Rozmarýn.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Relaxační a rodinný klub Prezentace
Firemní školka Ministerstva zahraničních věcí ČR
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
•aktivní využití času na mateřské dovolené •pro své ratolesti možnost navázat první kontakty se svými vrstevníky •rozvoj komunikace dětí (děti se naučí.
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
1. cvičení úrokování.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Informační schůzka Změny od září 2013.
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Vysoké mýto.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení. JEZDECKÝ KLUB občanské sdružení RADKOVA LHOTA.
CENTRUM SOFIE ŘÍČANY 1. CYKLUS LISTOPAD 2010 – DUBEN 2011.
P.
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Předškolka a hlídání dětí
Maturita 2015.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
Oficiální jazyk: Němčina (dialekt – curyština) 5maturity pro dospělématurity k povolání 4 odborné maturity 3vyšší střední odborné školy 2gymnázia (4,
se sportovním zaměřením IČO
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Škola pracuje podle vzdělávacích programů
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Škola pracuje podle vzdělávacích programů Putování po modré planetě (MŠ) Úspěch pro všechny (ZŠ) Být lepší v tom, co nás baví (ŠD)
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Osobnostní rozvoj Znalost a aplikace principů M.M. Pravidla Komunikace a zdvořilostní formy chování Mravní hodnoty Já rodina okolí Zralá osobnost dítěte.
Centrum pro všechny generace SRPDŠ při Základní škole a mateřské škole Červená Voda.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
s Mgr. Stanislavou Emmerlingovou
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Š A B L O N Y II.
dne 5. dubna 2018 ve třech skupinách v 15 hodin, 15:30 a v 16 hodin
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Rozmarýn

Mateřídouška

Pampeliška

Rozmarýn, Mateřídouška, nebo Pampeliška? Hlídání s programem v budově MŠ Sibřina Pořádá občanské sdružení SOSák

Setkávání dětí a rodičů na mateřské dovolené s možností hlídání Dopolední aktivita od 8:30- 12:30 Na principu předškolního vzdělávání podle programu Začít spolu ( Step by step)‏ Od 3 let (mladší po domluvě)‏ Kapacita 12 dětí Respekt a úcta k individualitě každého jedince, tedy jak dětí, tak lektorů Účast rodičů Různorodé činnosti viz následující...

Setkávání dětí a rodičů na mateřské dovolené s možností hlídání VOLNÍČKOVÝ DEN NEBO DEN S PEČENÍM Lektor: Pavla Veškrnová Pá VÝTVARNÉ A TVOŘIVÉ ČINNOSTI ROZMARÝNEK Lektor: Michaela Vítková Čt JÓGA PRO DĚTI ANEB HRAJEME SI NA ZVÍŘÁTKA Lektor: Lada Pilařová St PÍSNIČKY A HUDBA Lektor: Radka Fischerová Út DEN S ANGLICKÝM JAZYKEM Lektor: Ivana Izáková Po 8:30 - 12:30 Den/čas

Setkávání dětí a rodičů na mateřské dovolené s možností hlídání Zápis od 4. 7. do 30. 9. 2008 Cena: 2400 Kč na měsíc, což činí 120 Kč na den pro pravidelně chodící děti (dítě s rodičem za 80 Kč)‏ Dítěti, které bude nemocné déle než 5 dní, navrhneme slevu, a to 50% ze zameškané doby Cena pro nepřihlášené dítě přicházející nepravidelně: 200 Kč na den (4 hod)‏

Odpolední aktivity Pá Čt St Út Po 18:00- 19:00 17:00- 18:00 15:00 Rodičovský klub Pá Otevřené tvořivé dílny Čt Od15h Hudební kroužek St Út Volná herna Po 18:00- 19:00 17:00- 18:00 16:00- 17:00 Den/čas Břišní tance

Odpolední aktivity Otevřené tvořivé dílny: Jsou otevřené všem věkovým kategoriím Probíhá především výtvarná činnost, která se odvíjí od tradic našich předků. Vyrábíme např. masky na masopust, velikonoční vajíčka apod. Pracujeme s přírodním, odpadovým i technickým materiálem Cena je 500 Kč na 10 lekcí(odpolední)‏

Odpolední aktivity Rodičovský klub: Probíhá v době, kdy jsou děti ve třídě s paní učitelkou (Berušky) a rodiče na ně čekají (pouze za předpokladu, že je dítě samostatné!!!!). Jako volné posezení s časopisem, kávou nebo čajem Jednou za měsíc navrhujeme moderovaná setkání nad zajímavými tématy (např. tolerance ve společnosti), autorská čtení apod.

HARMONOGRAM PŘIPRAVOVANÝCH AKTIVIT NA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 ČINNOSTI ZÁŘÍ - ČERVEN Setkání pro děti a rodiče na mat. dovolené po-pá 8:30-12.30 Jóga pro děti 1x v týdnu Jóga pro dospělé Francouzština Němčina Keramika Břišní tance Herna pro děti 2x v týdnu Projekt uznán MŠMT a podpořen

Návrh dalších odpoledních aktivit Hledáme a oslovujeme další lektory a lektorky v následujících oblastech: Jóga pro děti a dospělé Břišní tance (Z. Svobodová) Němčina pro teenagery a dospělé Francouzština pro teenagery a dospělé Dramatický kroužek Pohybová výchova Internet a počítače pro děti Rodičovský klub Keramika pro malé i velké Tanečky pro děti Zpívaní pro děti a dospělé Herna pro děti Čtení s babičkou / dědečkem Hlídání dětí *** Hledáme a oslovujeme další lektory a lektorky ***

Děkujeme za pozornost a těšíme se na vás v novém klubu... Mateřídouška Pampeliška Rozmarýn Hlasování o názvu mailujte na: michivitkova@volny.cz (předmět: hlasování o názvu)

Děkujeme za pozornost a těšíme se na vás v novém klubu... Mateřídouška Pampeliška Rozmarýn Hlasování o názvu mailujte na: michivitkova@volny.cz (subjekt: název hlasování)‏