Střední průmyslová škola, Karviná

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Střední průmyslová škola elektrotechnická, V Úžlabině 320, Praha10
Další vzdělávání na VOŠ a SPŠ, Jičín, Pod Koželuhy 100
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů na Střední škole informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97 Název projektu:
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
Moderní studijní obory SPŠ
JAK MLUVÍ ZVÍŘATA II. Bc. Jana Vaňkátová
JAK MLUVÍ ZVÍŘATA Bc. Jana Vaňkátová
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR chci-dum.cz – inovační projekční systém Robin Vašnovský & Tereze Therová Praha, Celostátní konference.
VY_32_INOVACE_Čt z 1 PLAVE KOPE Bc. Zuzana Uhrinová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, příspěvková.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
POČÍTAČOVÁ PODPORA PROCESU OBRÁBĚNÍ
Prezentace školy.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Obor informační technologie
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
1 LUŽANY Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
L Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
Střední průmyslová škola a Vyšší odborná škola, Písek, Karla Čapka 402 Střední průmyslová škola Vyšší odborná škola Bankovní institut vysoká škola, a.s.
ELEKTROTECHNIK MATERIÁL VZNIKL VE SPOLUPRÁCI SPŠ OSTROV A ZŠ KARLOVY VARY, TRUHLÁŘSKÁ 19, PŘÍSP.ORG. POUŽITÉ FOTOGRAFIE JSOU VYTVOŘENY PRACOVNÍKY SPŠ OSTROV.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
VESMÍR SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Modul M5 Historické technologie výroby hudebních nástrojů Projekt OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.08/ Rozvoj klíčových.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
VY_32_INOVACE_Čj z 2 Vyjmenovaná slova po Mgr. Jana Michálková Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 920/7, Příspěvková.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
Programátor CNC strojů
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
1 LETNÍ ŠKOLA MATERIÁLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ – SUPMAT - Podpora vzdělávání pracovníků center pokročilých stavebních materiálů (CZ.1.07/2.3.00/ )
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
VOŠ A SPŠ JIČÍN ZÁVĚREČNÁ PREZENTACE FIRMY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
E-learningový kurz e-learningu
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Transkript prezentace:

Střední průmyslová škola, Karviná Projekt OP VK CZ.1.07/1.1.07/11.0112 Podpora odborného vzdělávání na středních školách MSK www.spravnysmer.cz „logo školy“ Střední průmyslová škola, Karviná Žižkova 1818, Karviná – Hranice, 733 01 www.sps-karvina.cz Konference Budoucnost odborného vzdělávání – Správný směr Aula VŠB – TUO, 19/10/2010 „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky“

Představení SPŠ Karviná Historie SPŠ: Zahájení výuky 5. října 1921 Původní název: Průmyslová a mistrovská škola strojnická Matice osvěty lidové v Karvinné. Od 1959 v Karviné 6 V roce 1988 nová školní budova v Karviné – Hranicích 2009 – Kompletní revitalizace školy

Vize 2020 Nové technologie Využití ICT ve výuce CAD CAM CNC Využití ICT ve výuce - dataprojektory, interaktivní tabule - internet, e- learning Spolupráce s technickými firmami Bonatrans Bohumín Ekologický provoz školy - Zateplená budova - Solární energie - Tepelná čerpadla Nový obor Informační Technologie hardware počítačů PC software firmy Microsoft i Open Source řešení sítí LAN programování v jazyce C databázová řešení a jazyk SQL dynamické www stránky a redakční systémy

Studijní obory Strojírenství (23-41-M/01) Elektrotechnika (26-41-M/01) zaměření: počítačová grafika Elektrotechnika (26-41-M/01) zaměření: elektronické počítače Technické lyceum (78-42-M/01) Informační technologie (18-20-M/01)

Činnosti školy Keramický kroužek Soutěže: CNC rekvalifikační kurzy Formule 1 do škol Odborné soutěže Program Globe CNC rekvalifikační kurzy Sport

Další projekty s podporou z evropských fondů Šance pro inovace v technických oborech. Inovace výuky Výstupy projektu: Flesh animace dynamických jevů ve Fyzice Využití interaktivní tabule 3D modely strojních součástí

Aktivity projektu – podpora odborného vzdělávání Kurz 3D modelování pro žáky ZŠ v CAD programu SolidEdge WoDiAk zábavná odborná, experimentální soutěž z oblasti fyziky chemie a biologie

Přínosy projektu Výsledky soutěže 3D modelování: Vlastní tvorba žáků ZŠ, kteří se u nás seznámili s programem SolidEdge.

Publicita Práce studentů foto 3D model

Formule 1 do škol – celostátní finále 10 10

Úspěchy naších studentů 11 11

Mistři republiky v házené chlapců středních škol 12 12

Keramický kroužek 13 13

Nová škola po rekonstrukci 14 14

Projekt Globe 15 15

Rekvalifikační CNC kurzy 16 16

Flesh animace ve Fyzice 17 17

3D modely strojních součástí 18 18

Interaktivní tabule 19 19

Maturitní práce 3D model Eiffelovy věže 20 20