AER program – přehled Jan Knyttl Local Government & Education Account Manager Microsoft Česká a Slovenská republika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Andrea Vlčková Jak prodávat produkty Microsoft v akademickém sektoru a v sektoru veřejné správy Andrea Vlčková
Advertisements

Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Volba povolání pro školní rok 2013/ 2014
Jan Zmátlík / Petr Pošvic / Martin Rendl
Pravidla publicity projektu
Telephone-based Presales Technical Support Peter Rus.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Studijní informační systém (SIS)
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Evropská integrace pro pedagogy s posílením aktivizačních metod ve výuce III_Shrnutí_Riskuj Evropská integrace pro pedagogy s posílením aktivizačních metod.
Registrace podle EMAS III
Úloha informačních technologií ve státní správě Robert Hernady Senior Systems Engineer Microsoft.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
1 VŠFS MEI KSB ZS 2007/08 Konzultace
1 VŠFS - KS ZS 2006/07 mezinárodní ekonomická integrace Dodatky k měnové unii
31.1. – ředitelé SŠ zveřejní na webech kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní seznam přijatých uchazečů na obory s talentovou.
Václav Rada Partner Account Manager - OEM Microsoft Česká republika
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
1 Strategie NASKL Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
1 Projektové řízení s podporou MSDN AA Ing. Markéta Kubálková, Ph.D. doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací.
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2014 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
Volba povolání pro školní rok 2014/ 2015
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Prince2 - Certifikace Praha, Jaroslav Zitek.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
Školství, zdravotnictví a veřejnou správu Jan Knyttl zástupce společnosti pro školství a samosprávu Změny v licencování pro.
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Jednotná informační brána Cyklus školení Elektronické informační zdroje a databáze Národní knihovna ČR , , , ,
Příležitost pro partnery s Windows 7 Lukáš Křovák Produktový manažer divize Windows
2005 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 1 Inteligentní PDF formuláře Vladimír Střálka Territory Account Manager Adobe Řešení pro.
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Zásady SLP, ČSN EN ISO 15189:2003 SLP – správná laboratorní práce
Jakub Kvaček Segment Manager – Breadth Microsoft Česká republika
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Elektronická podatelna a problémy s ní spojené Ing. Petr Budiš.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Open Lincense Hlavní nabídky na květen - červen Jakub Kvaček Small Business Marketing, 1. dubna, 2010.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Projektové procesy.  Podrobné procesní modely (PMBOK)  Zjednodušený procesní model  COBIT.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání na SŠ ZŠ a MŠ Pastviny 70, Brno RNDr. Renata Závodná.
Publicita v projektech. Povinná součást všech projektů spolufinancovaných z fondů EU –je předmětem kontrol Nařízení Komise č. 1828/2006 –kdo dává peníze.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
přijímací řízení Na STŘEDNÍ ŠKOLY
Aplikace Monitorovací systém
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
OBSAH ZPŮSOBY KOMUNIKACE OBCH S PDS CO JE TO ESB ?
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Přijímací řízení na střední školy 2017/2018
přijímací řízení Na STŘEDNÍ ŠKOLY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Informační schůzka k programu
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Prezentující: [Jméno]
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Transkript prezentace:

AER program – přehled Jan Knyttl Local Government & Education Account Manager Microsoft Česká a Slovenská republika

AGENDA AER cíle programu Implementace AER programu Právní náležitosti Marketingové materiály Časový rámec projektu Další kroky

Co nás k tomu vede? Využít našich možností spolupráce ve školství v rámci EMEA a implementovat program pro prodejce EDU licencí  Akademické licenční programy nebyly přístupné všem a jejich znalost nebyla povinná  Některé faktory špatného prodeje akademických licencí – Licence jsou prodávány i nekvalifikovaným akademickým zákazníkům – Akademickým zákazníkům jsou prodávány špatné typy licencí – Akademičtí zákazníci jsou špatně informováni nebo neinformováni vůbec o možnostech a rozsahu licenčních programů pro akademické zákazníky Vytvořit jasnou a stálou taxonomii a terminologii pro tento prodejní kanál  Téměř prodejců v EMEA prodali za minulý FY03 akademické licence Zajistit jednotný program, jenž vyhovuje důležitým právním předpisům a nařízením 1

Výhody  Vylepšená a jasnější znalost prodejců akademického licencování  Větší spokojenost zákazníka  Redukce licenčních problémů a špatných prodejů, neboť prodejci jsou lépe vyškoleni a mohou tak lépe informovat zákazníka  Lepší přehled o tom, který prodejce je certifikovaným prodejcem do školství a který ne  Lepší možnost přímé komunikace Microsoftu k prodejci

Rozsah projektu  Dnes - 15 EU zemí, plus Norsko a Švýcarsko  Rozšíření – o 10 přístupových zemí Kypr, Malta, Česká republika, Estonsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Polsko, Slovensko a Slovinsko  Online skládání zkoušek (3 moduly – 2 základní moduly a 1 speciálně zaměřený na akademické licencování)  Online vyplnění a potvrzení přihlášky do AER.  Online podepsání AER smlouvy (místo papírování).  Elektronické doručení certifikátu AER (dokument ke stažení v needitovatelném formátu).

Rozsah projektu – pokračování  Generování autorizačního čísla pro úspěšné potvrzení přihlášení do AER programu  Online update AER profilu prodejce.  Vytvoření centrálního seznamu AER.  Stažení loga AER jakmile jsou zkoušky úspěšně složeny

Projekt nezahrnuje  Jiné země než výše jmenované, včetně US, Střední Východ, Afrika, Asie a Pacifik,…  Obnovení certifikace – pracuje se na tom  Elektronické podpisy – připraveno pro splnění eAgreement řešení, online přijetí AER smlouvy nevyžaduje elektronický podpis, k dispozici je zaškrtávací tlačítko a políčko pro jméno  Integrace AER výpisů do distributorských systémů je mimo rozsah tohoto projektu – nicméně distributorům budou zasílány standardní výpisy se všemi AER prodejci

Projekt nezahrnuje  Masové rozesílání ů AER prodejcům s relevantními informacemi, nicméně každá pobočka bude mít seznam všech AER a může využít tuto formu komunikace  Vetování nebo před-kvalifikování prodejců

AER Proces Navštívení stránek Studium školících materiálů Složení testů Vyplnění přihlašovac. formuláře Prodej skrze certifikaci Objednávky akceptovány distributorem Přiřazení certifikačního čísla a certifikátu

Jak se prodejce stane AER? Krok 1 Navštíví AER Webové stránky na Krok 2 Úspěšně složí AER testovací moduly zahrnující klíčové licenční základy. Všechny odpovědi na otázky jsou v přípravných prezentacích Krok 3 Vyplní krátký formulář pro přihlášení do programu a potvrdí, že souhlasí s uvedenými podmínkami Krok 4 Obdrží AER certifikát, logo a potvrzení o statutu AER.AER certifikát, logo

Prodejci – Logo a certifikát

Právní stránka Žádná diskriminace. AER autorizace je založena na objektivních kritériích, které jsou jednotné pro všechny potencionální AER:  3 objektivní kvalitativní kritéria:  Úspěšné složení zkoušek  Zajištění, že i poslední zaměstnanec má takové znalosti, které jsou potřeba pro zvládnutí zkoušek  Komunikace AE produktů zákazníkům Žádná zdrženlivost. AER autorizaci získá každý přihlášený, který:  Složí všechny online zkoušky  Vyplní přihlášku  Souhlasí s podmínkami a závazky vyplývající ze členství v AER  Dodržuje podmínky a závazky dané členstvím v AER v průběhu platnosti smlouvy/autorizace

Právní záležitosti – Klíčové podmínky a závazky Online smlouva je prvním přímým smluvní vztahem s AER prodejci (mimo UK/Německo) Právo prodávat AE produkty kvalifikovaným akademickým zákazníkům (uživatelům) a ostatním AER prodejcům v rámci území  AE produkt – AE FPP, Academic Open, School Agreement  Kvalifikovaný akademický zákazník (uživatel) – nová EMEA definice  Území: EU/EFTA pro prodejce z EU/EFTA nebo pokud je prodejce z jiné země, pak územím je ta země, ve které je ten prodejce. Právo používat AER logo Ověření dodržování podmínek smlouvy (Audit) a Anti-Piracy opatření

Klíčové zodpovědnosti distributorů Přijímat objednávky na akademické licence pouze od AER prodejců počínaje 1. srpnem 2004  Na základě závazku obsaženém v klausuli 14.3 Microsoft FY04 Distribution Contract 14.3 Microsoft FY04 Distribution Contract  Stáhnout seznam AER z Tools>AER Reports (EMEA) na a integrovat jej do vašich obchodních procesů Stáhnout seznam AER  Odkázat prodejce, které nemají certifikační číslo na k získání potřebné certifikace  Udržovat záznamy o prodejích akademických licencí

Materiály Tisková zpráva Letáky (A4 a A5) Direct mail Dopis Webové bannery Q&A od prodejců PowerPoint šablony

Launch Materials Letáky Direct Mail Webové bannery Dopis Tisková zpráva

Časový rozsah projektu Phase 2 Launch Phase 2 Scoping Phase 2 Planning Pre-Baseline Approved Baseline Approved -Business Requirements - Planning Schedule - Planning Budget - Pre-Baseline Presentation Project Complete Go Live Approved PHASE EXIT MILESTONE DELIVERABLES Phase 2 Stabilising PHASES - Launch of Phase 1 Mar 19th Mar 26thNov 03 May 28th July 1st Development Complete Phase 2 Development Apr 30th -Operations Spec -Functional Spec -Technical Spec -Test Plan -Security and Privacy Review -Project Plan -System Deployment -Project Transition -Project Review -Processes Set-up -Systems Development -System Test Plan -System Test -Review of Translation -Training -Security & Privacy Review -Go-live Checklist Complete -Launch Communications -Project Transition Plan -Go/No-Go Checkpoint Jsme zde -System Deployment -Project Transition -Project Review Project Complete

Klíčové termíny 1. červen 2004 Hotová lokalizace 15. červen Živé stránky Informace prodejcům Informace distributorům 1. červenecKomunikace směrem k partnerům 1. srpen Distributoři přestávají přijímat objednávky od ne-AER prodejců > 1. srpen standardní objednávání AER od DISTI

Další kroky  Složení zkoušek a odsouhlasení AER smlouvy  Podání přihlášky do AER  Komunikace směrem k zákazníkům a partnerům prodejců  Klást otázky

Otázky? Jan Knyttl & Jan Toman tým pro samosprávu a školství Microsoft Česká a Slovenská republika