1 ©....... - Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/2014 - 3:24 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Značka výrobku Značka se skládá:
Pojištění firemní flotily
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK
Optimalizace zásob ŠKODA AUTO a.s..
LOGISTIKA ZÁSOBOVÁNÍ NÁHRADNÍMI DÍLY V AUTOSERVISECH
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Veronika Dubská A09B0007P KMA/MAB
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Informační systémy podnikové systémy CRM
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Pojištění vozových parků
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
Semestrální práce z předmětu Projektový management
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Servis 24, spol. s r.o. – partner akce: Truck Business Day , Brno Ing. Marian Nekula Výkonný ředitel.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
Cisco Confidential © 2010 Cisco and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Cisco Services Zbynek Pakandl / / comm
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Práce v obchodním oddělení jako motivace a čest Praha, 21. 5
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
MARKETINGOVÝ MIX.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. Další vzdělávání v ČR.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
System Management.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MARKETING.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
PricewaterhouseCoopers Date NTS – národní tématické sítě Ing. Libor Witassek, MBA Software Zakládání podnikání: Zakládání podnikání: „Od snu ke skutečnosti“
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
Franchisa. Co je franchisa Za úplatu poskytnutí vyzkoušeného podnikatelského konceptu/modelu/ značky a podpory jiným podnikatelům. Podnikatel Franchisant.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_POD_77 ROČNÍK: 3. VZDĚLÁVACÍ OBOR:PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.

ORGANIZAČNÍ STRUKTURY
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. a jeho servisní koncept v současnosti Lednice Miloslav Indrák

2 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 2 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Autoopravárenství – dělení trhu - servisy autorizované – jsou dealeři výrobců automobilů, kteří je podporují technickým, organizačním a komunikačním systémem - servisy neznačkové – jsou servisy, které svým zaměřením nepreferují jednu značku automobilu, jednoho výrobce - Pokud chcete kvalitně provádět servis automobilů, potřebujete nejen kvalitního a vyškoleného pracovníka, ale i technická data a příslušné přípravky určené k servisu automobilu stanovené výrobcem. Na tuto myšlenku mysleli evropští zákonodárci a vytvořili příslušnou legislativu v podobě tzv.BLOKOVÉ VYJÍMKY, která umožňuje všem servisům provádět běžný servis a opravy na nových automobilech v záruce včetně potvrzení servisní knížky Došlo tedy k zrovnoprávnění vztahu originálních a nezávislých subjektů na trhu s opravami a ND na automobily. Umožňuje přístup k technickým informacím, originálním ND vyráběným automobilkou, originálním školením a diagnostice

3 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 3 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Výhody pro firemní vozové parky Firemní vozové parky prochází neustálou obměnou. Zpravidla i změnou výrobce auta. Pak ale nastává problém při zajišťování servisu vozového parku. Buď tedy můžete navštěvovat několik servisů, anebo se poohlédnout po alternativě v podobě tzv.nezávislého servisu Pokud tedy víte : Že na každém automobilu je zpravidla 25% dílu, které lze zařadit jako originální díl, přičemž v dnešní době si i tento díl může koupit kterýkoliv servis. Standard kvalitního neautorizovaného servisu se v dnešní době tedy velmi přiblížil servisům autorizovaným. Na trhu není nic, co by si neautorizovaný servis nemohl pro svou práci koupit. Dokonce i nejnovější dílenské postupy nebo software pro diagnostiku, katalogy náhradních dílů Pak můžete dojít ke snížení nákladů na údržbu a provozování vozového parku při získání Komplexní služby pro opravy a údržbu automobilů i v době záruky

4 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 4 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Servisní koncepty – „TROST Partner systém“ Nezávislé servisy vzhledem ke zkvalitňování svých služeb potřebují silného partnera, který by jim nabídl a poskytl servisní data výrobců automobilů, technickou a materiální podporu. Vzhledem k této nutnosti vznikla potřeba sdružovat tyto nezávislé servisy do servisního konceptu, který si definoval svoje standardy a i certifikace, dosahují tzv.autorizace „TROST Partner systém“ je evropská síť autorizovaných servisů, která sdružuje celkem přes autoservisů v devíti zemích Evropy Partneři musí splňovat dané podmínky v oblasti vybavení, diagnostiky, softwarového a technického vybavení, počtem mechaniků, velikostí servisu a kapacity oprav Díky kombinaci kvalitních dílů od společnosti TROST (originálních či kvalitativně rovnocenných), které jsou levnější než díly dodávané výrobci vozidel, a levnějším cenám servisních prací, představuje servisní síť TROST úsporné řešení pro velké, střední i malé firemní vozové parky

5 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 5 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Servisní koncepty – „TROST Partner systém“ - Značky jsou zárukou kvality

6 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 6 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Myšlenka v pozadí naší strategie servisních konceptů je velmi jednoduchá: Jaké jsou klíčové faktory úspěchu nezávislého servisu? Dobrá Kvalita Dobrá Kvalita Atraktivní Cena Atraktivní Cena Zákaznická Orientace Zákaznická Orientace DokonalostEfektivitaViditelnost Autoservis ++

7 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 7 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Myšlenka v pozadí naší strategie servisních konceptů je velmi jednoduchá: ‘TROST Partner System’ podporuje svými konceptovými moduly ‘technickým’, ‘organizačním’ a ‘komunikačním’ všechny důležité klíčové faktory úspěchu našich zákazníků z řad servisů Technická podpora OrganizačnípodporaKomunikačnípodpora 1 1 Dobrá Kvalita Dobrá Kvalita Atraktivní Cena Atraktivní Cena Zákaznická Orientace Zákaznická Orientace TROST Partner System ÚPLNÝ SERVISNÍ KONCEPT Autoservis DokonalostEfektivitaViditelnost

8 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 8 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Proč je síť TROST Partnerů tak vyjímečná? Poskytnutím podpory partnerům za strany spol.TROST Technická podpora Technická databáze on-line - informace Audacon Technická databáze on-line - informace Vivid Technická HOT-LINE Technická školení Technický tým Organizační podpora On-line katalog – informace stále k dispozici Kvalitní logistika Pružný slevový systém – Pricing Investice Komunikační podpora Marketingová podpora

9 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 9 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Naši partneři Kvalitu našich smluvních partnerů již využívají: 1.Leas Plan 2.Credium a.s. 3.Business Lease 4. Hertz Lease A další Pokud by s námi nebyli spokojeni ONI proč by vyúžívali našich smluvních servisů Tak jako jim, rádi Vám provedeme předběžnou kalkulaci na servisování Vašeho Vozového parku a Vy pak sami rozhodnete, zda je to pro Vás výhodné.

10 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 10 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Miloslav Indrák Fleetový specialista TROST AUTO SERVIS TECHNIK spol. s r.o. Tulipán Park Praha, budova C Archeologická Hostivice Phone Fax Mobile