramotnost a komunikační dovednosti) 2) právní minimum 3) počítačové kurzy (pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé) Skupinové aktivity

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ vyučovacích hodin (12 dní) – od podpora motivace a aktivizace - informační zdroje o volných pracovních místech - inzeráty (tvorba vlastního inzerátu) - telefonování, kontaktování zaměstnavatelů - principy výběrových řízení (praktický nácvik) Motivační program se zaměřením na efektivní techniky hledání zaměstnání

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ vyučovacích hodin (10 dní) – prosinec základy komunikace - prezentační dovednosti - asertivita - obrana proti stresu a manipulaci - týmová spolupráce Komunikační a prezentační dovednosti

Právní minimum  15 vyučovacích hodin (3 dny) – 23. –  Zákoník práce (uzavření/ukončení pracovního poměru)  Zákon o zaměstnanosti (podmínky nároku na podporu..)  Základy občanského a obchodního zákoníku  Základy zákona o rodině S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Počítačové kurzy  Realizace 3 počítačových kurzů v rozsahu 75 hodin (15 dní) v různých úrovních dle účastníků projektu  od  Práce s MS Word, s MS Excel, s MS PowerPoint  Práce s internetem S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/

Externí rekvalifikace  V průběhu projektu bylo realizováno 8 externích rekvalifikačních kurzů  Konkrétní RK byla vybírána na základě posouzení poradce či psychologa.  Upřednostněn byl ten, kdo získal příslib zaměstnavatele.  Pracovník v sociálních službách, svářeč, sanitář, řidičský průkaz….

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ Přímá podpora  Úhrada jízdného – z místa trvalého bydliště do místa realizace aktivity - u externích rekvalifikací je omezení jízdného v maximální částce 5 000,- Kč/osobu  Stravování – vzniká nárok až při účasti v aktivitách v rámci Skupinového poradenství a vzdělávání, pokud aktivita trvá déle než 4 hodiny

S námi na trh práce, CZ.1.04/3.3.05/ Kontaktní údaje TŘINEC Závodní 815 Tel: Bc. Aneta Nogawczyková  Mgr. Šárka Čípová 

Děkujeme za pozornost!