Tropická moře Přírodověda 5. ročník.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_Př.5.10-Energie v životním prostředí-prezentace
Advertisements

Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.10 Název pro školu:
PARYBY Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Bezobratlí živočichové
Ryby našich vod Přírodověda 4. ročník
Ž A H A V C I 1 2 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
ČLOVĚK A JEHO VZTAH K PROSTŘEDÍ
SADA č. VIII Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VIII_ČJS, DUM 11 Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Název: Co vím.
Divadlo Semafor Divadlo Semafor VY_32_INOVACE_ČJ-L 8.,9.14.
Země Přírodověda 4. ročník.
Společenstvo lesa Přírodověda 4. ročník.
Jan Hus Vlastivěda 4.ročník.
Krevní oběh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Liberecký kraj Vlastivěda 4. a 5. ročník.
SLUNCE Přírodověda 5.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Živá a neživá příroda Přírodověda 4. ročník.
On the map-Británie Aj pro 4.-5.r.
Název školy: ZŠ a MŠ Černčice, Okres Náchod Autor: Mgr
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.16 Název pro školu:
Život na vesnici v 18. století.
Oblast: Autor:Mgr. Alena Shánělová Název:VY_32_INOVACE_PR7_07 - Paryby
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Bc. Jana Kloučková
Tropické rostliny Přírodověda 5. ročník
Společenstvo lesa Přírodověda 4. ročník.
Romana Zabořilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_054
Potřeby a projevy člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
VY_52_INOVACE_03/2/21_ZEMĚPIS
Název Doprava – rozdělení a charakteristiky Předmět, ročník
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.05 Název pro školu:EU CH 05 Název materiálu:Směsi Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie Anotace:
EU - 07 – 24 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petr Skalský. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.07 Název pro školu:EU CH 07 Název materiálu:Směsi různorodé Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.
ZEMĚ VE VESMÍRU 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Vytvořil: Mgr. Miloslav Došek - ZŠ a MŠ Jablonec nad Nisou, Kamenná 404/4, příspěvková organizace.
VY_32_INOVACE_22_20 Základní vzdělávání – Člověk a společnost - Dějepis Název materiálu Vikingové – postrach Evropy v 9. stol. Anotace – Žáci se formou.
Zlínský kraj krajské město Zlín.
Proč? … je na Zemi život? Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke konkurenceschopnosti.
Nerostné suroviny Evropy
Název Doprava – druhy dopravy 3 Předmět, ročník Zeměpis, 2. ročník
Vyhledávejte ve své příruční mapě.
Podnebné pásy - živočichové
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Společenstvo vod Přírodověda 4. ročník.
Opakování život na Zemi
Srovnej 1. a 2. světovou válku - zbraně
Rozmanitost přírody Oceány. Rozmanitost přírody Oceány.
VY_52_INOVACE_03/2/23_ZEMĚPIS Oceánie. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladan Chlumský ŠABLONA: III/2 – Inovace a.
OBĚHOVÁ SOUSTAVA 1 Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
NázevTuristický ruch Předmět, ročník Zeměpis, 2. ročník Tematická oblast Sociální prostředí Anotace Prezentace na téma turistický ruch, obsahuje otázky,
Výškové stupně rostlinstva
VY_32_INOVACE_04_08 Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Dějepis Název materiálu:Impresionismus Anotace: V prezentaci se žáci seznámí s pojmem impresionismus,
Krajské město: Pardubice
VY_32_INOVACE_04_Tropické a subtropické ovoce Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu:
Podnebné pásy-test Rozmanitost přírody. Podnebné pásy-test Rozmanitost přírody.
Biosféra Savany Jan Dušek.
TROPICKÝ PÁS Tropický deštný les
Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Název: DOMOV
Evropa – poloha na Zemi Hranice Evropy, poloostrovy, ostrovy
2. část – neživá příroda Z á kladn í š kola Nový Jič í n, Komensk é ho 68, př í spěvkov á organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně ke konkurenceschopnosti.
Identifikátor materiálu: Přírodní vědy - 1/1 Anotace: Poloha Evropy – žák ukáže hranice Evropy, pojmenuje a nalezne poloostrovy a ostrovy Autor: Mgr. Lubomír.
Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová
POVRCH KRAJINY Vlastivěda Pro 4.ročník Gabriela Mikulková 2012.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_236_Život v mořích AUTOR: Zdeněk Hořava ROČNÍK, DATUM: 6.,
Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Mgr. Lenka Zedníková
Gabriela Mikulková 2010 Pri23
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Identifikátor materiálu: Přírodní vědy - 1/4 Anotace: Vodstvo Evropy – žák vyhledá oceány, moře, zálivy, průlivy a správně je pojmenuje Autor: Mgr. Lubomír.
I like, but I don´t like Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Smyslová ústrojí člověka
Interaktivní procvičování anglických slovíček
Transkript prezentace:

Tropická moře Přírodověda 5. ročník

Úkol:

Korálový útes

Velký bariérový útes

Klaun očkatý

Ostenec oranžovoproužkatý

Čtyřhranka Fleckerova (smrtelně jedovatá)

Žralok bílý

Žralok modravý . Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců

Delfín obecný Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců.

Keporkak Tento obrázek je volné dílo, protože obsahuje materiály, které pochází z amerického Národního úřadu pro oceán a atmosféru a byly pořízeny nebo vytvořeny během výkonu pracovní náplně jeho zaměstnanců.

Kožatka velká

Korálové ostrovy

Písně delfínů a velryb

odkazy Dostupné podle licence Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Unported: autor: Fascinating Universe na http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User:Fascinating_Universe&action=edit&redlink=1&uselang=cs autor: Nick Hobgood na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Amphiprion_ocellaris_(Clown_anemonefish)_Nemo.jpg autor:Rling na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Blue_Linckia_Starfish.JPG autor: Biopics na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Balistapus_undulatus_(Nausica%C3%A4).jpg autor: Guido Gautsch na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Avispa_marina.jpg autor:Terry Goss na http://commons.wikimedia.org/wiki/File:White_shark.jpg autor: B kimmel na http://commons.wikimedia.org/wiki/File:TortueLuth_Leatherback.jpg?uselang=cs#file autor: Dodo na http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Mvey0290.jpg Relax With Nature Vol. 7 Autor materiálu: Mgr. et Mgr. Pavlína Burdová Datum vytvoření: únor 2012 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět.