Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Systém Drupal a nejen školní weby
Advertisements

Webové rozhraní pro datové úložiště
Michal Reichl. O programu Nástroj pro evidenci obchodních informací a plánování času Vyvíjen od roku 1993 firmou Systegra s.r.o. Možnost modifikace programu.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
SYSTÉM PRO SPRÁVU DISTRIBUCE PRODUKTŮ
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Informační systém pro správu dokumentů a fotografií
Tvorba webových aplikací
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
3MA381 – Manažerská informatika Lucie Bjačková. Co je to LaTeX?  Systém určený k sazbě vědeckých a matematických dokumentů  Postaven na typografickém.
Apache, PHP, MySQL Lukáš Masopust Web server Apache Aplikace schopná zpracovat HTTP požadavek Nejpoužívanější Web server Vytváří ho The Apache.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Moderní formy tvorby webových stránek Martin Šebela, 9.A vedoucí práce: Mgr. Jan Kříž.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
PHP – Základy programování
Webová aplikace: Publikační systém. Členové týmu Jan Suchan Štěpán Hašek Jakub Hušek Petr Horský Bc. Petr Salač (SI2)
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Tomáš Janda
Ing. Libor Měsíček, Ph.D. CN460
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
E-learning ve výuce na SŠ
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
Jazyk PHP Programovací jazyk PHP (Hypertext preprocessor) je skriptovací jazyk, který běží na straně serveru. KLIENT - SERVER Server posílá do vašeho počítače.
Walter Schorge Archa – Open Source archivní informační systém v NTM Archivy, knihovny a muzea v digitálním světě
Představení nové verze OPSI Kamil Malinka Martin Lebeda PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Programové vybavení počítače
Licence WinFAS Skalský dvůr Licence Licence umožňuje provoz IS WinFAS dle následujících kategorií: režim provozu - časové rozlišení licenční.
Autor: Petr Řezníček Vedoucí práce: Mgr. Dana Majerová Ph.D. ČVUT FJFI v Děčíně1 / 10 Elektronická žákovská knížka.
ISSS Pavel Kopecký, Zlínský kraj Václav Mařík, Marbes consulting s.r.o.
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B16 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Webová prezentace základní školy
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Petr Kolář, VTI. Vytvořit dynamickou webovou prezentaci základní kynologické organizace Písek s administrátorským rozhraním. PHP, XHTML, MySQL, CSS, Javascript,
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
CMS Moodle Petr Korviny Témata příspěvku úvod o CMS Moodle úvod o CMS Moodle tvorba kurzu tvorba kurzu správa kurzu (z pohledu lektora,
DBSZ Databáze Strany zelených (… a jiných politických stran)
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Interní knihovní systém Závěrečná prezentace aneb máte toho půl míče?
ZDENĚK ZYCH JONÁŠ FIALA PETR HANYCH Programovací jazyk PHP.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Geoinformatika Presentace diplomové práce Využití mapového serveru ArcIMS pro dynamické generování statistických map v prostředí WWW Vedoucí práce : Ing.
TVORBA WEBOVÝCH APLIKACÍ S VYUŽITÍM OPEN SOURCE CMS Autor: Lukáš Dubina Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa Jihočeská Univerzita České Budějovice 2010 Prezentace.
OBÁLKY KNIH.cz Jiří Nechvátal Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Návrh systému sdílení GIS dat v rámci společnosti MND,a. s. Vedoucí Ing. Jan Růžička Ph.D.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Tvorba WWW prezentace pro autonomního robota Bakalářská práce , Brno Autor: Jan Zálešák Vedoucí práce: Ing. Jiří Lýsek Ph.D.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Redakční systém – Content management system (CMS), publikační systém – Správa obsahu webu – Jednoduché publikování textů – Modulárnost (instalace doplňků)
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. VYUŽITÍ JAZYKA Programování dynamických internetových stránek a webových aplikací vytvoření šablony webu kniha návštěv.
Jakub Dražan, Václav Dobeš, Petr de Gier, Veronika Černohorská Zadavatel: Ondřej Macek.
Redakční systém pro web nezávislých herních vývojářů
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Operační systém Windows
Operační systém Windows
Webová aplikace pro správu sportovního oddílu
5/6/2018 VIZUALIZACE ROZPOČTU Petra Hoffmanová.
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
Software počítače – rozdělení podle finanční dostupnosti
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Obsah Co je WNC Systémové požadavky Blog Fotogalerie Administrační centrum Zvolená metodika Dotazy

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Co je WNC I WNC = WebNuclearCreator Je privátní redakční systém pro webové stránky Aktuální verze je 5.1.0, dostupnost pod licencí GNU GPL Logo projektu:

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Co je WNC II

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Co je WNC III Jednoduchá instalace a používání Podpora pro SEO Podporuje blog a fotogalerii Vše se spravuje z Administračního centra, není tak nutné zasahovat do databáze Umožňuje sledovat statistiky návštevníků ( OS, prohlížeč, atd. )

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Systémové požadavky Systém WNC pro svůj běh požaduje následující software: Webový server ( testováno na Apache 2.0 ) PHP ( testováno od 5.0 výše ) Databáze MySQL 5 ( v budoucnu podpora dalších databázových systémů) Modul mod_rewrite (Apache) či ekvivaletní pro jiný web server

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Blog I Modul blog je rozdělen na dvě části  Uživatelskou – viditelnou pro všechny uživatele  Administratorskou – přístupná pouze majiteli účtu administrator Články v blogu jsou řazeny do kategorií a každá z kategorií má ještě svoji podkategorii Zobrazovat články jde buď podle kategorie nebo časového období (měsíc a rok )

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Blog II Článek s řazením do kategorií Administrace blogu

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Fotogalerie Fotogalerie podporuje načtení obsahu jak z databáze tak i jedné určené složky Pokud je zvolena jako zdroj databáze, pak je spravovaná z Administračního Centra

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Administrační Centrum Slouží pro správu obsahu stránek Je dostupné pouze autorizovanému uživateli Umožňuje sledovat statistiky návštěvníků

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Zvolená metodika ?

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Dotazy Prostor pro vaše dotazy

Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Konec prezentace Děkuji za pozornost