JVR spol. s r.o. 783 57 Tršice 290, tel/fax: +420 585957112 PŘÍKLADY RECEPTUR s použitím startovací kultury FLORAPAN.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PKML.
Advertisements

Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Energie.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Hraní s desetinnými čísly
Vznik, vývoj a zánik Sluneční soustavy
AUTOR Mgr.Moravcová Daniela ŠKOLA ZŠ TGM Kutná Hora Datum Ročník DRUHÝ
Reklama Potřebujete nebo chcete vyrobit prezentaci na počítači
Aktuální informace o vyšetřování c-erb-2 genu v referenční laboratoři a návrh změny v indikačních kritériích Hajdúch M., Petráková K., Kolář Z., Trojanec.
19.1 Odčítání v oboru do 100 s přechodem přes desítku
Čísla 0 – 100, sčítání a odčítání
Sčítání a odčítání úhlů
Urči název a zařaď do příslušné skupiny
Tomáš NETERDA 1961 Sportovní kariéra : plavecké třídy ZŠ Komenského gymnázium Dašická plavecká škola
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Dělení desetinných čísel 3. část
Kdo chce být milionářem ?
Výzkumy volebních preferencí za ČR a kraje od
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: IV/2 Inovace a zkvalitnění.
Dělitelnost přirozených čísel
Nejmenší společný násobek
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
ZVÍŘATA AUSTRÁLIE (2) - PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 100
Elektronická učebnice - I
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
„Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel fax
Společný násobek nejmenší společný násobek (n)
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Zábavná matematika.
Mapa zájmu - plány.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
ZVÍŘATA AUSTRÁLIE (1) - PROCVIČUJEME SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 100
26.1 Zaokrouhlování čísel na desítky v oboru do 100
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
EU – OP – VK Matematika – 8.B Mgr. Václav Calábek.
Stav studie „Seroprevalence VHC u injekčních uživatelů drog“ k Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti Úřad vlády ČR tel.
Nejmenší společný násobek
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Únorové počítání.
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
75.1 Násobení a dělení desetinných čísel deseti a stem
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
Náhoda, generátory náhodných čísel
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 100
Hrubá - prostá incidence nádorů kolorekta u mužů 1. Maďarsko 88,29 2. Česká Republika 86,73 3. Japonsko 77,74 4. Německo 75,39 5. Nový Zéland71,77 6. Austrálie.
TRUHLÁŘ II.ročník Výrobní zařízení Střední škola stavební Teplice
v programu MS PowerPoint
Celá čísla Dělení.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Analýza knihovnických standardů za rok 2006 knihovny Jmk Provozní doba Nákup knihovního fondu Kč na 1 obyvatele Roční přírůstek Počet studijních míst Veřejně.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_42_INOVACE_matematika_22 Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Autor Bc. Ivana Kotková.
24.1 Písemné sčítání dvojciferných čísel v oboru do 100
Úkoly nejen pro holky.
NUMERACE V OBORU DO 100 1*10 2*10 3*10 4*10 5*10 6*10 7*10 8*10 9*10
Fyziologické Aspekty Sportovních Her PhDr. Michal Botek, Ph.D.
Přednost početních operací
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Predikce chemických posunů
Znaky dělitelnosti.
KONTROLNÍ PRÁCE.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
Autor Příjmení a jméno: Fialová Kamila, Mgr. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace Adresa: Zahradní 10, Štěpánkovice,
Transkript prezentace:

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: PŘÍKLADY RECEPTUR s použitím startovací kultury FLORAPAN

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: BAGUETTE Kvasové těsto Pšeničná mouka25 kg Voda, o C25 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 50 kg Pšeničná mouka142 kg Kvasnice 3,7 kg Tuk 3,7 kg Sůl 3 kg Voda67,7 l Celková hmotnost těsta270,1 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26 o C Doba míchání5 min pomalu+5 min max.rychlost Odpočinek60 min Navážka těstového kusu400 g Kynutí (30 o C, 80%RH)60 min Zapaření v peci40 sec Teplota pečení260 > 230 o C Doba pečení18 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: FRANCOUZSKÁ BAGETA Kvasové těsto Pšeničná mouka25 kg Voda, o C25 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 50 kg Pšeničná mouka250 kg Kvasnice 5,5 kg Sůl 5 kg Voda145 l Celková hmotnost těsta455,5 kg Zpracování a pečení Teplota těsta25 o C Doba míchání4 min pomalu+10 min max.rychlost Odpočinek30-60 min Navážka těstového kusu350 g Kynutí (24 o C, 50%RH) min Zapaření v peci- Teplota pečení240 o C Doba pečení20 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Burgerová houska Kvasové těsto Pšeničná mouka25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 62,5 kg Pšeničná mouka225 kg Voda108 l Kvasnice12,5 kg Sůl 4,4 kg Cukr32,5 kg Tuk12,5 kg Emulgátor DATEM 2,5 kg Celková hmotnost těsta459,9 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26 o C Doba míchání4 min pomalu+4 min max.rychlost Odpočinek10 min Navážka těstového kusu70-80 g Kynutí (24 o C, 80%RH)45 min Zapaření v peci- Teplota pečení250 > 220 o C Doba pečení12 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Ciabatta Kvasové těsto Pšeničná mouka(typ0)25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 62,5 kg Pšeničná mouka(typ0) 28,5 kg Kvasnice 0,375 kg Sůl 1,13 kg Slad(středně tmavý) 0,5 kg Celková hmotnost těsta 90,005 kg Zpracování a pečení Teplota těsta24-26 o C Doba míchání5 min pomalu+10 min max.rychlost Odpočinek30 min Navážka těstového kusu250 g Kynutí (24 o C, 80%RH)60-75 min Zapaření v peci40 sec Teplota pečení250 o C Doba pečení40 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Croissants Kvasové těsto Pšeničná mouka(typ0)25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 17,5 kg Pšeničná mouka(typ0) 93,0 kg Voda 30,0 l Kvasnice 6,1 kg Sůl 0,8 kg Cukr 4,1 kg Vejce 25,0 kg Tuk 1,2 kg Celková hmotnost těsta 177,7 kg Vyválet v tuku(max. 30%) 53,3 kg Zpracování a pečení Teplota těsta10-12 o C Doba míchání4 min pomalu+6 min max.rychlost Válení2x3, 1 ohyb Odpočinek15 min Navážka těstového kusu60 g Kynutí (34 o C, 80%RH)45 min Zapaření v peci- Teplota pečení250 >230 o C Doba pečení min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Francouzský chleba Kvasové těsto Pšeničná mouka(typ0)25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 62,5 kg Pšeničná mouka 225,0 kg Voda 106,25 l Kvasnice 11,25 kg Sůl 3,75 kg Cukr 2,5 kg Tuk 5,0 kg Celková hmotnost těsta 416,25 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26-28 o C Doba míchání5 min pomalu+2 min max.rychlost Odpočinek10 min Navážka těstového kusu600 g Kynutí (34 o C, 80%RH)50 min Zapaření v peci50 sec Teplota pečení260 >230 o C Doba pečení25 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Francouzský chleba s použitím kvasnic v kvasovém těstě Kvasové těsto Pšeničná mouka(typ0)25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Kvasnice, 1% hmotnosti mouky250 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 62,5 kg Pšeničná mouka 225,0 kg Voda 106,25 l Kvasnice 9,0 kg Sůl 3,75 kg Cukr 2,5 kg Tuk 5,0 kg Celková hmotnost těsta 414,0 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26-28 o C Doba míchání5 min pomalu+2 min max.rychlost Odpočinek10 min Navážka těstového kusu600 g Kynutí (34 o C, 80%RH)50 min Zapaření v peci50 sec Teplota pečení260 >230 o C Doba pečení25 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Kvasový chleba Kvasové těsto Pšeničná mouka(typ0)25 kg Voda, o C12,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 37,5 kg Pšeničná mouka 87,5 kg Lehká žitná mouka 6,25 kg Voda 53,0 l Kvasnice 3,75 kg Sůl 2,5 kg Cukr 1,25 kg Celková hmotnost těsta 191,75 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26 o C Doba míchání5 min pomalu+3 min max.rychlost Odpočinek20 min Navážka těstového kusu800 g Kynutí (34 o C, 80%RH)45 min Zapaření v peci40 sec Teplota pečení270 >240 o C Doba pečení30 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Smíšený chleba 60:40 Kvasové těsto žitná mouka(typ0)25 kg Voda, o C31,25 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto(32% žitné mouky) 56,25 kg žitná mouka(T-997) 54,0 kg pšeničná mouka(T 1050) 51,75 kg Voda 58,5 l Kvasnice 1,8 kg Sůl 2,7 kg Celková hmotnost těsta 225,0 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26-28 o C Doba míchání6 min pomalu+2 min max.rychlost Odpočinek30 min Navážka těstového kusu820 g Kynutí (34 o C, 80%RH)45 min Zapaření v peci60 sec Teplota pečení250 >190 o C Doba pečení40 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Smíšený chleba 40:60 Kvasové těsto žitná mouka(typ0)25 kg Voda, o C31,25 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto(36% žitné mouky) 56,25 kg žitná mouka(T-997) 44,43 kg pšeničná mouka(T 1050) 106,63kg Voda 79,97 l Kvasnice 2,96 kg Sůl 3,55 kg Celková hmotnost těsta 293,79 kg Zpracování a pečení Teplota těsta26-28 o C Doba míchání6 min pomalu+2 min max.rychlost Odpočinek35 min Navážka těstového kusu820 g Kynutí (34 o C, 80%RH)45 min Zapaření v peci60 sec Teplota pečení250 >190 o C Doba pečení40 min

JVR spol. s r.o Tršice 290, tel/fax: Pita Kvasové těsto pšeničná mouka25 kg Voda, o C37,5 l FLORAPAN L-7325 g Fermentace16 hod/ 30 o C Hotové těsto Kvasové těsto 62,5 kg pšeničná mouka 100,0kg Voda 37,5 l Kvasnice 3,8 kg Sůl 1,9 kg Celková hmotnost těsta 205,7 kg Zpracování a pečení Teplota těsta24-26 o C Doba míchání4 min pomalu+4 min max.rychlost Odpočinek20 min Navážka těstového kusu85 g Kynutí (34 o C, 80%RH)35 min Zapaření v peci- sec Teplota pečení280 >250 o C Doba pečení5-6 min