Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Advertisements

Rozhovor s Bohem.
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Orchidea.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Léta.... Léta... Duše jen rány přijímá srdce tichou bolest zná oči zkoušejí to tajit Samotu v sobě mám radost žádnou nevnímám slzy.
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Růže.... Růže... Každý člověk si zaslouží být milován! Smutné je, že někteří o to nestojí.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Co je štěstí ….
MOUDRA.
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
Jak úžasná 1. Jak úžasná musí ta láska být,
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Co je štěští…..
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Ledová kráska.
B Ů H
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Vyznání.
Přátelství Mám tě rád….
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Dopis od Boha.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
SEN NewFoton.
Orchestra : Floyd Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
V Y Z N Á N Í L Á S K Y V E R Š Í K Y.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
1. Křti nás ohněm lásky svaté svojí, | zaněť srdce naše plápolem! | Přepaš horlivosti bedra naše k boji, | navštěv zase, | Pane, tuto zem!
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Ponoř se do modra …
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s Bohem.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Rozhovor s NÍM.
Co je štěští…..
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
On.
10 „zadečků“ pro Tebe.
Orchestra: Floyd Cramer When A Man Loves A Women.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Já vím...

Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl, miluji tě taky řekl jsi jen, že nevíš, co bys chtěl. Rozmyslet by ses měl, koho chceš? Mě a nebo svou milou? Bojíš se říct, že miluješ jinou? Říkal jsi, že mě máš rád, ale já vím, že jen jako kamarád. Mám bojovat a nebo se tě vzdát? Nevím, ale musím s životem tuhle hru hrát. Jdi tam, kde to bylo krásný. Ale to ty nikdy neuděláš, protože mě rád tolik nemáš. Já jo! Kdyby láska byla život, dala bych ti svůj. Byla bych s tebou stůj co stůj!!!

Tvé myšlenky jsou zmatené, a láska v srdci mizí Tvé myšlenky jsou zmatené, a láska v srdci mizí. Vzpomínky jsou vzdálené, polibky jsou cizí. Nevíš kde jsi lásku ztratil, kdo ti jí zas vzal. Kdo by ti jí navrátil, kdo by jí zpět dal?

Jak těžké je ráno vstát....smát se , předstírat,že můžu bez tebe být.. Jak těžké je jít večer spát, ptát se jestli máš mě ještě kousek rád, a nechtít o tobě snít.. Jak těžké je necítit zlost! Jen samota nezvaný-host.. Jak těžké je říct si a dost! a spálit most,po němž chci k tobě jít..

Dochází mi to, že my dva už nikdy, že odcházíš mi do neznáma, že skončily ty dny. Dny plné něhy a krásných vyznání, proč jen muselo to tak dopadnout. Teď mám a budu mít jedno velké přání, chci odejít za Tebou. Amore mia...

V ranách se mé tělo koupalo Přesto odvahu máš vracet se zpět Proč jsi se vracel abys poznal můj hněv? Ne, nezlob se nezačnu dnes bojovat já Sen kterým jsem žila upadl Nejsem ta která stále pomáhá Klíč ke štěstí už u mne do zámku zapadl. Životem rozhodla jsem se jít Někdy pomohla mi cizí rada Snad přes všechno budu moct šťastně žít. Budu jako volný vítr sama Nemusím dnes bojovat Dokolečka kolem sebe kroužíme já naučila už sem se vzdorovat i když po sobě občas místy toužíme

Po naději z velké lásky,zbyly pouhé otázky Po naději z velké lásky,zbyly pouhé otázky. Proč vždy přijde ten pád,při kterém praská srdce. Děvčátko nevinné,po lásce touží. Děvčátko zvedni se,z toho prokletého dna. Děvčátko,ještě krok,neboj se jít dál. Děvčátko,utři si tvář,slzy po ní stékají. Děvčátko,proč jdeš po skále? Co tě to popadlo? Děvčátko,vrať se,co to jen děláš? Děvčátko,neskákej. Seber tu odvahu. Děvčátko,skočilo, Zahynul andílek. iNěžn@