Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příprava projektů do zemí mimo EU Seminář Přístup na třetí trhy: Indie - nová šance MSV Brno
Advertisements

PPZRS a projekty vnější spolupráce EU
CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
1 Podpora exportu a ekonomických zájmů České republiky v zahraničí Nový koncept Ministerstva zahraničních věcí ČR Ministerstvo zahraničních věcí České.
Svaz průmyslu a dopravy ČR Seminář „Programy a nástroje EU využitelné českými podniky“ Blanka Jakubcová.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
Export jako významný pilíř ekonomického růstu firem, Ostrava
Mezinárodní integrace
Představení komory, akce, projekty
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Prezentace Komory pro hospodářské styky se SNS, s.o.k.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR AKTIVNÍ MOTIVACE ŽÁKŮ ZŠ = JISTOTA PRO BUDOUCNOST ŘEMESEL OLOMOUC
Obchodní politika EU - podpora českým exportérům Ing. Martin Tlapa, MBA náměstek ministra průmyslu a obchodu ČR © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Strategická průmyslová zóna Holešov Konference Nová adresa pro Vaše podnikání Karel Machotka ředitel sekce podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii 3. Česko-asijské fórum 2. březen 2009.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
Vnější dimenze energetické politiky EU
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu Krajský odborný seminář.
EXPORT MIMO EU, jak na to? Strategie přístupu na trh Ing. Andrea Heverlová, MBA 16. září 2009 © 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
Mezinárodní obchod David Štros, Historie Starověk - Středomoří (Féničané, Římané) Středověk – vnitrozemí, středomoří, pobřeží Atlantiku, merkantilismus.
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
Stupeň rozvoje států světa
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
BusinessCem Praha, 13. prosinec 2011 HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY A PODPORA PODNIKATELSKÝCH AKTIVIT.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Obchodní politika EU a její přínos pro české firmy Ing. Jan Walter Ministerstvo průmyslu a obchodu © 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Hospodářská politika a zaměstnavatelské vztahy“ ve složení: Ing.
Společná obchodní politika EU
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 20. listopadu 2012, Praha Pohled hospodářských a sociálních.
Technické a profesní vzdělávání na VŠ – pohled zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský, SP ČR.
Platforma podnikatelů pro zahraniční rozvojovou spolupráci Rozvojová politika EU a podpora podnikání Věra Venclíková EUROPEUM 30. listopadu 2011.
Exportní konference, Zapojení Svazu průmyslu a dopravy ČR do naplňování Exportní strategie Exportní konference,
Mgr. Lukáš Prokeš zástupce náměstka ministra ředitel odboru Podpora exportu a ekonomická diplomacie 11 Podpora exportu a ekonomická diplomacie.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Etiopie, Keňa Obchodní příležitosti pro české zemědělství a potravinářství Praha, 7. dubna 2016.
Platforma podnikatelů pro zahraniční rozvojovou spolupráci Diskuse u kulatého stolu o udržitelných cílech rozvoje ve zdravotnictví.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Exportní konference Praha, 15. listopadu 2012
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty  členských podniků  29 odvětvových a profesních svazů a asociací  120 přímých členů

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Role Svazu průmyslu a dopravy v podpoře exportu:  Podílíme se na tvorbě koncepcí a pravidel  Poskytujeme služby pro členy:  podnikatelské mise: od roku 1997 více než 90 podnikatelských delegací, převážně do mimoevropských zemí  incomingové mise a workshopy se zahraničními partnery  katalogové výstavy a prezentace na veletrzích Veletržní výbor SP ČR  semináře a konference  konzultace s vedoucími OEÚ – každoročně na přelomu června

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Spolupráce na tvorbě proexportní politiky SP ČR se spolupodílel na přípravě Exportní strategie na léta SP ČR se spolupodílel na přípravě Exportní strategie na léta Iniciátor České rady pro obchod a investiceIniciátor České rady pro obchod a investice Účast v projektech MPO na podporu exportuÚčast v projektech MPO na podporu exportu Síť pro export (zdokonalení informovanosti a komunikace s podnikatelskou sféropu),Síť pro export (zdokonalení informovanosti a komunikace s podnikatelskou sféropu), Usnadňování obchodu (odstraňování překážek v obchodu např. cel při dovozech surovin)Usnadňování obchodu (odstraňování překážek v obchodu např. cel při dovozech surovin) Působení na klíčových trzích (expertní týmy pro prioritní země)Působení na klíčových trzích (expertní týmy pro prioritní země)

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Připravované proexportní akce podzim 2009  Seminář „Financování podnikatelských projektů s rozvojovou dimenzí“  Podnikatelská mise na Tchaj-wan  Prezentace českých výrobců na veletrhu v severním Iráku  Podnikatelská mise do Iráku  Podnikatelská mise do Súdánu  Podnikatelská mise do Thajska, Malajsie a Kambodži

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Členství v mezinárodních organizacích podnikatelů a zaměstnavatelů 1.IOE – International Organization of Employers, Ženeva 2.BUSINESSEUROPE – Confederation of European Business, Brusel 3.BIAC – Business & Industry Advisory Committee to OECD, Paříž

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Výbor pro mezinárodní vztahy BUSINESSEUROPE  Prosazuje zájmy evropských výrobců a exportérů při jednáních Evropské komise o: Dohodách o volném obchodu mezi EU a  Jižní Koreou  Indií  Ukrajinou Dohodách o ekonomické a obchodní spolupráci  s Čínou  s Ruskou federací  se zeměmi Andského společenství  s USA  s Kanadou

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Zahraniční rozvojová spolupráce a SP ČR Platforma podnikatelů pro ZRS Založena v listopadu 2007 – SP ČR spolu s Asociací podniků českého železničního průmyslu (ACRI) a Svazem strojírenské techniky (SST) Je přidruženým členem Koordinační rady pro ZRS ČR Hlavním mottem je vytváření koherence mezi principy ZRS a podporou exportu českých výrobců a podpora projektů PPP – Public Private Partnership

Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty Děkuji za Vaši pozornost Ing. Dagmar Kuchtová zástupkyně generálního ředitele ředitelka sekce vnějších vztahů Svaz průmyslu a dopravy České republiky budova Lighthouse, Jankovcova 1569/2c, Praha 7