Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Advertisements

Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
…..přijďte si s námi zahrát
Prezentace Foto z vesmíru Atlantis - 08:15:25 hod. !!!
Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
Název školy Adresa školy Číslo projektu Číslo materiálu v sadě Předmět Anglický jazyk Téma (název prezentace) Opakovací hra – slovíčka At home – 4. ročník.
Space Four Charakteristika Harmonogram Úlohy Republikové finále Space camp – Německo a Belgie.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí u řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 20 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Mobility Project Cross Czech a.s.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Putování po zdrojích, přenosu a efektivním užití energie v budovách Lucie Kalová a.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Nadační fond Pomocná ruka ve spolupráci ve spolupráci se školou Chotouňská připravily akci DEN ZEMĚ.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
REFERENČNÍ RÁMEC PRO UDRŽITELNÁ EVROPSKÁ MĚSTA Bc. Iveta Baťalová Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 4. srpna.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Školení pro předáky Příprava projektůve školách6.2. – Jmenování hodnotitelůMAFIEdo Zasedání hodnotitelůZahrádky Hodnocení.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
S podporou statutárního města Hradec Králové a Klubu rodičů gymnázia Boženy Němcové
SOCIÁLNÍ DATA JAKO ZDROJ PRO STUDIUM PERCEPCE PROSTORU Vít Voženílek.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Představení Programu Skutečně zdravá škola Tom Václavík.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Cyrilometodějské jubileum 2013 Přehled aktivit Zlínského kraje Ing. Ladislav Kryštof Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, 29. ledna 2012.
Erasmus Slovensko - Nitra.
Mateřská škola Vestec logo pavoučka.
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
Mgr. Tereza Brumovská, M.Sc.
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
ZŠ Staré Město.
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Pohár vědy (Science cup)
Vesmír → galaxie → sluneční soustava → Země
FOTOGRAFIE třetí část 2017.
Projekt ERASMUS
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Při technické univerzitě v Liberci
ZOORISKUJ 2017.
Transkript prezentace:

Projekt Space Three Představení projektu Podmínky účasti Harmonogram akce ESC Transinne Program Foto + různé

Space Three  Již třetím rokem se mohou debrujáři i ostatní děti mladší 18 let zapojit do projektu Space.

Harmonogram  Od ledna do června je veřejnost seznamována s projektem a probíhají domácí kola, do kterých se další účastníci mohou zapojovat průběžně až do června

Harmonogram  V září proběhne výběr účastníků do republikového finále  V říjnu se ve finále vyberou účastníci do třetí mezinárodní dětské posádky

Transinne Belgie  Výcvik třetí mezinárodní dětské posádky proběhne 22. – 27.října 2007 v Euro Space Center v Transinne v Belgii

ESC Transinne - místo  V ESC je pro vás připraveno: Kompletní zázemí – pokoje, umývárny, jídelna Kino a přednáškový sál Vodní nádrž Hlavní sál s trenažéry a raketoplánem Galerie fotografií z Hubbleova teleskopu Venkovní prostory s dětskými atrakcemi Venkovní porstory s modelem sluneční soustavy a slunečními hodinami … spousta dalších míst

ESC Transinne - program  Teoretická příprava na simulovaný let do vesmíru  Praktické dovednosti na simulátorech – chůze po Měsíci, multiaxischair a další  Logo mise  Mezinárodní večer  Výroba a pouštění raket  Hra v terénu  A hlavně – SIMULOVANÝ LET DO VESMÍRU

Několik informací a fotografií zároveň  Posádka je po celou dobu pobytu doprovázena překladatelkou, ale dobrá znalost angličtiny je pro účastníky podmínkou, jelikož posádka je mezinárodní

Několik informací a fotografií zároveň  Jednou ze vstupenek na palubu je i další celoroční debrujárská soutěž Živlík, o které jste zde již slyšeli

Několik informací a fotografií zároveň  Další podrobnosti o Space Three získáte na nebo em na či při Dnu muzeí ve čtvrtek 17. května 2007 v MHMP, kde bude přítomen i partner ESC

Ukázka ze soutěže

Děkujeme za pozornost  Tuto prezentaci pro vás připravila posádka Space One a Space Two