Valné shromáždění Asociace U3V 26.-28. červen 2006, Zlín - Kostelec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Putování za vínem aneb posezení ve vinném sklípku.
Štítové plochy v Brně Roman VYHLÍDAL Roman FRIDRICH
Novinky v klinické biochemii III 24. – 26. dubna 2009 v Akademickém a univerzitním centru Nové Hrady (v prostorách zámku) Srdečně vás zveme na kurz.
Dovolená s OS Tatry 2012.
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Hotel Garni - Současná finanční situace v hotelnictví očima managementu“
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
Hotel Saloon.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Kdo chce být milionářem ?
Týden Vojty Machaly.
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
ŘÍM věčné město Náš poznávací výlet do Říma ÷ /18.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Cestovní kancelář Travel Tour
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Zadání úkolu, závazný služební program akce
ROZVOJ VEŘEJNÉ DOPRAVY VE ZLÍNSKÉM KRAJI
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Zámek Hluboká nad Vltavou
Birmingham Anna Kolářová
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Transkript prezentace:

Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec

Hotel Lázně Kostelec

Dvoulůžkový pokoj 980,- Kč (bez snídaně) Apartmá (2-lůž.) 1480,- Kč Celodenní penze 250,- Polopenze 170,- Snídaně 70,- Při obědech a večeřích mají hosté možnost výběru ze čtyř druhů jídel. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Celodenní penze začíná zpravidla první den obědem a končí poslední den snídaní.

Hotel Lázně Kostelec Modrý salónek

Program konference: Pondělí Příjezd, registrace oběd referát předsedy AU3V prof.Vavřína, zpráva prof.Prokopa o společném projektu – přestávka, občerstvení – diskuse o aktuálních otázkách seniorského vzdělávání (stručné referáty předsedů ustavených komisí) večeře, společenský večer

Program konference: Úterý snídaně jednání – projevy hostů oběd představení U3V na UTB Zlín exkurze – Luhačovice, Vizovice, večeře

Program konference: Středa snídaně jednání – budova U5, závěr konference, úkoly, usnesení, diskuse společný oběd – menza UTB

Harmonogram přípravy: upřesnění programu, pozvánky závazné přihlášky (seznam účastníků pro hotel) 1.6. platba ubytování (podle přání ubytování samostatně) objednávka doplňkových služeb

Další možnosti hotelu: - vyhřívaný venkovní bazén - sauna - minigolf - golf - kuželky - venkovní posezení - okolí: Zlín – město, Lešná (ZOO, zámek)

Hotel Lázně Kostelec:

Doprava Autem: příjezd od centra Zlína směr ZOO Lešná Příjezd od města Holešov: před vjezdem do Zlína odbočit směr ZOO Lešná Veřejnou dopravou: vlak, autobus, z centra MHD autobus

Hotel Lázně Kostelec: Dopravní spojení: Přijedete-li vlakem do Otrokovic, nasedněte před nádražím do trolejbusu MHD č. 1, 2, 6, a ten Vás dopraví do Zlína. Tam vystoupíte na zastávce "Náměstí Práce" - pod OD Prior. Na této zastávce přesedněte na autobus MHD č. 34, 35, 36 a pátou zastávkou na této lince jsou právě lázně v Kostelci. Přijedete-li autobusem do Zlína, potom taktéž nasedněte na zastávce "Náměstí Práce" na autobus MHD č. 34, 35, 36 a ten Vás doveze na již zmíněnou zastávku v Kostelci Rovněž můžete využít Taxi, které má stanoviště v bezprostřední blízkosti autobusového nádraží na parkovišti před budovou Domu Kultury. Cena činí cca 150,- Kč až k hotelu. Autobusová zastávka MHD je vzdálena přibližně 600 m od hotelu, kde budete ubytováni. Terén v okolí hotelu je převážně kopcovitý, proto starším a špatně se pohybujícím osobám doporučujeme taxi až k hotelu.