VÝRAZ slovo Letadlo Val Násep Šnek Hlemýžď Jírovec Kaštan Ústa Pusa Jitro Ráno Éro projev.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.10 Název pro školu:
Advertisements

Autor: Vít Lazecký Datum vytvoření: Téma: Stavba srdce.
ÚVOD DO DĚJEPISU II. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Jančová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 11 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Co vím.
STAVBA ZEMĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
SLUNCE Přírodověda 5.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Zákon zachování energie
ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM ROSTLINY ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_B3 – 18.
ČLOVĚK ROZUMNÝ (HOMO SAPIENS)
REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ 1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: Novými technologiemi k novým poznatkům II ŠKOLA ADRESA: Základní škola Nový Jičín, Komenského.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.14 Název pro školu:
MĚKKÝŠI Základní škola a mateřská škola, Tupesy,
Středová souměrnost Autor: Mgr. Jolana Sobotková
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace.
POVRCH KRAJINY Vlastivěda Pro 4.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Soutěž pro dvě družstva
Aldehydy a ketony.
Určeno pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Lidé a čas – Novější dějiny ČR – Národní obrození VY_32_INOVACE_150 duben 2011Mgr. Hana Patschová.
Polární pás – Arktida VY_V/2_INOVACE_33_Polární pás - Arktida
* Bluetooth je v informatice proprietární otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, jako například.
Vypracovala Mgr. Marie Čapková VY 32 INOVACE 2 P ř íbuzná slova.
Puzzle – jehličnaté stromy
REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ 1. 07/ /21
Název a číslo učebního materiálu: VY_52_INOVACE_32_PLICNI_VACEK Anotace:Interaktivní výukový materiál v programu Power Point zaměřený na popis plicního.
Název a číslo učebního materiálu: VY_52_INOVACE_31_DYCHACI_SOUSTAVA
Poznávání listnatých a jehličnatých stromů
ČESKÁ REPUBLIKA – ADMINISTRATIVNÍ ČLENĚNÍ
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: KRAJINA V NAŠEM OKOLÍ
Stavba rostlinného těla Květ, květenství
Z_087_Politická mapa dnešního světa světa _Poloha, rozloha, lidnatost
Základní škola Kaplice, Školní 226 Základní škola Kaplice, Školní 226 DUM VY_52_INOVACE_11BI70 Autor: Ludmila Baštářová Období vytvoření: Květen 2013 Ročník,
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
NázevDigitální zařízení – druhy počítačů Předmět, ročník ICT, sekunda Tematická oblast Základy digitálních technologií AnotaceVýuková prezentace s obrázky.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Mírný pás – smíšené a listnaté lesy, stepi
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_414_VoIP AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 9. ročník,
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu: cz.1.07/1.4.00/ Autor:Miloslava Junková Název materiálu:Žahavci Šablona:III/2.
Autor: Mgr. Eliška Pitáková
Číslo: VY_32_INOVACE_26_19 Digitální učební materiál vznikl v rámci projektu "Inovace + DVPP", EU peníze do škol, CZ.1.07/1.4.00/ Název: Terakotová.
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: DOMOV
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO Pracovní listy
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Jméno autora:Mgr. Stanislav Pexa Třída/ročník:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_196.
POVRCH KRAJINY Vlastivěda Pro 4.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_32_INOVACE_C2 – 02.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, Vnější.
Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Mgr. Lenka Zedníková
VY_V/2_INOVACE_05_Příklady elektráren
VY_V/2_INOVACE_09_Slunce Slunce Miroslav Kaňok. OBSAH SlunceSlunce Slunce - fotografieSlunce - fotografie Použité zdrojePoužité zdroje.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. VY_32_INOVACE_D2 – 11.
Podnebné pásy, počasí a nadmořská výška
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Matematika a její aplikace.
VY_32_INOVACE_01_Evropská unie Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
Soutěž pro dvě družstva. Pravidla Rozdělte třídu na družstva A a B. Družstva střídavě vybírají otázku kliknutím na číslo v pyramidě, zvolené otázky zaznamenávejte.
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. VY_32_INOVACE_D2 – 12.
Základní škola Kaplice, Školní 226 Základní škola Kaplice, Školní 226 DUM VY_52_INOVACE_11BI48 Autor: Ludmila Baštářová Období vytvoření: Únor 2013 Ročník,
Zatmění Slunce.
Autor: Mgr. Eliška Nováková
MÍSTNÍ ČAS, PÁSMOVÝ ČAS Jan Dušek.
Základní škola Kaplice, Školní 226 Základní škola Kaplice, Školní 226 DUM VY_52_INOVACE_11BI47 Autor: Ludmila Baštářová Období vytvoření: Únor 2013 Ročník,
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Živočichové na jaře
Smyslová ústrojí člověka
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Nový Jičín, Komenského 66, p.o. REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU: Novými technologiemi k novým.
Anotace: Soubor se skládá z prezentace, která je námětem pro vyučujícího. Představuje scénář výukové hodiny, klíčové kompetence a očekávaný výstup. Žáci.
Gorila nížinná Biologie.
Aspergerův syndrom Michal Piskač C3B.
Transkript prezentace:

VÝRAZ slovo Letadlo Val Násep Šnek Hlemýžď Jírovec Kaštan Ústa Pusa Jitro Ráno Éro projev

Výraz2 PŘEKVAPENÝ

Výraz3 SPOKOJENÝ Foto: Michal Pilař

Výraz4 STYDLIVÝ Foto: Michal Pilař

Výraz5 SMUTNÝ Foto: Michal Pilař

Výraz6 VESELÝ Foto: Michal Pilař

Výraz7 ZAMRAČENÝ

Výraz8 ŠIBALSKÝ

Výraz9 MATEMATICKÝ – ALGEBRAICKÝ 7x 3. 3x 10a 6 : 5a (3x 2 + 8x) 4a 2 + 5a - 8 9k 8