VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

VY_52_INOVACE_Z.6.06-pohyby Země-prezentace
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
VY_52_INOVACE_PRV.3.19_Česká republika_pracovní list
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
VY_32_INOVACE_M.6.02-Převody jednotek hmotnosti – PL
VY_32_INOVACE_M.6.03-Převody jednotek obsahu – PL
Důležitá telefonní čísla
VY_32_INOVACE_M.3.16_Násobení a dělení č.7_prezentace
VY_52_INOVACE_Z.6.24-atmosféra, počasí-prezentace
VY_32_INOVACE_M.3.17_Násobení a dělení č.8_prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.05_Včela medonosná-prezentace
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.34 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Subtropický podnebný pás
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Rozvíjející.
VY_52_INOVACE_PRV.2.20 _Ovoce _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.30_Živočichové_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.34_Kostra_pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.23_Lidé a technika _pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra, větry autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – vodstvo na pevninách autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:2. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_52_INOVACE_PŘ. 7.13_Botanika , test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis.
VY_52_INOVACE_PRV.3.21 _Povolání _pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.28_ Užitkové rostliny_pracovní list
název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
VY_52_INOVACE_PŘ.9.30 –VĚDY O ZEMI– pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Sluneční soustava autor VM:Ondřej.
VY_52_INOVACE_PRV.3.24_Sluneční soustava_pracovní list
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
VY_52_INOVACE_PŘ.9.24 –DRUHOHORY- pracovní list
VY_52_INOVACE_PRV.3.29_Živá příroda _ dřeviny_pracovní list
VY_52_INOVACE_PŘ.8.07_Šelmy, test Název šablony – Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Zaměření VM – Člověk a příroda – Přírodopis 8.ročník.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – atmosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_32_INOVACE_M.2.10_Geometrické tvary-prezentace
VY_52_INOVACE_Prv.3.22_Dávná minulost _pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – ledovce autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Vyjmenovaná.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – hydrosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – pedosféra autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Porovnávání.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
VY_32_INOVACE_Př.5.07_Kapr obecný-prezentace
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
Zaměření VM:2. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Slovní druhy autor VM:Monika Živnůstková období vytvoření VM:Září 2011.
1) jméno autora výukového materiálu: Ing. Květuše Vendégová 2) datum (období), ve kterém byl VM vytvořen: 9.11.
VY_32_INOVACE_VkZ.6.11-Péče o zdraví-prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – sféry Země autor VM:Ondřej Vojáček.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM:6. ročník – Člověk a příroda – Zeměpis – Slunce a vesmír autor VM:Ondřej.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:3. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Násobení a dělení autor.
VY_32_INOVACE_M.2.12 _Násobení a dělení č.3_ prezentace
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:7. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika – Celá čísla – Absolutní.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Člověk a jeho svět – Přírodověda – Člověk a jeho zdraví autor VM:Mgr.
VY_52_INOVACE_PRV.3.26_Složení půdy_pracovní list
LISTNATÉ STROMY A JEJICH PLODY
VY_32_INOVACE_54_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2012 Ročník
Jak správně telefonovat
VY_32_INOVACE_52_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
VY_32_INOVACE_49_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Ochrana člověka za mimořádných situací – první pomoc
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
VY_32_INOVACE_56_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
VY_32_INOVACE_55_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Zdravá výživa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd zaměření VM: 3. ročník – Člověk a jeho svět – Prvouka autor VM: Monika Živnůstková období vytvoření VM: Červen 2012 anotace: Výukový materiál je určen pro žáky 3.ročníku vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět, vyučovacího předmětu Prvouka, tematického okruhu – Člověk a jeho zdraví. Formou pracovního listu zpracovává téma – Chráníme si zdraví. Žáci vypracují ve dvojicích test. A samostatně nakreslí obrázek .

Pracovní list 3.ročník- test 1.Jíme pravidelně 4.Číslo záchranky 7.Číslo policie a) jednou denně a) 134 a) 306 b) třikrát denně b) 155 b) 157 c ) pětkrát denně c) 223 c) 158 2.Pijeme alespoň 5.Číslo na hasiče 8.Integrovaný záchranný systém a) 1 litr vody a) 124 a) 789 b) 5 litrů vody b )150 b) 122 c) 2 litry vody c) 134 c) 112 3.Sladkosti jíme 6.Přecházíme na 9.Při nehodě nahlásíme telefonem a) třikrát denně a) na zelenou a)jméno, adresu moji b) každý týden b) na oranžovou b)adresu bydliště c) třikrát týdně c) na černou c)co,kde,kdy se to stalo, opatření Na volný list papíru nakreslete obrázek s tématikou ,,PRVNÍ POMOC‘‘

Řešení testu 1. c, 2. c, 3. c, 4. b, 5. b, 6. a, 7.c, 8. c, 9. c