PC-Pajoška Firma vznikla 1.9. 2012. Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Počítače v běžném životě kolem
Advertisements

VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
Beckiland Firemní párty.
Nová inspirace pro Váš interiér
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Zjednodušená verze pro účely výuky na ZŠ.
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Pár fórků od Renčína.
Lékárna U Kristýny Lékárna U Kristýny byla založena v létě roku 2012 Její prodejna sídlí v Uherčicích Lékárna ale také funguje on-line a to na webové stránce.
Srdce z lásky darované.
Základy financí 8. hodina.
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
LCS International, a.s..
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
 1) Identifikační údaje  2) Předmět podnikání  3) Zaměstnanci  4) Firemní kultura.
s ohledem na LTE a místní prostředí
EXCEL 2010 Úvod. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
Prodej a opravy vozů Škoda
- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Tablety (mobilní zařízení)
Myslivecké potřeby Janák Firma vznikla v září roku 2012.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
1 Malý testík. Není to nic těžkého. Je to jen jednoduchá logika.
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
LOGO Hotel byl postaven v roce 2012, i za tak krátkou dobu od nás odchází spousta spokojených zákazníků. Náš hotel se nachází uprostřed Mexického zálivu.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
WORD 2010 Úvod. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – společná práce 3 VY_42_INOVACE_29 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_01_16_základy práce na PC.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Pevný disk. Co to je? Zařízení, které se používá v elektrotechnice k uchování dat Využívá k tomu magnetickou indukci Magnetická indukce je vektorová fyzikální.
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
Základní deska 12 května Co tam je Ceny Obrázky Osnova
Oddíl juda pořádá nábor
Srovnej kraje podle velikosti rozlohy VY_32_INOVACE_03
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Pár fórků od Renčína.
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
Herní zařízení-tablety
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Setkání kariérových poradců Louny –
Počítače v běžném životě kolem
Setkání kariérových poradců Chomutov –
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
Vyjmenuj 3 kraje podle velikosti VY_32_INOVACE_04
ABC, s.r.o. Josef Novák 2/24/2019.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Office 365.
Transkript prezentace:

PC-Pajoška Firma vznikla

Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí. Začátky byly těžké ale díky velikým zakázkám jsme se rychle postavili na nohy. Naše firma vyhrála cenu za nejlepší počítačovou firmu v Dešné.

Do budoucnosti Připravujeme spolupráci s firmou Microsoft, Crytek a Ubisoft. Budeme rozšiřovat naši firmu a stavět nové pobočky v Českých Budějovicích a v Dačicích roku Zároveň budeme prodávat náhradní díly a zkompletované PC sestavy, notebooky, tablety, telefony a další... Budeme pořádat ještě více slev jak pro běžné zákazníky tak pro VIP zákazníky. Poté uspořádáme herní víkend. Ještě tento rok připravíme spolupráci s firmou POP-George.

Naše firma se nachází v Jihočeském kraji v Dešné.

Nabízíme Oprava počítačů za velmi levné ceny. Máme mnoho slev na opravy pro běžného zákazníka až 45% a pro VIP zákazníky sleva 75%. Naše firma nabízí spoustu náhradních dílů pro počítače. Ceny jsou velmi výhodné.

Obor podnikání Podnikáme v oboru oprav počítačů.

Konec Přeji hezký den.